Šta je novo?

Xiaomi 11T / 11T Pro

Kao da i ovako ljudima nisu izazivali zbunjenost sa nazivima...

em tehnički lošiji - za iste pare. :D

Ne znam, nisam pametan, što se mene tiče epski fail, preskačem u širokom luku. :)

Ako ljudi provale, možda zbog tog bude dobar pad cijene? Ako ne griješim Mi A3 je imao žestok pad cijene zbog 720p ekrana.

U odnosu na 10T pro, 11T pro nema OIS na glavnoj kameri, takođe ultrawide od 13mp kod 10t pro, ovde je 8mp
I sve to za 700€ (100€ više u odnosu na 10T pro)
Šta reći?
Pročitao ovo što si napisao, protrljao oči i na gsmarena, pa on stvarno nema OIS na glavnoj kameri, koja tugica. Na kraju će Motorola Edge 20 Pro biti najbolja kupovina za treći kvartal.

nego mene zanima taj proximity senzor da li postoji na mi 11t, na mi 10t sto sam imao je bio katastrofalan izum da se taj proxy seznor zamni sa neki ha hu abrakadabra resenjem

To i mene zanima jer dzaba sve ako telefon nije sposoban da odradi osnovnu stvar kako treba. Vrlo rado bih menjao Mi 10T Pro za 11T ili 11T Pro samo ako je fukcionalan proximity senzor, kamera mi nije previse bitna pogotovo dal ima ois ili ne.

Norwegian-based software company Elliptic Labs revealed in a press release that the Xiaomi 11T is from the company. “AI Virtual Procimity Sensor” Will be installed.

On the other hand, since the name of “Xiaomi 11T Pro” is not mentioned in this information, it seems likely that only the unmarked Xiaomi 11T will be equipped with this function.

It is a little strange that it is not installed in the upper model but installed in the lower model, but it seems that this technology aims to reduce the manufacturing cost by eliminating the physical sensor in the first place.

Nadrealno oko koje primitivne funkcije kupci moraju da gledaju DA LI radi i kako radi

Toliko su ozbiljni da čak ni ime telefona nije napisano kako treba :D

Poslednja izmena:
Ne, izgleda nastavljaju uspešnu (čitaj jeftinu) saradnju :D

“Elliptic Labs’ partnership with Xiaomi is solid, and we’re pleased that they continue to use us in more smartphones. “The AI Virtual Smart Sensor Platform allows manufacturers to introduce new features, while omitting hardware-based sensors, reducing cost and eliminating sourcing risk.

Xiaomi 11T and Xiaomi 11T Pro now available Globally via AliExpress

Screenshot-2021-09-23-at-1.42.27-PM.png

Poslednja izmena:
Stižu polako i 11T.

Prilozi

• IMG_20210928_125306.jpg
    IMG_20210928_125306.jpg
    161.8 KB · Pregleda: 53
  • IMG_20210928_125339.jpg
    IMG_20210928_125339.jpg
    165.2 KB · Pregleda: 53
Jel ima negde detaljna recenzija kamere, ili ako neko zna nesto vise o kvalitetu kamere i zooma na ovom telefoni nek napise, privuklo me punjenje a bitna mi je i kamere.

Jel ima negde detaljna recenzija kamere, ili ako neko zna nesto vise o kvalitetu kamere i zooma na ovom telefoni nek napise, privuklo me punjenje a bitna mi je i kamere.

Kamere iste kao na Mi 11i, ako ti je kamera bitna onda bolji izbor obican Mi 11 dosta mu je opala cena moze se naci nov za oko 600 evra.

Prejake cene, prejake.

U Slovačkoj je cena za 11T Pro još niža nego najavljena. 620e za 11T Pro i 500e za 11T. Realno, 11T je mnogo bolji izbor.

Tesko da je 11T bolji izbor.

Mediatek procesor znaci nema GCAM-a sto jednako znaci nema Xiaomi-a. Kameru otpisati. Jedino sto je izvlacilo Xiaomi je bio Gcam, jer su stvarali nestvarne rezultate. Druga stvar dev community je nula sa mediatekom.

Da, u pravu si za kameru tj. App kameru. Ali i dalje po meni 11T Pro ne opravdava toliku cenu. Moje mišljenje samo... A meni je kamera tj.podrška za gcam jedan od prioriteta kod izbora novog telefona.

I ovaj običan 11T nije ništa spec, baš su zakinuli T seriju ove godine.

Tesko da je 11T bolji izbor.

Mediatek procesor znaci nema GCAM-a sto jednako znaci nema Xiaomi-a. Kameru otpisati. Jedino sto je izvlacilo Xiaomi je bio Gcam, jer su stvarali nestvarne rezultate. Druga stvar dev community je nula sa mediatekom.
GCam je nebitan kada su 108MP senzori u pitanju, sa 10T Pro nema razlike GCam ili njegova kamera app. Ovo sto si rekao je vazilo za ranije telefone kada su bili isti/slicni senzori u Xiaomi telefonima i Pixel-ima, pa je GCam dosta poboljsavao situaciju.

Ako nekoga interesuje pojavio se 11T i 11T Pro u radnji CT na preorderu poklanjaju Air purifier 3H.

GCam je nebitan kada su 108MP senzori u pitanju, sa 10T Pro nema razlike GCam ili njegova kamera app. Ovo sto si rekao je vazilo za ranije telefone kada su bili isti/slicni senzori u Xiaomi telefonima i Pixel-ima, pa je GCam dosta poboljsavao situaciju.
Користим ГКамеру на rn10pro и ако разлике у дневним фотографијама нису велике у ноћном моду су и те како приметне.

Na polju kamera su podbacili opasno sa ovim modelom. Nedopustivo je da za te pare ne daju OIS, bolju wide kameru i bar 2x zoom. Čak i 108mpx senzor je neki manji od onih u mi10/mi11. Ostalo realno super. Nadam se da su nabavili malo bolje ekrane, bez hulkova kao na Poco f3. Sdm888 možda nije najbolji ali realno nisu imali ni alternativu. 888+ se verovatno još više greje i troši bateriju. Možda bi mu i 870 bolje legao ali onda tek ne bi imali opravdanje za ovu cenu. Super za bateriju, nadam se da će ova tehnologija postati standard uskoro.
Čovek sve rekao! Ne vidim smisao ove ''T'' serije naspram Poco F3 ili Redmi Note 10 Pro...marketing je čudo

Verovatno su je izbacili jer su se mnogi razocalo zbog ipsa u 10t seriji, koliko se secam to je bilo poprilicno razocarenje kod vecine Xiaomi fanova pogotovo posle 9t koji je imao oled. Nije ovo uopste lose samo da su jeftiniji.

U Slovačkoj si dobio Vacuum Mop Essential (djubre koje se ne prodaje) uz telefon. Znači za 499e dobiješ 11T 128GB i ako uspeš da utopiš usisivač za nekih 150ak eura imaš telefon za 350e. Nije loše. 11T Pro početna je 619e. Preskupo ali eto, ko je uspeo da uzme sa usisivačem nije ni loše prošao ako mu treba usisivač.

Kod nas se dobije Mi Purifier 3H uz 11T. Ista prica, oko 350e izadje Mi 11T, sto nije lose uopste.

Ajde malo realni budite, dimensity 1200, amoled 120hz, 5k baterija, 67W punjenje plus punjač... Daj mi konkurenta za taj novac? I jos kazes ne vredi ni 350e.
Daleko da su perfektni, smaraju za sve novce ali navikli ljudi na previse za malo novca...

Vrh Dno