Nekad ne može ni za 6 meseci..osedeću u LTC 😮💨😮💨😮💨 a ušao na 350$ kao bilmez..Ako hoćete da uzmete profit strpljenje je verovatno pod broj 1.
Ne može za dan
Nekad ne može ni za 6 meseci..osedeću u LTC 😮💨😮💨😮💨 a ušao na 350$ kao bilmez..Ako hoćete da uzmete profit strpljenje je verovatno pod broj 1.
Ne može za dan
Ušao i ja odprilike tako pa kada sam video šta je, prodao to na $175, okrenuo to par puta preko drugih coina i malo se i zaradilo. Nek te pare rade nešto umesto da sede ko zna do kada.Nekad ne može ni za 6 meseci..osedeću u LTC 😮💨😮💨😮💨 a ušao na 350$ kao bilmez..
Nekad ne može ni za 6 meseci..osedeću u LTC 😮💨😮💨😮💨 a ušao na 350$ kao bilmez..
Opet se neki klinac bori protiv zamišljenih protivnika i brani svoj zamišljeni portfolio ?To verovatno misliš na izvesnog žvalavog gospodina koji se svaki dan bori protiv zamišljenih protivnika i pobeđuje? Ne laže taj nikad, tačno mu se po njegovim lopovskim okicama vidi da je 100% iskren.
pa nesto se ne secam da je bio 350 ove godine , zato i pitam. koliko se secam ltc nije ove godine dostigao ath , ili sam prespavao ?
LTC je postojao i prije binance-ai to mnogo prije
Sad čitam, tvrdi da je imao najpošteniji start ikad zato što nije bilo premine-a.![]()
Nije premine, nego je eto greška u kodu koja je omogućila da 10000 blokova budu iskopani prvog dana. 😁Al svi su diveloperi krali na svoj način i previli se pošteni. Monero devovi su recimo pustili osakaćeni rudar javnosti, a oni kopali efikasnim klijentom. Jedini tim koji je stvarno imao 100% poštenu startnu distribuciju je IOTA.
BTC se trenutno bori da probije zonu 57-61k, sto je zadnja zona otpora za Medjede, dok trajte ta "borba" altovi mogu malo da ga "sustignu" ( da li cemo proci iznad toga danas ili za dve nedelje to ne znam ), ali kad se probije ta zona idemo na novi ATH i u nove nepoznate visine tad je skoro sigurno da ce skoro svi novcici gubiti vrednost u odnosu na BTC..BTC/ETH da se ocisti ta 0.066 zona i leti na 0.7
Šta nam je sa ETF na BTC? Pominjao se 18i oktobar. Vidim podeljena su mišljenja da li će proći.
To je beše dodatno gorivo ovoj našoj raketi? 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari