Tako je Saj. kao sto smo pisali pre par nedelja, toliko je para nastampano da 100.000$ vise uopste nije neka cifra. Ne bi se cudio u narednih 5-6 meseci da vidimo 150k+Cestitam ATH svima a onima sto cekaju slom berze, 30K i ostalima vise srece drugi put.
Očigledno otimačina ko koliko kupuje 😂
Sutra kreće trgovina Valkyrie ETF BTC.
Za 100K je bilo jasno jos prosle Nove godine da je nikakva cifra jer je BTC tada udario 40K. To je bilo neverovatno. 100K bi se desilo i bez stampanja para. Koliko su nastampali valjalo bi i 300K da dohvati. Isto tako ce i ostali skakati.Tako je Saj. kao sto smo pisali pre par nedelja, toliko je para nastampano da 100.000$ vise uopste nije neka cifra. Ne bi se cudio u narednih 5-6 meseci da vidimo 150k+
Hoće li nama prostim ljudima neko da kaže kad je dobar trenutak da se iz BTC pređe u altove. Meni je preko 70% portfolia u BTC, a voleo bih brzu i laku zaradu na altovima.Krenuce i altovi, mnogi i vise od btc-a. Strpljenje je najbitnije.
Javljam, ne brini. Pocetkom novembra na nekom bloku krecu sa signalom Taproot-a, to traje 15 dana i posle toga odmah ide MW. Bice vesti veruj mi, neces moci da omasis.Predje i LTC famoznih 200$..Saj javi ako išta saznaš za MW..utanjile su vesti nešto 🙂a očekivanja su velika
Vrlo je jednostavno u stvari.Hoće li nama prostim ljudima neko da kaže kad je dobar trenutak da se iz BTC pređe u altove. Meni je preko 70% portfolia u BTC, a voleo bih brzu i laku zaradu na altovima.
Sada bi bilo dobro da se 64-65k ( prošli ATH ) potvrdi kao support, i 🔥može da se nastavi.67k sledeći take profit
I prije si pominjao to nego zaboravih, sto bas 2200 a ne 1500 ili 1990 recimo?2200$ cekam. Soma je sica, videces. Trebao bi 5x da ojaca u odnosu na BTC minimalno, plus BTC koliko skoci.
Ja imam neku sicu i ne zanima me sta ce biti s tim, nek stoje. Trenutno me samo LTC zanima.Jel ste se svi resili ELONA ili ima nas shitholdera i dalje?dumpovao je lepo...nadam se da ce jurnuti opet...
Boro brate, gde sada altove u stable ? Pa sada tek oni dolaze na red.Sve altove na Binance sam prebacio u stable, *** očekujem krv.
Boro brate, gde sada altove u stable ? Pa sada tek oni dolaze na red.
Ali dobro, svako ima svoje mišljenje. Vreme će pokazati.
Samo vi cekajte korekcije pa kad onaj magarac Elon objavi neki twitt a BTC skoci 20K u danu onda ce da bud kuknjave![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari