Šta je novo?

Moonshot novčići

Ja cu verovatno prodati ono sto mi nije stejkovano, jer ce morati da usledi jedna korekcija od minimun 20%. Mada vecina holdera je kupovalo iznad ove tacke, a oni koji su preziveli onaj deep, svakako ocekuju mnogo vise.
Dosta velikih holdera se istovarilo u obom deepu na oko 04, pa na o6, tako da ne ocekujem veliku rasprodaju jer je euforija u toku.

Kupih i ja feg preko penkejka za 100 usdt

ja od sinoc pokusavam da kupim Feg na Fegexu ali mi ne ide...
kad kliknem swap samo stoji "TX IN PROGRES" i to je tokolko god dugo ostavio da cekam nista se ne desava

ja od sinoc pokusavam da kupim Feg na Fegexu ali mi ne ide...
kad kliknem swap samo stoji "TX IN PROGRES" i to je tokolko god dugo ostavio da cekam nista se ne desava

zavisno preko kog wallet-a kupujes/radis konverziju treba da das odobrenje, bez toga nece se izvrsiti(traje konvezija svega par sekundi)

Povezao sam se sa trust waleta kao što je neko vec objasnio ovde ali mi ne izlazi ništa u walletu da odobrim
Edit, koliki slippage treba da se stsvi, default je auto a probao sam i 1 i 2 %

kako dodati ROX u trust wallet? ako je bilo izvinjavam se nisam pronasao :D

isteklo vreme za edit

uspeo sam da dodam. kopira se adresa sa link-a

skenira QR code i to je to :)

Moze pomoci nekome ko hoce da kupi :)

za ROX token

Gde je taj token uopste, na CMC-u ga nema... I koja mu je cena?

Povezao sam se sa trust waleta kao što je neko vec objasnio ovde ali mi ne izlazi ništa u walletu da odobrim
Kazu da moze da prodje i slippage 0.5 na fegexu prilikom kupovine FEGa, ali 3% je ok
Gde je taj token uopste, na CMC-u ga nema... I koja mu je cena?
Taj token jos nema na CMC niti na coingecko jer je to smardefi token a oni su zastareli pa ne mogu da izlistaju tokene smartdefi. Isto tako jos ne priznaju fegex kao menjacnicu pa zato. Uglavnom sve sto traze je predato im od strane fega , sada je na njima da to odrade. Cena mu je oko 30k dolara za jedan ROX.

Kazu da moze da prodje i slippage 0.5 na fegexu prilikom kupovine FEGa, ali 3% je ok

Taj token jos nema na CMC niti na coingecko jer je to smardefi token a oni su zastareli pa ne mogu da izlistaju tokene smartdefi. Isto tako jos ne priznaju fegex kao menjacnicu pa zato. Uglavnom sve sto traze je predato im od strane fega , sada je na njima da to odrade. Cena mu je oko 30k dolara za jedan ROX.

cek zar nije ovo cena za ROX ili gresim negde?

??

I ja sam pomislio da je to, ali nije, kolega je iznad objasnio. :D

Jedan coin je 30k. :D

I ja sam pomislio da je to, ali nije, kolega je iznad objasnio. :D

Jedan coin je 30k. :D

da li onda stvarno ima potencijal za rast kao i FEG? obzirom na toliku cenu?? svaki savet dobrodosao :)

upravo kupljen FEG preko Fegex-a gde je vezan na trust wallet. pita na trust-u kada kliknem swap da li je transakcija ok i sve gotovo za par sekundi tako da radi :)

cek zar nije ovo cena za ROX ili gresim negde?

??
Ne, to je scam
Rox nije na cmc i moze se kupiti samo na fegex
ovo ti je ROX BSC token https://bscscan.com/token/0xa3D522c151aD654b36BDFe7a69D0c405193A22F9
da li onda stvarno ima potencijal za rast kao i FEG? obzirom na toliku cenu?? svaki savet dobrodosao :)

upravo kupljen FEG preko Fegex-a gde je vezan na trust wallet. pita na trust-u kada kliknem swap da li je transakcija ok i sve gotovo za par sekundi tako da radi :)
ROX ima potencijal za rast mnogo vise. ROX ti je kao BTC prvi smartdefi token. Cena ce samo rasti, ima samo 1000tokena na BSC i na ETH strani.
Kad je ROX izisao u Septembru, svi koji smo znali za projekat smo cekali celu noc da izidje da bi mogli da kupimo. Pocetna cena je bila 0.07BNB . U prvih sat vremena se moglo kupiti max za 0.25BNB ja sam za tih 0.25BNB kupio 0.0388ROX tokena. Ubrzo zatim za oko 2h od pustanja cena je dostigla 64BNB, pa je spala na ne secam se koliko ali se oko mesec dana ranije kretala oko 4500$ i sad je preko 30K

Cim izidje smartdefi deployer, bit ce presale nekoliko smardefi tokena koji cekaju Nexxtter, Mesk i Soros.
Ovaj zadnji zvuci smesno, ali cim zele na smartdefi znaci da su ozbiljni.

Poslednja izmena:
Jel uzimate ovaj FEG i za USDT (valjda ima na BSC mreži?) ili je mali volume naspram BNB?

Drugari, bacite pogled na Bloktopia(Blok). Vec je isao nekih 10x i vise a ima potencijal. Volume je sasvim solidan. Koga ne mrzi neka se detaljnije informise.
Reko samo da skrenem pažnju na njega. Nije loša ideja.

Novcici poput Elona, Feg, Shibe i sl. Su definitivno nesto sto drma celo trziste. Primetio sam da je prosecna starost investitora u crypto sve niza i niza i spusta se na dvadeset i neke. Sto je vrlo interesantno. To su ljudi koji ne zele da cekaju. Oni zele da se dokopaju brze zarede sto pre ako je moguce i odmah. Zato imamo za refleksiju ovakvih coina. Koji bukvalno bez imalo preterivanja ljudima donose citavo bogadstvo za par nedelja. To je nezabelezeno u svetu. Otud i ova pomama. Investiras 100$ za par dana imas 1000$. Mislim da ovo u skorije vreme nece stati nego da ce biti jos i vise. Zbog toga i trpi ceo market. Trenutak za uzimanje brze love je nikad veci i treba ga iskoristiti.

Jel ima nekog rešenja ako na Trust W nemam je*benih 0.7$ u BnB za transaction fee, osim da prebacujem 0.05 BnB sa Binance? Ne znam jel glupo da pitam da li moze neko da mi prebaci taj dolar, pa da mu vratim online na racun, samo da ne prebacujem opet 50$ na Binance da bi imao ovamo 1$ za fee..

Koji bukvalno bez imalo preterivanja ljudima donose citavo bogadstvo za par nedelja.
To jednostavno NIJE TACNO! Ljudi sada trpaju novac u te coine, i ti coini zato rastu, i zato imaju veliku vrednost. I po toj vrednosti, svi oni su u debelom profitu! Ali oni NE MOGU da naplate taj profit! Sada kada bi masa njih krenula da stvarno UZME te PARE, cena bi naglo pala! Znaci oni sada imaju samo "na papiru" veliku vrednost, ali to ne mogu da naplate. Naplatice samo manjina ljudi koji na vreme medju prvima izadju! Kad budu svi ti "dobitnici " krenuli da prodaju po tim velikim cenama, cena ce otici u kanal i videce da zapravo nista nisu stvarno zaradili. Dobices ti koji si u manjini dok prodajes coine i na vreme izlazis, a novi kupci ubacuju novac i tebe isplacuju po toj visokoj ceni. Ali kad i svi ti kupci budu krenuli da izlaze, a nemaju kome da prodaju, e onda ce skontati da imaju skoro bezvredne coine. Najjace je to sto ce na Shibi 90% ljudi da IZGUBI novac! A vi to predstavljate kao pricu na kojoj se profitira. Nemoguce je profitirtati (osim naravno manjine)! Sada svi mi kupujemo, jer ocekujemo veliko bogatstvo, a Pera Peric nam prodaje. Cena raste jer samo Pera prodaje, a masa nas kupuje. I cena je narasla u nebo. I onda vise nema tako puno novih ulagaca (jer sad je cena skupa), a svi mi smo zadovoljni i sad svi mi krecemo u prodaju da unovcimo milione! I kome cemo prodati svi mi te Shibe? Cena u trenutku dozivljava slom, i ono sto nam juce vredelo 1.000$, sada nam vredi 100$. Taj lik navodno ima 5 milijardi dolara u Shibi. Ima ih na papiru. Neka krene da izme dollare, neka krene da prodaje, pa da vidimo koliko ima. Oborice cenu i nece imati ni delic toga. Lako je na papiru imati milione kad svi mi necemo da prodajemo i cuvemo jer hocemo jos vise. I cena tako skace. Kad masa bude zadovoljna i kad bude htela da unovci cenu, skontacec da je cena leti u kanal, a samo najbrzi ce izaci na vrhu. Zato ako imate Shibu i ostale shitove, ne budite alavi, izadjite na vreme. Bolje uzeti 5x i odreci se potencijalnih 10X, nego cekati 10x, pa ostati zarovbljen u shitcoinu.

Jel ima nekog rešenja ako na Trust W nemam je*benih 0.7$ u BnB za transaction fee, osim da prebacujem 0.05 BnB sa Binance? Ne znam jel glupo da pitam da li moze neko da mi prebaci taj dolar, pa da mu vratim online na racun, samo da ne prebacujem opet 50$ na Binance da bi imao ovamo 1$ za fee..
i ja sam tako ostao zarobljen na trustu, ne daje mi se prebacivat bnb samo zbog toga :)
To jednostavno NIJE TACNO! Ljudi sada trpaju novac u te coine, i ti coini zato rastu, i zato imaju veliku vrednost. I po toj vrednosti, svi oni su u debelom profitu! Ali oni NE MOGU da naplate taj profit! Sada kada bi masa njih krenula da stvarno UZME te PARE, cena bi naglo pala! Znaci oni sada imaju samo "na papiru" veliku vrednost, ali to ne mogu da naplate. Naplatice samo manjina ljudi koji na vreme medju prvima izadju! Kad budu svi ti "dobitnici " krenuli da prodaju po tim velikim cenama, cena ce otici u kanal i videce da zapravo nista nisu stvarno zaradili. Dobices ti koji si u manjini dok prodajes coine i na vreme izlazis, a novi kupci ubacuju novac i tebe isplacuju po toj visokoj ceni. Ali kad i svi ti kupci budu krenuli da izlaze, a nemaju kome da prodaju, e onda ce skontati da imaju skoro bezvredne coine. Najjace je to sto ce na Shibi 90% ljudi da IZGUBI novac! A vi to predstavljate kao pricu na kojoj se profitira. Nemoguce je profitirtati (osim naravno manjine)! Sada svi mi kupujemo, jer ocekujemo veliko bogatstvo, a Pera Peric nam prodaje. Cena raste jer samo Pera prodaje, a masa nas kupuje. I cena je narasla u nebo. I onda vise nema tako puno novih ulagaca (jer sad je cena skupa), a svi mi smo zadovoljni i sad svi mi krecemo u prodaju da unovcimo milione! I kome cemo prodati svi mi te Shibe? Cena u trenutku dozivljava slom, i ono sto nam juce vredelo 1.000$, sada nam vredi 100$. Taj lik navodno ima 5 milijardi dolara u Shibi. Ima ih na papiru. Neka krene da izme dollare, neka krene da prodaje, pa da vidimo koliko ima. Oborice cenu i nece imati ni delic toga. Lako je na papiru imati milione kad svi mi necemo da prodajemo i cuvemo jer hocemo jos vise. I cena tako skace. Kad masa bude zadovoljna i kad bude htela da unovci cenu, skontacec da je cena leti u kanal, a samo najbrzi ce izaci na vrhu. Zato ako imate Shibu i ostale shitove, ne budite alavi, izadjite na vreme. Bolje uzeti 5x i odreci se potencijalnih 10X, nego cekati 10x, pa ostati zarovbljen u shitcoinu.
Zasto ne mogu da naplate? Naravno da mogu, ali im radi crv sumnje, sta ako izidju a cena ode jos gore,.... pa umesto da izidju oni izgube ili zbog neznanja i panike prodaju pa izgube. Video sam da si to napisao na kraju posta.

Ako se ovako nastavi za par godina u prvih 20 koina ce uglavnom biti kerovi i lignje.

Squid: Kriptovaluta za nekoliko dana skočila 23.300 odsto​

Nazad
Vrh Dno