Dobro, uveliko znamo da je miui krš... Pa šta sad? Najbolje da kažemo da ne vredi to ni dinara jer ima miui.Pametni telefon uveliko cini i softver, a ne samo sirove performanse.
Toga nema već godinama.Da li je moguće da nisu stavili led lampicu za notifikacije !?
Ne znam, ja sam ovom baterijom iskreno razocaran, iako je dobra ali p30 pro telefoncina i dan danas...Normalna potrošnja. Ipak je P30 serija jedna od najboljih ikad što se tiče autonomije baterije i sot-a.
Ne zaboravi da je su tu Google servisi, sam miui, 120hz displej, mediatek procesor i na kraju što ljudi zaboravljaju, a to je da je Huawei ubijao sve od aplikacija da bi baterija bila takva kod njih.Drugari, koliko vam trosi android system, da li je ovo previse, mislim u globalu je ok baterija, ali sam ja bas tezak korisnik, mnogo poziva isto, da li je moguce da imam neki drain, nekako sam ocekivao vise od batterije, ladno mi je p30 pro isao kao nov 9-10+ h sota istim koriscenjem, ovde udjem u 7h sot-a mozda malo preko.
Ne pomenuh da je u pitanju 11t...
Ovaj mediatek nije "stari mediatek", nebo i zemlja, p30 pro nisam primetio da je ubijao apk, imao sam ja i redmi note 4x i mi max 3 i baterije su bile ubice, bolje od p30 pro, verovatno su od 17te do 19te imali gori miui nego sada, ili idu silaznom putanjom?Ne zaboravi da je su tu Google servisi, sam miui, 120hz displej, mediatek procesor i na kraju što ljudi zaboravljaju, a to je da je Huawei ubijao sve od aplikacija da bi baterija bila takva kod njih.
Nadao se, uemsto ocekivaoProblem je što si očekivao RN4/Mi Max 3 autonomiju od telefona sa drastično jačim čipsetom i 120Hz ekranom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari