em tehnički lošiji - za iste pare.
Ne znam, nisam pametan, što se mene tiče epski fail, preskačem u širokom luku.![]()
Pročitao ovo što si napisao, protrljao oči i na gsmarena, pa on stvarno nema OIS na glavnoj kameri, koja tugica. Na kraju će Motorola Edge 20 Pro biti najbolja kupovina za treći kvartal.U odnosu na 10T pro, 11T pro nema OIS na glavnoj kameri, takođe ultrawide od 13mp kod 10t pro, ovde je 8mp
I sve to za 700€ (100€ više u odnosu na 10T pro)
Šta reći?
Nisam ni rekao da ima, zaključak je izveden zbog razlike u ceni od 150eu budući da su im glavne kamere iste. Mada Morola ima OIS na periskop kameri ali to nije nešto posebno.Pa ni Edge 20 Pro nema OIS
Norwegian-based software company Elliptic Labs revealed in a press release that the Xiaomi 11T is from the company. “AI Virtual Procimity Sensor” Will be installed.
On the other hand, since the name of “Xiaomi 11T Pro” is not mentioned in this information, it seems likely that only the unmarked Xiaomi 11T will be equipped with this function.
It is a little strange that it is not installed in the upper model but installed in the lower model, but it seems that this technology aims to reduce the manufacturing cost by eliminating the physical sensor in the first place.
“Elliptic Labs’ partnership with Xiaomi is solid, and we’re pleased that they continue to use us in more smartphones. “The AI Virtual Smart Sensor Platform allows manufacturers to introduce new features, while omitting hardware-based sensors, reducing cost and eliminating sourcing risk.
Jel ima negde detaljna recenzija kamere, ili ako neko zna nesto vise o kvalitetu kamere i zooma na ovom telefoni nek napise, privuklo me punjenje a bitna mi je i kamere.
GCam je nebitan kada su 108MP senzori u pitanju, sa 10T Pro nema razlike GCam ili njegova kamera app. Ovo sto si rekao je vazilo za ranije telefone kada su bili isti/slicni senzori u Xiaomi telefonima i Pixel-ima, pa je GCam dosta poboljsavao situaciju.Tesko da je 11T bolji izbor.
Mediatek procesor znaci nema GCAM-a sto jednako znaci nema Xiaomi-a. Kameru otpisati. Jedino sto je izvlacilo Xiaomi je bio Gcam, jer su stvarali nestvarne rezultate. Druga stvar dev community je nula sa mediatekom.
Ispravka, u svim radnjama je preorder od danas.Ako nekoga interesuje pojavio se 11T i 11T Pro u radnji CT na preorderu poklanjaju Air purifier 3H.
kao i kod mobilnih operatera, bar u Vipu, za dalje nisam gledao.Ispravka, u svim radnjama je preorder od danas.
Користим ГКамеру на rn10pro и ако разлике у дневним фотографијама нису велике у ноћном моду су и те како приметне.GCam je nebitan kada su 108MP senzori u pitanju, sa 10T Pro nema razlike GCam ili njegova kamera app. Ovo sto si rekao je vazilo za ranije telefone kada su bili isti/slicni senzori u Xiaomi telefonima i Pixel-ima, pa je GCam dosta poboljsavao situaciju.
Čovek sve rekao! Ne vidim smisao ove ''T'' serije naspram Poco F3 ili Redmi Note 10 Pro...marketing je čudoNa polju kamera su podbacili opasno sa ovim modelom. Nedopustivo je da za te pare ne daju OIS, bolju wide kameru i bar 2x zoom. Čak i 108mpx senzor je neki manji od onih u mi10/mi11. Ostalo realno super. Nadam se da su nabavili malo bolje ekrane, bez hulkova kao na Poco f3. Sdm888 možda nije najbolji ali realno nisu imali ni alternativu. 888+ se verovatno još više greje i troši bateriju. Možda bi mu i 870 bolje legao ali onda tek ne bi imali opravdanje za ovu cenu. Super za bateriju, nadam se da će ova tehnologija postati standard uskoro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari