Koja je mašina, tačan naziv?Kako onda instalacija prolazi na brendiroj HP mašini koja ima i5 treće generacije, nije mi uopšte jasno...
HP Compaq Pro 6300. Nema čak ni DX12 grafičku, Radeon HD 7450 podržava DX11, ali ne i 12. Ima TPM 1.2. Ne buni se pri instalaciji sa USB-a koji je kreiran preko MCT-a. Kad izabereš koje izdanje Win11 želiš da instaliraš. prolAzi dalje. Na mom kućnom računaru (ASUS H87-PRO, I5-4440, 16GB RAM, GTX 1050) kaže da računar ne zadovoljava minimalne hardverske zahteve za instalaciju Win11. UEFI i Secure boot su uključeni. Opcija za TPM/PTT u BIOS-u ne postoji.Koja je mašina, tačan naziv?
Ovo jedino koči procesor, jer traži sa novim apdejtom, min osmu generaciju... verovatno ima/imaće neki bajpas (softverski) za ovo.Na mom kućnom računaru (ASUS H87-PRO, I5-4440, 16GB RAM, GTX 1050) kaže da računar ne zadovoljava minimalne hardverske zahteve
Da li si rešio ovo nekako?!Jel ima neki workaround za "Combine taskbar buttons when the taskbar is full"? Prosto mi je neverovatno da su izbacili opciju za produktivnije okruzenje, sad ako imam vise prozora otvorenih od istog programa moram da nabadam preview da bi se prebacio umesto jednim klikom kao pre.
Da li si rešio ovo nekako?!![]()
Nalazio sam samo ljude kako se zale, bez resenja, ali nisam skorije trazio. Mozda do sad neka alatka i reg tweak omogucuju
Što reče CountMike, čovečanstvo i dalje nije iznedrilo bolji alat od Total Commandera, niti će, čini mi se.Izasla je nova Files V2 aplikacija...file explorer sa tabovima, lepsim dizajnom od klasicnog file explorera i jos funkcija...
![]()
Files App - Download and install on Windows | Microsoft Store
Introducing Files, the ultimate file manager for Windows. With its sleek and intuitive design, navigating through your files and documents has never been easier. Files features tabs for easy switching between different folders, a column layout for quick file browsing, and dual pane support for...www.microsoft.com
Ako vam se svidja kako radi, mozete ga postaviti kao standardni file explorer pomocu ovog tutorijala...
Kada bih čuvao sve trebalo bi mi bar duplo u diskovima. Ovako prelistam šta ima pa brišem i novo ubacujem, tu su id ownloads, programi instalirani iili ne (za svaki slučaj), pa onda dupli backup najvažnijih stvari, ponešto čuvam za druge kada spasavam podatke. Dolaze i prolaze updejt za programe, treba sve složiti u odgovarajuće foldere i diskove, puno posla za TC.@CountMike
Pa imam i ja 2 diska od 4 TB za fajlove. Jedan od njih za filmove.
Sve što je bitno stoji u Onedrive folderu (dokumenta, slike i sl.) dostupno odakle god. Gde je tu je, jednom se snimi ili prekopira na lokaciju, i tu čuči doveka.![]()
Yup, i tu mi stoje layout-i koje hocu..Ta gornja slika, na dnu ima "More keyboard settings" i to odvede do
Pogledajte prilog 319826
Yup, i tu mi stoje layout-i koje hocu..
Pogledajte prilog 319932
..ali u systray imam 2 koja mi ne trebaju (UK u mom slucaju)
Pogledajte prilog 319931
Ovo šta ?A sta ce nam ovo?
Zapravo je DirectoryOpus najbolji čudo koliko malo zna za njega.Bolji je Files V2 od File Explorera, samo malo sporije startuje.
I sa win 95 dizajnom kao total commander...ja sam postavio link ka files v2 zato sto je bolji od file explorera, ali takodje ima i moderan dizajn, sto vecina tih file aplikacija nema...Zapravo je DirectoryOpus najbolji čudo koliko malo zna za njega.
Ispred mene je teško da je win95. Probaj i vidi, možda se iznenadiš!I sa win 95 dizajnom kao total commander...ja sam postavio link ka files v2 zato sto je bolji od file explorera, ali takodje ima i moderan dizajn, sto vecina tih file aplikacija nema...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari