slaksm
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.01.2015
- Poena
- 305
kozmetika
Neverovatno 🤣😂🤣
kozmetika
Gledao sam po netu i nasao da 6700 ima a 6700k nema TPM.Zar taj nema TPM? Trebalo bi da ima.
Meni normalno radiWin11, virtuelna masina, insider beta, izgleda da nisu zavrsili deo kad se aplikacija startuje kao "run as administrator". Ima opcija NO i C umesto YES a C ne radi nista. Kako je kod vas?
Zato sam pitao jer sam ja imao onaj developer insider build prvi koji je izasao bas preko racunara i radilo je sve ok ali igre su pravile problem i bilo je tu i tamo nekih sitnih gluposti ali koje nisu uticale na rad racunara.Meni radi skroz okej...prvi buildovi su imali probleme, sada i ne bas...![]()
Da, drag & drop na minimizirane aplikacije i foldere ne radi i dalje..to i mene nervira.Digo sam ponovo Win 11, ovu beta verziju i mogu da kazem da je dosta stabilnija u radu ali idalje ima sitnih problema koji nisu reseni. Najvise mi smeta sto nije resen problem da kada se skine neki rar fajl pa se otvori diretkno pa zelim iz njega da izvucem fajlove ne mogu da ih prevucen ni na destop ni u folder koji je spusten u file manager nego moram taj folder koji mi treba da dignem da dignem rar fajl da bude jedan pored drugog otvoreni e onda moze da se prevuce sadrzaj iz rar fajla.
Sto se tice igara za sada rade sve, nisam dugo igrao jer sam moro na spavanje ali Last Epoch koja mi je pravila dosta problema sa izletanjem na destop sada radi.
Ubodem nvidia karticu , drajveri od nule sve cisto i opet isto ... izgleda je do windows-a.kozmetika
Vidis meni samo BF1 , evo isto i posle reseta.
Bas me zanima ako ubodem nvidia karticu da li ce se nesto promeniti , ali probacu.
As you use these ISOs to install Windows 11, you will go through the new Windows 11 setup experience. Based on your feedback, we have added the ability to name your PC during the setup experience too. After running through the setup experience, the Get Started app is a new first run experience app that will help you quickly get setup on a new PC.
Microsoft won’t offer the Windows 11 update to most of those older PCs, you’ll be able to download an ISO file for the operating system and install it yourself. That means, as long as your PC meets the minimum requirements – a dual-core 1GHz 64-bit CPU, 4GB of RAM, and 64GB of storage – you can actually get Windows 11 all the same.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari