Moraš sačekati da se promeni cena na pancake swap-u, nisu toliko ažurni kao na menjačnicama 🤷Zasto mi se ovo desava, imam metamask wallet i kupio sam LDF token, kad naraste po 30-40% u wallet ostaje ista suma u dolarima, ne sinhronizuje te skokove. Po par centi samo pomera. A tek sad vidim da mi zapravo nestaju novcici, imao sam danas 110.290.981.590 a sad imam 77.254.669.260
Nestaju mi i tokeniMoraš sačekati da se promeni cena na pancake swap-u, nisu toliko ažurni kao na menjačnicama 🤷
Edit: postoje dve opcije, ili ti je hakovan wallet ili je prevarantski token.
Pošalji bsc adresu tokena da proverim
Nije mi jasno, to ti je prikazano u pancakeswap kad si kupovao da ces za te pare dobiti toliko tokena 11.900.000.000? a kad si kupio dobio si 7.726.400.000? Ili si kupio ranije a tokeni sami nestaju sa walleta?Kupio sam sa contract od coinmarketcap-a binance smartchain, i na pocetku bilo ih je 11.900.000.000
Sada su 7.726.400.000 sto je 4.173.600.000 manje. S. tolerance sam pustio 20% jer nije htelo za prodje za manje.
Kupio sam pre 4 dana i nestaju sa wallet-a metamask vec u dva navrata i kad hocu da zamenim na pancakeswap-u sa neki drugi token ukupno tokena 7.726.400.400. Znaci ludnica. Jel ovo normalno da se razlikuju mala velika slova..?Nije mi jasno, to ti je prikazano u pancakeswap kad si kupovao da ces za te pare dobiti toliko tokena 11.900.000.000? a kad si kupio dobio si 7.726.400.000? Ili si kupio ranije a tokeni sami nestaju sa walleta?
To ti je rebase token. Dakle moze i da ti se povecava, ali i smanjuje kolicina tokena u novcaniku. Pre neki dan je neko vec spominjao sličnu situaciju sa nekim drugim tokenom. Po meni, prevaratski tokeni.Kupio sam pre 4 dana i nestaju sa wallet-a metamask vec u dva navrata i kad hocu da zamenim na pancakeswap-u sa neki drugi token ukupno tokena 7.726.400.400. Znaci ludnica. Jel ovo normalno da se razlikuju mala velika slova..?
Ovo je adresa na BSC: 0xfFEE80e4BC6767A89F897D10d6011C8C188e2a64
Ovo je na coinmarketcap:
0xffee80e4bc6767a89f897d10d6011c8c188e2a64
Da sigurno je to u pitanju. Evo sta sam nasao za Rebase tokene..To ti je rebase token. Dakle moze i da ti se povecava, ali i smanjuje kolicina tokena u novcaniku. Pre neki dan je neko vec spominjao sličnu situaciju sa nekim drugim tokenom. Po meni, prevaratski tokeni.
3:30 pm po našemKad se otvara Njujorska berza zna li neko? Pise na netu 2:30 pm GMT .. nesto mi je to cudno.
Cenim pre da on racuna razliku izmedju marketcap-a pa tako "zna" koliko je "uslo". Ali to je samo pretpostavka na osnovu besmislica koje je do sada pisao. Bice zanimljivo cuti njegovo objasnjenje u svakom slucaju.On misli da je volume kolicina koliko su ljudi usli u neki coin sto veze sa vezom nema, ali cekamo ipak genije trgovine da nam objasni.
Naravno da ne valja. Svaki SaVeT koji si dao je beskoristan a onaj koji nije, on nije validan jer dolazi od tebeDobro je kad me kritikuju ljudi koji ulaze u shitcoine, i to na vrhu. Sve sto ja napisem, vama ne valja. Pa eto pocetnici kad dodje na forum, neka udju u Shibu, i to sad, ne treba mene da slusaju.
Kontaktiram ja telegram grupu, navodni support za tokene za navodno rešenje problema sa tim tokenom. Tražili su od mene metamask novčanik na liniji sa nekim sajtom i odjednom sam ostao bez novca. Imao sam 3 tokena u novcaniku po 20$ nisu neke pare ali dovoljno da ti pokvari dan, uzasno iskustvo. Na taj telegram samo cista prevara. Ne verujem da tu vise ima spasa. Sta mi preostaje da unistim taj novcanik i napravim novi na metamast ?Kontaktiraj ih na telegrama grupi, videćeš o čemu se radi
Nije uopste tacno to sto pises, nikad nije bila takva cena kao sto si postavo par dana ranije.Manimo se na trenutak šuplje priče o mrtvom btc i pogledajmo kako napreduje ozbiljan projekat vuka kome baš zapelo da spasi sirotinju.
Prilog 2:
Link 2 - https://coinmarketcap.com/currencies/wolf-safe-poor-people/
Izgleda kao da je stradalo 99.99% sirotana u procesu spašavanja, al nemojte gubiti veru u vučkov projekat, volume i marcet cap su zeleni.
da li ti je taj support prvi poslao dm poruku?Kontaktiram ja telegram grupu, navodni support za tokene za navodno rešenje problema sa tim tokenom. Tražili su od mene metamask novčanik na liniji sa nekim sajtom i odjednom sam ostao bez novca. Imao sam 3 tokena u novcaniku po 20$ nisu neke pare ali dovoljno da ti pokvari dan, uzasno iskustvo. Na taj telegram samo cista prevara. Ne verujem da tu vise ima spasa. Sta mi preostaje da unistim taj novcanik i napravim novi na metamast ?
LEŠ! Baš mi žao što ti se to desilo.Kontaktiram ja telegram grupu, navodni support za tokene za navodno rešenje problema sa tim tokenom. Tražili su od mene metamask novčanik na liniji sa nekim sajtom i odjednom sam ostao bez novca. Imao sam 3 tokena u novcaniku po 20$ nisu neke pare ali dovoljno da ti pokvari dan, uzasno iskustvo. Na taj telegram samo cista prevara. Ne verujem da tu vise ima spasa. Sta mi preostaje da unistim taj novcanik i napravim novi na metamast ?
Napravio sam drugi wallet, lepo si to rekao neiskusan, zaleteo se ko lud miš na brašno 😬. Hvala sto si se potrudio da pomognes 👋🏻Nije uopste tacno to sto pises, nikad nije bila takva cena kao sto si postavo par dana ranije.
Problem je taj sto token ima istu contract addressu za poligon network i za bsc i zbog toga dolazi do greske u CMC kao i uvek jer je zastareo. Treba mu jedan dobar updejt da bi mogao da radi sa smartcontracts.
Bukvalno niko nije izgubio pare, jer da bi otisao da kupi na pancakeswap ili na fegex video bi da nije ta cena, tj nije moglo biti nikako rug ili sta vec mislis.
Znaci jedini problem je CMC koji je zastareo. i cesto pravi greske kod ocitavanja cena , pogotovo za tokene koji imaju istu contract adresu ( npr bsc i eth ista contaract addressa-a)
da li ti je taj support prvi poslao dm poruku?
ako jeste onda to nije zvanican support, nego scam.
Postoji opste pravilo da ako ti neko posalje poruku na telegramu i predstavlja se kao neki support, admin, ili bilo sta od tog tokena za koji trazis pomoc, to odma blokiraj. To je scam i sluzi da ti pokupi sve tokene na walletu.
znaci, sledeci put, ako ti neko salje poruku privatnu a da se predstavlja kao support, ili admin, odma block.
sad jedino sto ti preostaje je da napravis drugi wallet, jer ovaj ti je gotov, tj uvek ce ti uzeti tokene koje kupis.
Inace Telegram je jako dobar samo si ne iskusan i naseo na cist scam.
LEŠ! Baš mi žao što ti se to desilo.
Nikome ali NIKOME ne davati link ka svom novčaniku ili recovery word phase, čak i da je sam osnivač tokena\koina - NE. Ja sam tako ostao bez dosta coina na trust wallet-u (@Tomiprunet mi je pomogo nekim delom da spasim neku količinu, ali dobar deo je otišao u nepovrat), samo stejkovane novčiće nisu uspeli da mi skinu. Elem, moja je greška što nisam napomenuo da budeš oprezan po tom pitanju. Botovi i prevaranti vrebaju na svaki ćošak, i čim pošalješ neku poruku u grupi javlja se neki bot sa nekim linkovima kako može da ti pomogne. I obavezno da staviš neki kod prilikom svake transakcije - smara ali dobra preventiva!
Evo par linkova gde možeš malo da se edukuješ za buduće kupovine\transakcije, uglavnom je za ADA coin, ali generalno možeš da izvučeš poučne stvari.
Taj kod ne znam da li moze na metamask. Ali npr ja na iphone imam face detection ukljucen, pa mislim da je tako sigurnije. A pored toga kod svake transakcija moras potvrditi transakciju.Zamisli naseo i poslao na neki sajt / ...com recovery word phase 🤯😀. Nije nikakva tvoja greska ja sam sam zeznuo, tebi hvala sto se trudis da mi pomognes 👍🏻. Bilo mi sve to sumljivo sa tim prevarantima neki robot "support" ponavlja isti tekst i nudi brza resenja problema u par koraka. Lepo metamask kaze ne deli nikad sa nikim word phase, ali dobro, neka, škola za sva vremena. Kako da stavim kod na transakcije ?
Sreća tvoja pa si platio lekciju baš jeftino, ima mnogo gori gubici... Ali generalno nije prijatno uopšte.Zamisli naseo i poslao na neki sajt / ...com recovery word phase 🤯😀. Nije nikakva tvoja greska ja sam sam zeznuo, tebi hvala sto se trudis da mi pomognes 👍🏻. Bilo mi sve to sumljivo sa tim prevarantima neki robot "support" ponavlja isti tekst i nudi brza resenja problema u par koraka. Lepo metamask kaze ne deli nikad sa nikim word phase, ali dobro, neka, škola za sva vremena. Kako da stavim kod na transakcije ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari