Šta je novo?

Moonshot novčići

Moja je preporuka da sacekate malo da izidje smardefi deployer na fegexu i da onda udjete u dva tri presale tokena. Tu nema rugga. Ja isto cekam da izidje taj smartdeployer pa da kupim 3 tokena.

Jel ima negde objasnjenje o Fegexu, sta je fegex, kako se koristi, povezivanje novcanika i sve? Meni sve konfuzno deluje na njihovom sajtu :rolleyes:

Koliki slippage da stavim na palačinci prilikom kupovine? Sve sam odradio, povezao Trust, samo da prebacim BNB i to je to ;)

Ćuti, jedva sam i ovo ukapirao kako se radi 🤣🤣

Nije uopste tacno to sto pises, nikad nije bila takva cena kao sto si postavo par dana ranije.
Problem je taj sto token ima istu contract addressu za poligon network i za bsc i zbog toga dolazi do greske u CMC kao i uvek jer je zastareo. Treba mu jedan dobar updejt da bi mogao da radi sa smartcontracts.
Bukvalno niko nije izgubio pare, jer da bi otisao da kupi na pancakeswap ili na fegex video bi da nije ta cena, tj nije moglo biti nikako rug ili sta vec mislis.
Znaci jedini problem je CMC koji je zastareo. i cesto pravi greske kod ocitavanja cena , pogotovo za tokene koji imaju istu contract adresu ( npr bsc i eth ista contaract addressa-a)

Nije ni bila ideja da bude tačno, to je krenulo kao parodija na nemača imena i one njegove jesamlivamleporeko fore. O dotičnom tokenu ne znam ništa, samo se zgodno namestio u trenutku. Dobro da sam se bar suzdržao da ga ne nazovem - Gladan vuk koji spašava ovce, napravio bi još veću pometnju:LOL:
Nema ljutiš?

Ko ima Safemoon, nek prati ovih dana pažljivije.

Koliki slippage da stavim na palačinci prilikom kupovine? Sve sam odradio, povezao Trust, samo da prebacim BNB i to je to ;)
Da li si kupio FEG? koliki slippage?
Nije ni bila ideja da bude tačno, to je krenulo kao parodija na nemača imena i one njegove jesamlivamleporeko fore. O dotičnom tokenu ne znam ništa, samo se zgodno namestio u trenutku. Dobro da sam se bar suzdržao da ga ne nazovem - Gladan vuk koji spašava ovce, napravio bi još veću pometnju:LOL:
Nema ljutiš?

Ko ima Safemoon, nek prati ovih dana pažljivije.
Ok, nisam razumeo da je to bilo opaska na nemam ime.
Ne ljutim se naravno. Nemam nista ni ja sa tim tokenom, ali eto pratim jednu telegram grupu pa je bas to bilo pitanje u vezi cene na CMC pa su odgovorili.

Feg iliti FEGROX uskoro pokrecu stable token

Prilozi

• photo_2021-10-26 17.12.07.jpeg
    photo_2021-10-26 17.12.07.jpeg
    14.2 KB · Pregleda: 19
  • photo_2021-10-26 17.11.55.jpeg
    photo_2021-10-26 17.11.55.jpeg
    52.1 KB · Pregleda: 16
  • photo_2021-10-26 17.12.18.jpeg
    photo_2021-10-26 17.12.18.jpeg
    140.3 KB · Pregleda: 20
Poslednja izmena:
Da li si kupio FEG? koliki slippage?
Nisam još, ali hoću 😇 Negde sam pročitao da je 3% dovoljno...? Kapiram šta je slippage, ali ne kapiram da li je i koliko bitan u ovom slučaju 🤪
Nisam do sada nikad koristio Pancake, ovo mi je vatreno krštenje

Poslednja izmena:
Nisam još, ali hoću 😇 Negde sam pročitao da je 3% dovoljno...? Kapiram šta je slippage, ali ne kapiram da li je i koliko bitan u ovom slučaju 🤪
Nisam do sada nikad koristio Pancake, ovo mi je vatreno krštenje
Da 3% je slippage. Sad ti je bolja cena na fegex. Na pancake je skuplji

FEG moze da se kupi preko Trust wallet, Metamask itd...
Ja lično koristim Trust wallet.
FEG aplikaciju skines sa playstore, i posle povezes adresu FEG tokena iz Trust wallet sa FEG aplikacijom, tako da čuvanjem novčića dobijaš nagrade direktno na svoj wallet.

presao sam na trust wallet, da li ima aplikacija za IOS za tu FEG aplikaciju? Hvala

PS. nasao sam na storu zove se FEGtrack? jel to to?

presao sam na trust wallet, da li ima aplikacija za IOS za tu FEG aplikaciju? Hvala

PS. nasao sam na storu zove se FEGtrack? jel to to?
yeste fegtrack je aplikacija. jedini problem sa trustom je to sto ne znam kako ces koristiti kupovinu prodaju preko fegex jer trust za ios nema vise dapp browser. ne znam da li radi wallet connect.
Jako, ali pade kao klade dole. :D Sad dok se opasulji..
gde je pao? vidim da je slicna cena kao jutros pre pada btc i ostalih?

yeste fegtrack je aplikacija. jedini problem sa trustom je to sto ne znam kako ces koristiti kupovinu prodaju preko fegex jer trust za ios nema vise dapp browser. ne znam da li radi wallet connect.

na fegex-u sam uspeo da povezem wallet sa trust-om. nisam probao da kupim.

da li je "fegtrack" sigurna aplikacija, ima jedan komentar na storu da su coveku sve FEG-ove digli na taj nacin? Hvala

na fegex-u sam uspeo da povezem wallet sa trust-om. nisam probao da kupim.

da li je "fegtrack" sigurna aplikacija, ima jedan komentar na storu da su coveku sve FEG-ove digli na taj nacin? Hvala
Fegtrack je sigurna aplikacija, ja je koristim jos od prvog dana. Ne mogu nikako da ti uzmu tokene preko te aplikacije. Da bi ti neko uzeo te tokene to mora da uradi preko trust walleta, ili vec kojeg si povezao na fegtrack a ne preko te aplikacije.
Kako si kupio FEG? kazes da nisi kupio a zelis da povezes sa fegtrack aplikacijom? znaci da imas FEG onda?

Fegtrack je sigurna aplikacija, ja je koristim jos od prvog dana. Ne mogu nikako da ti uzmu tokene preko te aplikacije. Da bi ti neko uzeo te tokene to mora da uradi preko trust walleta, ili vec kojeg si povezao na fegtrack a ne preko te aplikacije.
Kako si kupio FEG? kazes da nisi kupio a zelis da povezes sa fegtrack aplikacijom? znaci da imas FEG onda?

FEG sam vec kupio dok sam bio na infinity wallet-u, a onda posto ste savetovali TRUST wallet presao na njega i prebacio FEG i BNB. sad bi dokupio jos nesto malo, ali nikako mi ne ide kako da povezem FEGtrack i TRUST :(

FEG sam vec kupio dok sam bio na infinity wallet-u, a onda posto ste savetovali TRUST wallet presao na njega i prebacio FEG i BNB. sad bi dokupio jos nesto malo, ali nikako mi ne ide kako da povezem FEGtrack i TRUST :(
u fegtrack imas gore levo plus , kliknes na njega i onda ce ti izaci prozor za povezivanje waleta preko qr koda ili da rucno upises adresu sa trusta. Adresa sa trusta ti je ta da kliknes na receive smart chain (bsc chain,) i imat ces adresu . Tu adresu upises u fegtrack ili je skeniras . Posle u fegtrack gore desno imas eth i bsc , kliknes na bsc i to je to
Ja drzim Feg na Trustu, cemu Fegtrack uopste?
To je samo da pratis cenu, reflekciju tj tokena koliko dobijas, i tako. uskoro treba da izidje nova verzija i moci ces videti sve tokene koji postoje na fegex

u fegtrack imas gore levo plus , kliknes na njega i onda ce ti izaci prozor za povezivanje waleta preko qr koda ili da rucno upises adresu sa trusta. Adresa sa trusta ti je ta da kliknes na receive smart chain (bsc chain,) i imat ces adresu . Tu adresu upises u fegtrack ili je skeniras . Posle u fegtrack gore desno imas eth i bsc , kliknes na bsc i to je to

To je samo da pratis cenu, reflekciju tj tokena koliko dobijas, i tako. uskoro treba da izidje nova verzija i moci ces videti sve tokene koji postoje na fegex

Hvala uspeo sam da povezem. Sada jos imam muku, povezao sam Fegex sa Trust-om ali kada izaberem BNB/FEG nece da izbaci balance...ima nekog resenja ili moram preko drugog wallet-a da kupujem pa da prebacim na trust?

PS. Probao sam sada i preko Infinity wallet-a isto nece da mi ocita stanje BNB-a(do pre 2 dana je radilo ok)? Negde gresim ili i kod drugih isto?

Prebacio si BNB na Trust pa swapovao BNB na BNB Smart Chain?

Hvala uspeo sam da povezem. Sada jos imam muku, povezao sam Fegex sa Trust-om ali kada izaberem BNB/FEG nece da izbaci balance...ima nekog resenja ili moram preko drugog wallet-a da kupujem pa da prebacim na trust?
Ne znam kako si povezao trust sa fegex? Nemoj da kupujes preko drugog walleta pa prebacujes na trust jer tako gubis 2% FEGa . Daj neki screen kako si povezan na fegex, moze i u private.
Prebacio si BNB na Trust pa swapovao BNB na BNB Smart Chain?
Ako prebacujes bnb sa binance onda uvek birajte bep-20 to je bsc chain, i ako se tako posalje na trust ili metamask onda ne mora da se konvertuje.

Ne znam kako si povezao trust sa fegex? Nemoj da kupujes preko drugog walleta pa prebacujes na trust jer tako gubis 2% FEGa . Daj neki screen kako si povezan na fegex, moze i u private.

Ako prebacujes bnb sa binance onda uvek birajte bep-20 to je bsc chain, i ako se tako posalje na trust ili metamask onda ne mora da se konvertuje.

sada mi izbacuje gresku. imam BNB-a i ne da mi da kupim FEG ne znam zasto? sada je uspelo da iscita kolicinu ali kada kliknem SWAP izbaci ovu gresku u wallet-u.

za trust sad cu slikati pa cu poslati ovde

Prilozi

• Infinity error.jpg
    Infinity error.jpg
    17.4 KB · Pregleda: 10
Ne mozes tako kupiti samo swap preko infinity walleta ili trust. Moras otici u fegex ili pancakeswap kroz dapps browser , povezati wallet i onda kupovati.
Postavio sam par postova unazad kako kupiti feg

sada mi izbacuje gresku. imam BNB-a i ne da mi da kupim FEG ne znam zasto? sada je uspelo da iscita kolicinu ali kada kliknem SWAP izbaci ovu gresku u wallet-u.

za trust sad cu slikati pa cu poslati ovde
Evo ovako, da bi preko trust walleta kupio feg preko fegex moras imati na trust walletu smartchain bnb ( to je taj bsc (znaci sa binance kad saljes na trust odaberes network,mrezu, bep-20) . Ajd da zamislimo da je sve uredu i da imas bsc bnb na trustu. Posto ne mozes kupiti direktno sa trusta, onda na PC u pretrazivacu koji koristis , npr chrome, odes na fegex fegex.com gore desno imas connect wallet i dobit ces opciju wallet connect. kliknes na to i zatim u trust walletu na iphone ides na settings pa na wallet connect, ides new connection i onda skeniras qr kod sa PC-a. Na pc ce ti biti povezan trust wallet sa fegexom, i onda preko fegexa na pc kupis feg pomocu tog bsc bnb.

Ne mozes tako kupiti samo swap preko infinity walleta ili trust. Moras otici u fegex ili pancakeswap kroz dapps browser , povezati wallet i onda kupovati.
Postavio sam par postova unazad kako kupiti feg

nisam tako nego bas preko FEGEX-a. ispratio sam to i kupio prvobitnu i dodatnu kolicinu. ovo je treci put ali sada nece. na Infinity i trust-u imam BNB. kada preko fegex-a gde je povezan trust wallet nece da mi ocita kolicinu BNB-a na trust-u. a sada(slika gore) za infinity kada povezem na fegex i hocu da odradim swap izbacuje gresku da ne moze :(
Evo ovako, da bi preko trust walleta kupio feg preko fegex moras imati na trust walletu smartchain bnb ( to je taj bsc (znaci sa binance kad saljes na trust odaberes network,mrezu, bep-20) . Ajd da zamislimo da je sve uredu i da imas bsc bnb na trustu. Posto ne mozes kupiti direktno sa trusta, onda na PC u pretrazivacu koji koristis , npr chrome, odes na fegex fegex.com gore desno imas connect wallet i dobit ces opciju wallet connect. kliknes na to i zatim u trust walletu na iphone ides na settings pa na wallet connect, ides new connection i onda skeniras qr kod sa PC-a. Na pc ce ti biti povezan trust wallet sa fegexom, i onda preko fegexa na pc kupis feg pomocu tog bsc bnb.
tako sam i radio i nece da mi iscita kolicinu BNB-a na fegex-u sa trust-a, dok sa infinity-a hoce ali vise mi ne da da kupim izbaci gore navedenu gresku

Vrh Dno