Taman si me podsetio da se ovo skida sa Githuba, baš sam se pitao što je prestalo da mi radi, kad ono nisam ga update mesecima 😂Instaliraj SmartTubeNext, Vanced nije namenjen za android tv.
Stigao novi update, nadam se da nisu nešto pokvarili radio je zadovoljavajuće. Alphonso bloatware su takođe ubacili, posle restarta pitao za pristanak.
![]()
Edit: hmm, vidim na netu i telegramu ima ne mali broj slučajeva brickovanja sa ovim apdejtom. Kod mene je prošlo ok, za sad nemam zamerki.
Instalirao sam mdovanu verziju eona na mi box s ali sam sistem je prepznaje kao sistemsku aplikaciju i nije izbacio precicu u samom meniju.Aplikaciju mogu da pokrenem jedino iz settingsa.Da li neko zna kako ovo da resim ?HvalaRadi mobilna aplikacija na mi boxu,napisano par postova iznad,samo se mora imati air mouse.
U podešavanjima (gore desno kod sata), podešavanja uređaja i ACR settings da isključiš.Greskom sam prihvatio ovaj Alphonso bloatware.Nasao sam ga u sistemskim aplikacijama ali nemam mogucnost ni da ga deinstaliram niti da ga onemogucim.
Kako da ga deinstaliram ili barem da ga onemogucim?
Ja sam instalirao nebula menager aplikaciju i stoji mi prečica na početnom panelu.Instalirao sam mdovanu verziju eona na mi box s ali sam sistem je prepznaje kao sistemsku aplikaciju i nije izbacio precicu u samom meniju.Aplikaciju mogu da pokrenem jedino iz settingsa.Da li neko zna kako ovo da resim ?Hvala
Ako imaš Kodi možeš i iz njega da je pokreneš.Instalirao sam mdovanu verziju eona na mi box s ali sam sistem je prepznaje kao sistemsku aplikaciju i nije izbacio precicu u samom meniju.Aplikaciju mogu da pokrenem jedino iz settingsa.Da li neko zna kako ovo da resim ?Hvala
Kako si pobrisao, ako nije tajna? I ja sam danas azurirao, nisam prihvatio Alfonsa ali mi u Sistemskim aplikacijama stoji Alphonso Recommendations. Kako si to obrisao?Veliko hvala @poolmaker i @momsab na pomoći.Uspelo je i sve sam ovo nepotrebno pobrisao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari