Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Očigledno otimačina ko koliko kupuje 😂
Sutra kreće trgovina Valkyrie ETF BTC.

Tako je Saj. kao sto smo pisali pre par nedelja, toliko je para nastampano da 100.000$ vise uopste nije neka cifra. Ne bi se cudio u narednih 5-6 meseci da vidimo 150k+
Za 100K je bilo jasno jos prosle Nove godine da je nikakva cifra jer je BTC tada udario 40K. To je bilo neverovatno. 100K bi se desilo i bez stampanja para. Koliko su nastampali valjalo bi i 300K da dohvati. Isto tako ce i ostali skakati.
Kada 90% ljudi sve istovari tad smo na pola.

Za Mr. Whale-a

Pa iskreno to mu je ispravan potez...
Kad smo probili ATH lik je krenuo da pise kako xrp ima vece sanse za 100 000 nego btc...
Meni je fascinantno da takve budale i neznalice prate po 400-600k ljudi...

Prilozi

• FCJxSyJVcAIBxEO.jpg
    FCJxSyJVcAIBxEO.jpg
    112.1 KB · Pregleda: 97
Predje i LTC famoznih 200$..Saj javi ako išta saznaš za MW..utanjile su vesti nešto 🙂a očekivanja su velika

@saj ako gledamo da je pik bio 0.037 to mu sad vec dodje 2.5K, da ne govorimo kad je krenuo da je trebalo da bude 0.1 BTC kao apoen za svakodnevnu upotrebu posto mu je mreza mnogo brza i jeftinija, bilo je to davno pre ovih sa 10BTc i pre ETHa

Hoće li nama prostim ljudima neko da kaže kad je dobar trenutak da se iz BTC pređe u altove. Meni je preko 70% portfolia u BTC, a voleo bih brzu i laku zaradu na altovima.
Vrlo je jednostavno u stvari.
ETH će sve reći.
Pre toga BTC gore dole altovi x2 dole 😂
Max pain a nije ona igrica 😃

Prilozi

• pathtoaltseason_twitter.jpg
    pathtoaltseason_twitter.jpg
    43.4 KB · Pregleda: 162
Tad je pik bio oko 0.02 BTC i BTC u ovom piku oko 100K i to vam je to, ali bih vise voleo onih 0.037 :D

Jel ste se svi resili ELONA ili ima nas shitholdera i dalje? :) dumpovao je lepo...nadam se da ce jurnuti opet...

Ja se resio svih 20es miliona Elona i uzeo 11$ 😁. I iskoristio bih priliku da podsetim na onaj optimizam kojim sam u danima najgoreg čemera predvideo proboj kroz 50k još to veče, pa onda moon 😅. Štob' se reklo, vise srece nego pameti.

Ljudi ne računaju na potencijalnu raketu kao da recimo Amazon počne da prima btc kao način plaćanja..a to je moguće do kraja ovog ciklusa. To bi nas na Pluton lansiralo 🙂x2, x3 lagano

Ja takodje planiram da bezim u stablecoine ako BTC uskoro napipa 72k...mislim da je onda pitanje casa kad ce da tresne korekciju od bar 10posto...super prilika za dokup altova. Ako nastavi da roka kao zadnjih mesec dana nek mu je sa srecom. Kad se odzumira chart poslednjih mesec dana ozbiljan spike, parabola bukvalno....ozbiljna euforija krece, tako da se pazite korekcije....

Boro brate, gde sada altove u stable ? Pa sada tek oni dolaze na red.
Ali dobro, svako ima svoje mišljenje. Vreme će pokazati.

Miriši mi na krvarenje u narednih par dana, seti se šta je bilo s altovima kad je btc izbio na 55k, prilika da im se uveća broj. Sad, ako sam se zeznuo... ne bi mi bio prvi put.

Zanimljivo je da samo danas upumpano 200 milijardi u Market cap.. ako do kraja bula napumpaju bar na 5 triliona na konju smo tj na biku 😎

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno