Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A šta tu ima da se zna, čista sreća, kraj priče.
Nekad ne može ni za 6 meseci..osedeću u LTC 😮‍💨😮‍💨😮‍💨 a ušao na 350$ kao bilmez..
Ušao i ja odprilike tako pa kada sam video šta je, prodao to na $175, okrenuo to par puta preko drugih coina i malo se i zaradilo. Nek te pare rade nešto umesto da sede ko zna do kada.

Palo je 58K. Sve ide ns tome da uskoro probija i 60K. Ako probije 60K i ostane iznad onda je ATH neminovan. Ako probije na kratko mozda budemo imali i manju korekciju od 10-ak %, znaci na 54K gde se i nalazi support. Iskreno sumnjam da ce i doci dotle. Verujem da ce trzati na gore kao i ovih dana.

Verovatno mu je sad prosao order ali nikada nece priznati da je uhvacen u shortu. Ali dobro, uvek moze da saceka da padne na 30K :rolleyes:
Elon i Feg su otisli lagano preko 50%.

To verovatno misliš na izvesnog žvalavog gospodina koji se svaki dan bori protiv zamišljenih protivnika i pobeđuje? Ne laže taj nikad, tačno mu se po njegovim lopovskim okicama vidi da je 100% iskren.
Opet se neki klinac bori protiv zamišljenih protivnika i brani svoj zamišljeni portfolio ?

pa nesto se ne secam da je bio 350 ove godine , zato i pitam :) . koliko se secam ltc nije ove godine dostigao ath , ili sam prespavao ?

Prespavao si početak maja izgleda ;)

pa nesto se ne secam da je bio 350 ove godine , zato i pitam :) . koliko se secam ltc nije ove godine dostigao ath , ili sam prespavao ?
zRSujuC.png

mora da je to trajalo 15 minuta :) damn zilcasi , nadam se da si se dopunio , bilo je 3-4 prilika zadnjih 6 meseci

Neki šort sam odradio pre mesec dana ali to je sitno..
Čekaću ga (LTC) za prodaju pa šta bude..Uporan sam jako inače

Poslednja izmena:
Batali šta Čarli Li piše, tip je folirant kakvog nema. Po sopstvenom priznanju, LTC je pokrenuo zato što je "hteo deo para koje su išle u Bitcoin". Na vrhu sve prodao i rekao holderima da nastave da drže. Izraz "shitcoin" je prvi put upotrebljen da opiše LTC koji je krenuo kao klasična prevara za brzo bogaćenje, pa kad ih je Blockstream usvojio, krenuli su narativ o digitalnom srebru. Potpuno beskoristan, bez razvoja, treći najsporiji novčić koji se održao, brži samo od Bitcoina i Monera. Nije mi jasno kako iko, sem onih najgorih sajeva, može da prihvata ovaj scam kao bilo šta ozbiljno.

Sad čitam, tvrdi da je imao najpošteniji start ikad zato što nije bilo premine-a. :rolleyes: :ROFLMAO: Nije premine, nego je eto greška u kodu koja je omogućila da 10000 blokova budu iskopani prvog dana. 😁Al svi su diveloperi krali na svoj način i previli se pošteni. Monero devovi su recimo pustili osakaćeni rudar javnosti, a oni kopali efikasnim klijentom. Jedini tim koji je stvarno imao 100% poštenu startnu distribuciju je IOTA.

Svi su trazili "rupu" da iskopaju u pocetku sto vise bilo je startova sa velikim prvim blokovima, ili sa privatnim minerima koji su po 10x bili brzi na razne nacine se kralo, ali bitno je da pise no premine i kao cisti su, Svi su usli u crypto sa jednim ciljem da od niceg naprave pare. Svima je isti cilj moze pricati sta god ko hoce, ali hvala im svima uzeli smo i mi neki dio kolaca bilo scam ili ne profitirali smo. I dan danas nicu razni projekti razne prevare, neko uzme lovu pa hajpuje tako je i prije bilo ko je zaradio na LTC hvali ga, neko monero neko dash i sl.

Sad čitam, tvrdi da je imao najpošteniji start ikad zato što nije bilo premine-a. :rolleyes: :ROFLMAO: Nije premine, nego je eto greška u kodu koja je omogućila da 10000 blokova budu iskopani prvog dana. 😁Al svi su diveloperi krali na svoj način i previli se pošteni. Monero devovi su recimo pustili osakaćeni rudar javnosti, a oni kopali efikasnim klijentom. Jedini tim koji je stvarno imao 100% poštenu startnu distribuciju je IOTA.

Je l' ovo kad je XMR mainnet pušten u rad ili?

BTC/ETH da se ocisti ta 0.066 zona i leti na 0.7
BTC se trenutno bori da probije zonu 57-61k, sto je zadnja zona otpora za Medjede, dok trajte ta "borba" altovi mogu malo da ga "sustignu" ( da li cemo proci iznad toga danas ili za dve nedelje to ne znam ), ali kad se probije ta zona idemo na novi ATH i u nove nepoznate visine tad je skoro sigurno da ce skoro svi novcici gubiti vrednost u odnosu na BTC..

U nekom mom scenariju ja planiram prodaju BTC-a i uzimanje ETH-a negde sredinom - krajem decembra ( e sad to su sve planovi videcemo gde cemo stici )

Šta nam je sa ETF na BTC? Pominjao se 18i oktobar. Vidim podeljena su mišljenja da li će proći.
To je beše dodatno gorivo ovoj našoj raketi? 🙂

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno