Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta je razlog stalnog smanjivanja volume-a? Ljudi manje trejduju ili nesto drugo, evo gledam weekly i montlhy BTC-a i volume nikad manji

Kako mislis nikad manji? Oko 30 milijardi dnevno je dnevni volume koji BTC drzi duze vreme kad cena stagnira. Kad krene ovako lagano da skace ide na 40.

..... onaj glupavi osecaj kada ulozis 2.5 evra iz zezanja umesto 250 i uzmes 10 evra umesto 1000. 👉👌

Auuu, evo i ja sam ustao i preko noci vidim vise od 2000evra dobit, nisam ni znao da imam ovu shitaru u portfoliju. Svakako dobar osecaj. Kupljeno prije par meseci za otprilike 300 eur i evo preko 600% plus i to maltene u roku od par sati, ludilo.

Prilozi

• NU.jpg
    NU.jpg
    46 KB · Pregleda: 198
Sta je razlog stalnog smanjivanja volume-a? Ljudi manje trejduju ili nesto drugo, evo gledam weekly i montlhy BTC-a i volume nikad manji
Puno se btc-a sklanja sa menjačnica nedeljama / mesecima u nazad, takozvani suply shock - istraži

Auuu, evo i ja sam ustao i preko noci vidim vise od 2000evra dobit, nisam ni znao da imam ovu shitaru u portfoliju. Svakako dobar osecaj. Kupljeno prije par meseci za otprilike 300 eur i evo preko 600% plus i to maltene u roku od par sati, ludilo.
svaka cast za dobitak i za ulozenih 300 evra ! Cini mi se da hoce jos gore, ali budi oprezan.

svaka cast za dobitak i za ulozenih 300 evra ! Cini mi se da hoce jos gore, ali budi oprezan.
Hvala kolega, izasao vec pa nek ono ide jos, bukvalno sam pokusao da izadjem na tacno 3000eur jer je u momentu bila dobit bas preko 1000%. Medjutim nije moglo da lock-uje order toliko je bilo volotilno a nije bilo vremena za pro platformu jer se radilo o minutama. Nakon 5 pokusaja uspeo konvert na oko 2400. Uglavnom zadovoljan, skroz spontan event. Ono sto me zanima jeste razlog pumpa, nisam mogao da nadjem nekih specificni informacija.

Svako čeka po nešto. Polako doći će sve na red, samo treba strpljenja.

Doge je uradio svoje i ja ne verujem da ce u ovom ciklusu da to ponovi. Ko je capio, capio je. Ulazak u doge sada je mozda ravno suicidu pa moze Elon da se slika ne sjedno vec s 4opor :)

Doge je uradio svoje i ja ne verujem da ce u ovom ciklusu da to ponovi. Ko je capio, capio je. Ulazak u doge sada je mozda ravno suicidu pa moze Elon da se slika ne sjedno vec s 4opor :)
Odradiće ponovo kad krenu šitovi da divljaju, biće ludnice kao i uvek na kraju bull-a pogotovu.

Ne mogu svi da izdivljaju. Doge je odslužio svoje za ovaj a i sve buduće cikluse najverovatnije
Ja se nadam, nikad nisam držao te novčiće u portfoliju, ali znajući kako masa reaguje na Elon-ove tvitove i tvitove "poznatih", biće ovde pumpanja tih novčića ponovo.

Elon sledeci put kad tvitne da se moze kupiti Tesla sa BTC-om racunajte 20k taj dan raste cena.
Inače krece napad na 60k, *** kako to lepo zvuči 1 BTC = 60,000$ preciznije 6.076.554 RSD 🤯

Moonboys se opet razleteli i na Twitteru i po grupama. Miriše na klanje pre nastavka, uvek treba goriva late kockara. 😃
Short signal uglavnom nikad bolji, ali držim se pravila "don't short bull market"

..... onaj glupavi osecaj kada ulozis 2.5 evra iz zezanja umesto 250 i uzmes 10 evra umesto 1000. 👉👌

A ja sam imao nekoliko dolara NU što sam dobio na Coinbase, sad pogledam, vidim da sam ih već zamenio za nešto, tako da nisam dobio ni tih 10 evra. :)

MATIC sam bio gledao pre par dana, konstantujem kako mu lepo izgleda chart i posle sasvim zaboravim da kupim. Kad su ove igre na sreću u pitanju, teško da ima većeg baksuza od mene.

Pametno je kupiti DOGE, hoće strvina Elon opet da ga napumpa, al ja bogami ne kupujem, ne treba mi ništa od njega. Ako hoće nešto da mi učini, nek sedne u raketu, ode u svemir i više se ne vrati.

ma koji ce mu raketa. Nek sedne u Teslu i nek dodje kod nas na nase puteve i nek ukljuci Autopilot opciju :D
Zabagovace mu sistem momentalno od nasih puteva. A ako ode na Slaviju pregorece Tesla.

Slazem se s vama, ako Elon objavi da primaju BTC opet to je instant skok od 20K. Skocice i shitovi tipa Elon, Akita, Shiba, Floki i sl. To moze lagano da se duplira u jednom danu. Samo cekam da se sljam oglasi.

Odobren bar 1 ETF definitivno, ceo Twitter piše o tome.

Prilozi

• Screenshot_20211015-164912.jpg
    Screenshot_20211015-164912.jpg
    70.1 KB · Pregleda: 96
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno