Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako moze neko jos da baci pogled i proveri , da li sam ja ovo dobro video malopre na Google Play Store-u , da nema vise ni Iris GO ni Iris Smart aplikacija ?
Za telefon: Iris GO nema na Google Play Store, ima na Apple App Store.
Za TV: Iris Smart ima na Google Play Store, android TV na Mi box-u.

Upomoć , pre neki dan pocelo da secka , pa je stručnjak u pokušaju tj ja , us.ao motku, HPH07 , usao u podesavanja sa sifreom 104030 i cackajuci nesto podesio luncher kao pocetnu aplikaciju . Sad kada resetujem uredjaj , stoji luncher bez ikona , jedno sto mogu je da ukljucim misa u usb i kada dugo drzim dugme promenim wallpaper !!
Ima li nekakva je mogućnost da se ovo resetuje na fabricka podesavanja ili bi bilo najbolje da otrcim do mts poslovnice i zamnim uredjam , praveći se da kao ne znam , sta se desava itd. Pogledajte prilog 322217
Ha , uspeo sam , fijuuu!!!!
Bez usb misa , nista .
Kada se drzi desni klik na ekranu , otovri se mogucnost promene wallpapera , tj wallpaper i live wallpaper , e caka je da se drzi dugme na wallpaper ikonici , tada iskace prozorcic i nudi dve opcije pin app i app info i kada odete na ovu drugu opciju ulazite u podesavanja , tamo se promeni opcija da je lucher home app , i vrati se iptv app kao home i vala .

Kako vam radi Iris smart tv aplikacija, meni baguje uzasno, box mi je povezan na lan, konekcija mi je 500mbps, baguje strasno, cesto je crna slika na kanalima, mnogo se koce, stalno izbacuje neke greske.Kakva su vasa iskustva?Orion smart tv aplikacija radi neuporedivo bolje, ali nemaju ove premium Arene.
Veliki pozdrav za sve clanove foruma!
Sve isto i kod mene. Sramota

Za telefon: Iris GO nema na Google Play Store, ima na Apple App Store.
Za TV: Iris Smart ima na Google Play Store, android TV na Mi box-u.
ovde nema ni iris smarta ni iris go-a. :D
evo linka :

Koliko god da brz i stabilan net imam koči sa vremena na vreme... Eon ih ubija.
Imam i eon i iris i koristim samo za tekme, čak ni jednom u nedelju dana ne mogu normalno da gledam arenu....
Plus nema mogućnost za cc a eon to ima i radi odlično...

Istekao mi ugovor, imao sam Box2 (net plus fiks) a TV preko Poštaneta na crnjaka. Kako se Poštanet gasi (prelazi na Supernovu, i bez STB/CAM uređaja nema ništa), a rekoše da će tamo gde ima optika (kao što je slučaj kod mene) sve Poštanet korisnike bacati na mts IPTV, razmišljam se da li da uzmem Box3 sa IPTVom, ili da pređem na SBB (takođe imam opciju u zgradi, optika).

Šta uzeti? Ne interesuje me sport, nebitno mi je Arena/SK, svejedno ne gledam. Gledam svega par kanala kojih ima i kod jednih i kod drugih.

Za 3500 kod mts-a dobijam maks 5 meseci upola cene, i 200/80 Mbps, dok kod SBB-a dobijam 15 meseci upola cene, 150/nešto Mbps.

Interesuje me i sa strane funkcionalnosti (Iris vs Eon) šta je bolje?

Istekao mi ugovor, imao sam Box2 (net plus fiks) a TV preko Poštaneta na crnjaka. Kako se Poštanet gasi (prelazi na Supernovu, i bez STB/CAM uređaja nema ništa), a rekoše da će tamo gde ima optika (kao što je slučaj kod mene) sve Poštanet korisnike bacati na mts IPTV, razmišljam se da li da uzmem Box3 sa IPTVom, ili da pređem na SBB (takođe imam opciju u zgradi, optika).

Šta uzeti? Ne interesuje me sport, nebitno mi je Arena/SK, svejedno ne gledam. Gledam svega par kanala kojih ima i kod jednih i kod drugih.

Za 3500 kod mts-a dobijam maks 5 meseci upola cene, i 200/80 Mbps, dok kod SBB-a dobijam 15 meseci upola cene, 150/nešto Mbps.

Interesuje me i sa strane funkcionalnosti (Iris vs Eon) šta je bolje?
Eon

Eon je daleko bolji.

Da li neko može da mi kaže na kom broju je sada BBC Earth HD ?

Da li će sada Arene HD ostati na pozicijama 300 ....

Uzgred, posle ovih premetačina red bi bio da MTS negde i napiše ažuran raspored kanala. Na njihovom siteu je netačan raspored. U onom flyeru koji se može uzeti u njihovim poslovnicama je takođe netačan. To je najblaže rečeno neozbiljno, da ne kažem neposlovno i aljkavo.

Da li je to strogo poverljivo pa treba da se krije ili se možda dobija preko veze ?

BBC Earth HD je na 360 sad, HD verzija je zamenila SD.

Da, kao sto pricamo vec 10-15ak strana, pocela je reorganizacija kanala za vdsl/optika korisnike na odredjenim lokacijama/opstinama/gradovima/naseljima, jos uvek ne znamo kojom metodom. Neki SD kanali se ukidaju, i na njihovu numeraciju dolazi HD verzija.

@Borko, ako ti je bas bas potrebna lista, imam neku WIP verziju koja jos uvek nije 100% tacna, ali moze da posluzi.

Da, kao sto pricamo vec 10-15ak strana, pocela je reorganizacija kanala za vdsl/optika korisnike na odredjenim lokacijama/opstinama/gradovima/naseljima, jos uvek ne znamo kojom metodom. Neki SD kanali se ukidaju, i na njihovu numeraciju dolazi HD verzija.

@Borko, ako ti je bas bas potrebna lista, imam neku WIP verziju koja jos uvek nije 100% tacna, ali moze da posluzi.
Ako može i meni, pere me deda da mu odštapam listu kanala, ne veruje mi da ne mogu za 2 min kao što sam mu štampao kad je bio na sbb..

Kako se dobijaju ove arene premium? Imam ovaj iris max 400/160 i nema nista od 300 do 303

Onda kontaktiraj podršu, moraš imati

Ovaj iris go je teško smeće, bolje mi rade arene na kingott iptv listi nego na oficijelnoj aplikaciji.

Onda kontaktiraj podršu, moraš imati
Poslao sam im poruku preko tvitera. Vikend sad pa niko se i ne javlja.

Ugovor mi ističe 27 januara, ne znam dal da potpisujem novi ili ovako da ostane. Jeftinije mi je po ovom trenutnom ugovoru i kad istekne ugovorna obaveza.

Nema potrebe da potpisuje novi, kao što reče renne moraš ih imati. Kucas brojeve, ne tražiš u listi? Nekad lista se zabaguje pa ne prikazuje kanale gde treba da su već su smešteni na kraju liste iza 999, ali izabirom direktno preko numeracije treba da ih vidiš.

Nema potrebe da potpisuje novi, kao što reče renne moraš ih imati. Kucas brojeve, ne tražiš u listi? Nekad lista se zabaguje pa ne prikazuje kanale gde treba da su već su smešteni na kraju liste iza 999, ali izabirom direktno preko numeracije treba da ih vidiš.
Morao sam u opcijama, sortiranje kanala da uradim poništi, tek onda preuzme kao listu. Sada radi, inače pre je bilo da moraš da kucaš pa kad prebacuješ kanale preskače bez ikakvog redosleda brojeve.

Samo oko ugovora, kaže kad istekne ugovorna obaveza ja plaćam 4200, sada plaćam 3800 čini mi se. Meni se više isplati da ostanem bez ugovorne obaveze i da plaćam jeftinije.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno