Šta je novo?

Moonshot novčići

Iskreno davno je trebao biti banovan, ne razumijem prije su se ovakvi odma sklanjali, ovde su ljudi koji su doprinosili zajednici na razne nacine banovani, a ovaj lik kao da ima neki popoust ili sta vec, ali prosto nevjerovatno da mu moderatori dopustaju da troluje i smara vise. Zbog ovakvi najvise ljudi je napustilo forum, i ovi novi sto dodju napustice jer ovakvi likovi od ovog foruma (koji je bio medju prvim na balkanu gdje se pisalo o kriptovalutama,) prave cirkus!!!

Ako se nastavi ovaj bull run do kraja godine, ja ocekujem bar dve nule manje. Mislim da jos mnogi ne razumeju sta je smartdefi, kao sto niko nije razumeo sta je btc kad se on pojavio. Rox token koji je smartdefi brunuje ne znam tacno koliko %FEG , i svaki token koji bude smartdefi ce prvo da bi bio smartdefi morati burnovati istu kolicinu feg-a koliko ce biti max supplay tog novog smartdefi tokena. (ok to nije neka velika kolicina ali je burn ), onda ce svaki taj token prilikom prodaje kupovine isto burnovati feg. i tako.... za sada ima taj rox token koji je smartdefi, i 6 tokena koji zele da budu smartdefi samo se ceka smartdefi deployer, a to ce biti za koji dan. Zamisli sad kad se procuje za smartdefi koji je 100% rug free ili kako vec da napisem, znaci ne moze da se pokupi likviditi i pobegne sa parama. Rox i smardefi jos nije tracable za cmc i coingecko jer su zastareli, medjutim radi se na tome da to sve bude kako treba.
evo citati od Tomija deva

"Mi smo spremni bili i imamo sve podatke koji im trebaju, ali oni su navikli radit sa dvi firme i nemamo volje cekat dugo za povratnu informaciju da se to integrira. Trosak je moga ic prema marketingu. Al jebi ga. Cifra za indexiranje je bas prilicno velika. Ali ce se to brzo zaboravit jer ce taj korak donit potrebno pouzdanje u platformu

BitQuery je postavia cijenu za uslugu i pitao nas poslje od koga/cega smo klonirali mjenjacnicu 🤣 99% projekata je uni ili cake klon. Kad smo rekli da nismo klon nego da smo sve sami ucinili, i cijena se promijenila drasticno. Tezi put smo izabrali u svemu, ali kad izguramo sve bit ce 🚀🚀🚀"

Ja sam zainteresovan za ovaj projekat ali sam na binance-u gde ga nema a iskreno, ne znam kako mogu svoj nalog/wallet da povezem sa npr sa pancake swap ili kako već to ide pošto sam noob :)

Ako vi tako verujete, smatrajte me penzionerom do kraja godine :)
Mozete kupiti iz trust walleta, direktno na fegex menjacnicu, dobicete vise nego na pancake swap. Potrebno je samo da posaljete bnb na smart chain.

da li je pametno sada uci u FEG i neki predlog sa koliko $? kao i da li moze neko da napise postupak(na binance imam BNB) kako da kupim na fegex(koliko sam razumeo tamo je najpovoljnije), da li treba nesto negde dodatno da otvorim nalog i sl. ako je bilo ja se izvinjavam. Hvala

isteklo je vreme za edit, na fegex-u koja od 3 wallet-a izabrati Infinity, ledger live ili encrypted ink?

Skini trust wallet, prebaci bnb na smart chain, udji kopiraj contract i ubaci token u trust wallet. Udji na fegex i kupi.

Skini trust wallet, prebaci bnb na smart chain, udji kopiraj contract i ubaci token u trust wallet. Udji na fegex i kupi.

ako sam dobro razumeo(nisam navikao na ovakvu kupovinu), sa binance posaljem BNB na npr infinity wallet, odatle odem na fegex i izvrsim razmenu BNB za FEG? Hvala

FEG moze da se kupi preko Trust wallet, Metamask itd...
Ja lično koristim Trust wallet.
FEG aplikaciju skines sa playstore, i posle povezes adresu FEG tokena iz Trust wallet sa FEG aplikacijom, tako da čuvanjem novčića dobijaš nagrade direktno na svoj wallet.

na video stoji FEG BSC, a na sajtu stoji samo FEG to je to?

Prilozi

• FEG.jpg
    FEG.jpg
    32.9 KB · Pregleda: 50
Vidjeh prethodnih dana sličan screenshot za Binance i za VRA (Verasity), pa možda se i on pojavi uskoro

Narode jel moze nekakvo objasnjenje za Slippage Tolerance procente na pancakeswap-u. Kako to cirkulise ? Vidim da na poznatijim stabilnijim tokenima dozvoljava mi da zamenim token sa manji % Slippage Tolerance dok sa nekim novim manje popularnim tokenima nemoze sa manje od 15-20% Tolerance. Usput kupio po 20$ LondefyLDF i BITGATTI tokene, oba sa po 20% Slippage Tolerance. Kakva tu moze biti posledica ?

Jel kupio neko ovaj infinitx, ja ga gledao jos pre dva dana, medjutim nisam uzeo. Nenormalan rast je imao...

Nazad
Vrh Dno