Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bas dosta likvidacija na binnance -u u roku od par minuta i tu smo vec na 66.2k ( kroz 65k smo proleteli )..

Mislim da je 75k iza coska..

Inace ove nedelje smo isli preko 6% do sad

a prethodne 3 nedelje su bile oko 11-13% ako nastavimo ovim tempom za oko cetiri-pet nedelja smo na 100k ( sto bi bilo pre prvog decembra )

Ja sam ocekivao i idalje se nadam da necemo do 100k do nove godine.. ili barem kraj / sredina decemra..

Prilozi

• Screenshot_20211020_154928_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_20211020_154928_org.telegram.messenger.jpg
    132 KB · Pregleda: 55
  • Screenshot_20211020_154917_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_20211020_154917_org.telegram.messenger.jpg
    133.4 KB · Pregleda: 52
  • Screenshot_20211020_154903_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_20211020_154903_org.telegram.messenger.jpg
    132.8 KB · Pregleda: 43
Poslednja izmena:
Ako me je neko nervirao tokom ovih par godina u crypto su perma bear likovi, nečega što je od nastanka perma bullish.

raketla.jpg

Srecan ATH svima koji slave! Da me septembar nije slomio sada bih bio na 10x. Ovako skromno sam poceo da gradim novi steck. ELON ni kriv ni duzan me je vratio u zivot. Na njemu sam imao ROI 1000%
LTC ovog puta cini 70% mog porfolia. Xrp 20% BTC 10%. Osavio sam i ELON u nekim tragovima...

Taj Mr. Whale je iskompleksirani ***** i lažov. Ako BTC dodje do 100k do NG, obećao je po 100usd svakome ko retvituje taj tvit. Posle par sati je bilo 1m. Ne znam sada.

Poredi XRP sa BTC-om, kao ETH ruski?????, BTC kineski????? a XRP američki. *****. Nije ni čudo što nemam ime prepisuje njegove analize i chartove. Slične njuške

Čekaj da opali 10k u danu dole pa će mnogi da prodaju. Ne može biti love za sve 😂

Svakako cu na 75k deo prodati, racunam 25%, ltc takodje lepo prati btc, ne zaboravite da je ove godine isao preko 400$...
Etc takodje imam ali ispod 80$ ne razmisljam o prodaji.

Vidim krece lagano euforija... znamo sta to znaci :)

Blago vama sto ste u BTC-u. I ja cu valjda nekada, kad mi ovi shitcoinovi zarade neke povece novce. 😔

Ja sam 90% u ETH, ostatak BNB i nesto malo ADA i BTC,
Cekam i dalje, ne prodajem nista, iako sam rekao da cu poceti da prodajem deo ETH kad se vrati na 4k pa na gore.

Why Our Estimates Are the Most Accurate​

Most of the other halving date estimators use 10 minute blocks to calculate the estimated halving date.

Blocks, however, have been mined at less than 10 minute intervals for almost all of Bitcoin's history.

U svakom slucaju ne tvrdim da postoji bolji/precizniji nacin vec da nije pogresan ni jedna nacin jer je svaki predjidja na osnovu neekih podataka. Koji ce biti ispravni u prolece/leto 2024 vreme ce pokazati.

Vidis da sam u pravu da je u pitanju nesporazum.

Ja sam rekao da je moje ovo (i samo ovo): stats.buybitcoinworldwide.com
A ti mi citiras nesto sa: www.buybitcoinworldwide.com

Nadam se da je sad jasnije i da nema vise nesporazuma :)

Vidis da sam u pravu da je u pitanju nesporazum.

Ja sam rekao da je moje ovo (i samo ovo): stats.buybitcoinworldwide.com
A ti mi citiras nesto sa: www.buybitcoinworldwide.com

Nadam se da je sad jasnije i da nema vise nesporazuma :)

Ja citiram sajt ( drugi) na koji sam dao komentar da nije tacno sta navode da su oni precizniji od drugih . TI si se na taj moj konetar nadovezao .
NIgde nisam nista sa prvog linka citirao niti napisao za isti .

Drago mi je da je nesporazum i da je reseno ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno