Nema pravila, ja nisam na optici, box 4 paket i isto mi je stari raspored.ma na optici su ostavili taj stari raspored, a nama ostalima su izbacili te kanale arena od broja 700, nama su hd-ovi na 300.
Kao sto ti je napisao @MJ, user mts naloga, sa kojim se prijavljujes na Moj MTS ili Iris TV, a onda pin 1111.Extender sam lako povezao preko aplikacije na telefonu. To sve radi dobro.
Ti si kucao user name od iris naloga ili od interneta?
tako su mi i rekli ovi cc to je kod svih Max Tv paketa na irisuJa imam max tv paket i nesto su pre neki dan opet menjali. Arena 1 mi je na broju 303 a 700-712 prazno pa na 712 Arena F. 713 Arena E, 714 superstar, 715 superstar 2 pa prazno pa onda 719 agro, 720 retardirani pink i tako neki raspored kanala da te bog sacuva. Bezveze je sto su arena F i arena e na 713 i 714 hd a i dalje ih ima kod ovih hd arena od broja 300 ali u sd formatu. na 312 i 313 arena f i arena e sd. Ma raspored je katastrofa. Optika 400/160, iris max, Bor.
au onda su jos gori nego sto sam mislio, znaci da kod njih ne postoji red i poredak.Ja sam na optici, i danas je četvrta nedelja od kako su mi Arene na 300+, a RTS na 101
Jel negde ima da se vidi koji kanal je na kom broju a da je stvarno tako? Pa da moze da se napravi neka lista?
Još nisu uskladili ni boje na a7 i a8. Na traci koja se pojavi kod prebacivanja je jedna, a u uglu tv druga boja.au onda su jos gori nego sto sam mislio, znaci da kod njih ne postoji red i poredak.
primetih da jos uvek nisu u stanju ni da dodaju na sajtu u listi kanala oznaku HD kod arena od broja 300 nego im stoji kao da to nisu hd kanali u pitanju...nemam reci.![]()
Da da, hvala. Jedino što je ovo po starom rasporedu. Dosta kanala više nije na ovim pozicijama sa linkaIma ova lista sa fabrickim sortiranjem (nisu dodati arena premium kanali) - List of channels on iris TV
Ma ne samo što im je taj nesklad o bojama na kanalima 7-8 koji sam ja prvi ovde pomenuo još pre mesečak i više dana (nebitna konstatacija) stoji preko platforme na iris boksu nego im tako stoji i na sajtu iris go i preko mobilne aplikacije...a stoji i na sajtu mts-a u delu gde su navedeni kanali koje imaju u asortimanu, ma nema gde im ne stojiJoš nisu uskladili ni boje na a7 i a8. Na traci koja se pojavi kod prebacivanja je jedna, a u uglu tv druga boja.
Tako je kako je, svima je isto.Kako vam radi Iris smart tv aplikacija, meni baguje uzasno, box mi je povezan na lan, konekcija mi je 500mbps, baguje strasno, cesto je crna slika na kanalima, mnogo se koce, stalno izbacuje neke greske.Kakva su vasa iskustva?Orion smart tv aplikacija radi neuporedivo bolje, ali nemaju ove premium Arene.
Veliki pozdrav za sve clanove foruma!
Meni je iza TV-a i radi.Pitanje za korisnike Hph07 box-a, ako stavim box iza televizora, da li ce da reaguje na daljinski, ili mora da bude na vidnom mestu?
pa nista , samo zatreperi ekran i nista vise .A kad klikneš mišem na taj krug sa 6 tačkica?![]()
Napisao sam iznad napisao da nisam mogao da je nađem na Play Store, pa sam morao sa Apdoite da skidam.Ako moze neko jos da baci pogled i proveri , da li sam ja ovo dobro video malopre na Google Play Store-u , da nema vise ni Iris GO ni Iris Smart aplikacija ?
Ako je upitanju najnoviji "setopbox" (Iris HP7), on ima problem kod nekih televizora koji su 4k, STB izgleda ima problem sa sinhronizacijom na toj rezoluciji, pa cesto dolazi do treptanja slike, nestajanja slike (no signal) ili cak desilo se jedan TVu da se morao paliti po 10-20x pa tek onda se pojavi slika sa HDMI ulaza...Pozdrav ljudi,
Mozda je vec neko imao ovaj problem. Koristim 2 TV u kuci, jedan je LG 32LM6380PLC, a drugi je neki fuego. Uglavnom do pojave Iris-a, oba su radila bez ikakvih problema, medjutim otkada su ovo (Iris) uveli, lg i dalje radi normlano, a Fuego brljavi...Ranije se palio i gasio automatski po 10-20 minuta, cesto i duze dok se ne upali, a sada se i definitivno ne moze gledati program na njemu (svaki put kada se ukljuci pojavi se logo kompanije na ekranu nekoliko sekundi, pa se ugasi pa opet, i tako u nedogled). Sada da li je neko imao slican problem i kako/da li je resavao? Da li je u pitanju HDMI kabl, ili je jednostavno softver IRIS-a prejak za ovaj tv (sada sam proverio, to smece je Fuego 32fg3202). Pa ne bih bas da kupujem novi TV, i da mi se desi isti problem. Ovi iz mts naravno nisu bas azurni sa odgovrima.
Znao sam da ce da im skinu app cak sam i rekao jednom tu koji je u diskusiji
Kako to da nestane samo tako? Google izbacio sa prodavnice?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari