Tomiprunet
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.04.2020
- Poena
- 265
Ne znam odakle si, ali i crypto.com i binance imaju svoje kartice, pa ako zivis negde van srbije mozda mozes naruciti. ne znam da li crypto sada salje za srbiju
Iz Srbije ali ne može nijedna kartica za Srbiju pa reko mozda postoji neka koja može?Ne znam odakle si, ali i crypto.com i binance imaju svoje kartice, pa ako zivis negde van srbije mozda mozes naruciti. ne znam da li crypto sada salje za srbiju
Mozda je problem sto niste odradili KYC jos na pocetku prilikom registracije. Ja sam uspeo da se registrujem KYC i na Coinbase sa adresom iz Srbije.Pre neki dan htedoh na Gate.io da upadnem u neki launchpad i ne mogu - Srbija nije dozvoljena.
Juče preko KuCoin-a htedoh da povučem neki fiat na karticu i ne može - Srbija ne postoji na listi od 150+ zemalja bukvalno.
Danas trebam da uradim KYC preko instapass-a i ne može, isti razlog nema je na listi dok ima Surinam, Dzibuti, Gabon i ostatak Afrike.
Gde mi živimo...
Pa sad ne znam, moze ta Crypterium, ali vidim da se mnogi zale.Iz Srbije ali ne može nijedna kartica za Srbiju pa reko mozda postoji neka koja može?
Hvala na odgovoru@Bozidarjevtic Ako imas seed od 12 reci uvek mozes da povratis pristup novcaniku. Prati upustva sa sajta ili kroz aplikaciju i uspeces, jednostavno je
Hvala tiPa jel si se javio supportu? Šta su ti rekli
Hvala vam svima na pokušajima da mi pomognete, stvarno ste svi vrh.Jesi probao preko browsera da se logujes? Treba ti wallet ID, password i 2FA
Hvala i tebi od srca kao i svima@Bozidarjevtic Da bi povratio pristup novčaniku ne trebaju ti nikakvi passwordi, ako imaš seed od 12 reči. Idi na ovaj link
klikni na Recovery Account with Recovery Phrase i unesi seed od 12 reči.![]()
Blockchain.com Wallet - The World's Most Trusted Wallet
The world's most trusted and popular crypto wallet. Sign up today to buy and sell Bitcoin, Ethereum and other top cryptocurrencies.login.blockchain.com
I to je to, uspećeš!
Opet noćna, uradio sam što si mi savetovao i,naravno, ušao u novčanik ali ne onaj koji mi je sa parama. Poslaću snimak ekrana. Nažalost, iz mog neznanja sam napravio nekoliko novčanika i šta god sam pokušao, udje na onaj bez novca a kad probam da udjem u onaj sa novcem, on traži onaj prokleti second password.Hvala vam svima na pokušajima da mi pomognete, stvarno ste svi vrh.
Pokušavao sam iz hroma ko zna koliko puta, i malo pre opet, poslaću snimak ekrana kad probam sa lozinkom, naravno, unesem ID novčanika i dobijem ovo. Šaljem snimak ekrana od maloprePogledajte prilog 320131
Hvala i tebi od srca kao i svima
Sad trenutno čekam kraj radnog vremena pa ću,čim probam, javiti kako sam prošao.
Poslaću i snimak ekrana ako, daj Bože, uspem
Ko zna u koji novčanik udje...Opet noćna, uradio sam što si mi savetovao i,naravno, ušao u novčanik ali ne onaj koji mi je sa parama. Poslaću snimak ekrana. Nažalost, iz mog neznanja sam napravio nekoliko novčanika i šta god sam pokušao, udje na onaj bez novca a kad probam da udjem u onaj sa novcem, on traži onaj prokleti second password.![]()
Nažalost, nisam uspeo da nadjem takav mejl. Išao sam redom i pregledao gomilu mejlova.probaću ponovo, možda mi je neki promaklo.@Bozidarjevtic
Vidim po forumima, dosta ljudi ima problem sa blockchain wallet-om.
Ono što su neki uradili jeste da su iskoristili backup file pod imenom 'wallet.aes.json', koji se dobija imejlom od blockchain-a posle kreiranja i bekapa novčanika. Ako u imejlovima koji su ti oni slali pronađeš taj fajl 'wallet.aes.json',onda download fajl i prevuci u polje import wallet, na ovom linku:
Neki su tako uspeli, probaj.Blockchain.com - Import Wallet Backup
login.blockchain.com
A jesi probao da nadjes neki desktop wallet i da uneses 12 reci? Nisam siguran kad su bili updejti na btc vezani za recovery seed i ostalo, ali svi walleti bi trebalo da su interchangable. Ako ti tih 12 reci otvara neki prazan wallet, onda mora biti neki drugi nacin na koji su ovi sa sajta poslali recovery file ili nesto tome slicno.Nažalost, nisam uspeo da nadjem takav mejl. Išao sam redom i pregledao gomilu mejlova.probaću ponovo, možda mi je neki promaklo.
Hvala ti na savetu
Monero wallet je ozbiljno bagovit pa sam ga zato i prodao davno. Neću da se stresiram.Meni je ostalo tako na Moneru, nit pass nit fraze, nista
Probaću, a i već sam probao.nekošta me ništa da proba vam do be svest.Monero wallet je ozbiljno bagovit pa sam ga zato i prodao davno. Neću da se stresiram.
Elem, mislim da je rešenje da ostaviš prazna ta polja i klikneš ok. Ako nemaš postavljen pass.
Ako se dobro sećam jednom sam
se istresirao i tako rešio. U svakom slučaju je rešivo, samo probaj par opcija
Ovo je jedina fraza od 12 reči koje sam prvi put zapisao sa novčanika gde su mi pare, posle su me oni savetovali da otvorim kopiju tog novčanika, što sam uradio, ali je on bio - stanje 0.ako se dobro sećam(ispravno) mislim da ima neka opcija uvoz i gde mi prvo traže bitcoin adresu(nju znam jer sam na nju slao, nažalost, SATOŠIJE iz coinbase) , pa ispod toga - (ako se, opet, dobro sećam, (neka)poruka (e to neznam kakva poruka) i treće potpis(ni to neznam kakav potpis.) probao sam da u poruku upišem jednom slanje saA jesi probao da nadjes neki desktop wallet i da uneses 12 reci? Nisam siguran kad su bili updejti na btc vezani za recovery seed i ostalo, ali svi walleti bi trebalo da su interchangable. Ako ti tih 12 reci otvara neki prazan wallet, onda mora biti neki drugi nacin na koji su ovi sa sajta poslali recovery file ili nesto tome slicno.
Pogledaj i adresu na blockchainu. Vidi jesu li btc jos tamo. Mozda ulazis na dobar wallet ali ga je neko ispraznio. Nadam se da se to nije desilo...Ovo je jedina fraza od 12 reči koje sam prvi put zapisao sa novčanika gde su mi pare, posle su me oni savetovali da otvorim kopiju tog novčanika, što sam uradio, ali je on bio - stanje 0.ako se dobro sećam(ispravno) mislim da ima neka opcija uvoz i gde mi prvo traže bitcoin adresu(nju znam jer sam na nju slao, nažalost, SATOŠIJE iz coinbase) , pa ispod toga - (ako se, opet, dobro sećam, (neka)poruka (e to neznam kakva poruka) i treće potpis(ni to neznam kakav potpis.) probao sam da u poruku upišem jednom slanje sa
satošija, drugi put primanje satošija(tako nekako) i potpis - moje ime i prezime. Neuspeha, pokazuje da se poruka i potpis neslažu. E kad je neko neznalica i početnik.. Tragedija... Hvala, valda ću jednog dana naleteti na nekog(oči u oči) ko je maher pa da mi to reši. A, magarac, uzeo kredit i manji deo kupio preko ecd "bankomata" i sve što mi stalo na dini coinbase, prebacivao na ovu komplikacije od novčanika. Sad vraćam kredit i kukam za zarobljeni parama.
Neznam kako. Jedini novčanik (za koji znam da sam ulazio i bilo je para i koji sam koristio za transakcije, to su uglavnom male sume) mi sad, kad pokušam da udjem u njega traži second password koji mi pre nije tražio.prvo sam skinuo aplikaciju sa plej prodavnice, kreirao pin i sve bilo u redu, primao SATOŠIJE koje sam prebacivao sa coinbase i kupio manju svotu satošija preko ecd "bankomata" u Novom Sadu.ali kad sam prvi put, isto preko ecd "bankomata" hteo da prodam(oko 50 $), aplikacija mi je počela tražiti neki password (drug mi je preveo sa engleskog jer ga odlično zna) sa duplom enkripcijom. 🤔Par puta sam pokušao i uvek isti zahtevi od blockchain-a. Onda sam pošandrcao i deinstalirao (pre toga popio 10 bensedina koliko sam bio iznerviran jer su mi bile hitno potrebne pare i nije me smirio. Više nisam smeo da se nepredoziram) posle nekog vremena sam ponovo instalirao aplikaciju i ništa. Pootvarao mi nekoliko novih novčanika koji su bili prazni.Pogledaj i adresu na blockchainu. Vidi jesu li btc jos tamo. Mozda ulazis na dobar wallet ali ga je neko ispraznio. Nadam se da se to nije desilo...
Imam staru kršinu od kompjutera i treba mu više od po sata samo da se upali i bar još toliko da udjem u "nešto" pa ne znam da li bi on bio od pomoći.za novi nema šanse da skupim pare.relarivno mala plata, brat bolestan, nešto kredita iA jesi probao da nadjes neki desktop wallet i da uneses 12 reci? Nisam siguran kad su bili updejti na btc vezani za recovery seed i ostalo, ali svi walleti bi trebalo da su interchangable. Ako ti tih 12 reci otvara neki prazan wallet, onda mora biti neki drugi nacin na koji su ovi sa sajta poslali recovery file ili nesto tome slicno.
Iz Futoga sam, kod Novog Sada. Tako da i ta opcija otpada.Ne znam odakle si, ali i crypto.com i binance imaju svoje kartice, pa ako zivis negde van srbije mozda mozes naruciti. ne znam da li crypto sada salje za srbiju
NEVERUJEM da je prazan samo što ne mogu da udjem u njega zbog second password-a koji traži samo u tom novčaniku.Pogledaj i adresu na blockchainu. Vidi jesu li btc jos tamo. Mozda ulazis na dobar wallet ali ga je neko ispraznio. Nadam se da se to nije desilo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari