Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ga i Arweave na 61... Malo me brine btc, eth, ada, nemoguce da oni stagniraju ovako, ima neki razlog, i ocekujem vikend opet dole. Doduse cardano valjda nece ispod 2.3 da ide, bar se nadam.
AR odličan, sa letošnjeg sloma od 7,1$ otišao u ovom skoku na 70$, znaci skoro 10x. BTC, ETH i ADA imaju mali skok i ne treba da te brine, to je sasvim normalno jer imaju ogroman market cap. A za Cardano su mnogi čekali famozna 3$, i tu je bilo dosta istresanja. Sto se tice Cardana, posto kažeš da ćeš tu uci, imaj na umu da će mnogi iz Cardano zajednice svoj novac preusmeriti u nove projekte bazirane na Cardano-u, tako da neće skočiti Cardano onoliko koliko neki očekuju. U nove projekte na Cardano, najpre će uloziti ljubitelji Cardana, koji će tražiti nove projekte za veliku zaradu jer na ADAi su već zaradili 10x, 20x, a mnogi i 50x. Biće tu dosta projekata koji će privući ljude da prodaju ADAu i na vreme ulože u njih. Evo projekti na Solani skacu ko ludi, a tako može biti i na Cardano-u. Dobro razmisli, možda u neki projekat na Cardano-u da uložiš. U neki swap?

Ako prodaš kaješ se...
Ako kupiš kaješ se...
Sve se svodi na kajanje u crypto priči. Najbolje prodju oni što kupe i zaborave na to...
Ja sam svestan da niko na svetu ne moze da ubode ni vrh ni dno ali makar moze da igra po pravilima koja mu idu u korist, a prvo i osnovno je buy low, sell high, a ne da ulazis na ATH :D No, ako njemu igra posao, super, mozda je covek stavio 100k, pa izasao u plusu10k :)

Budi se istok i zapad, ...
Zeleni talas zapljuskuje naše koine ?

0x. Biće tu dosta projekata koji će privući ljude da prodaju ADAu i na vreme ulože u njih. Evo projekti na Solani skacu ko ludi, a tako može biti i na Cardano-u. Dobro razmisli, možda u neki projekat na Cardano-u da uložiš. U neki swap?

Daj neka imena da investiram bas .. Kapiram da ce ADA da dogura do $9 u nekom trenutku zbog momentuma koji ima, ali me nesto vuce da deo ulozim i u te projekte o kojima pricas ..

Oni NFT? Jel to vredi kupovati?

Ali zasto ponovo ulazite u Altove???

Ili HODL ili koristite ovaj uptrend za prelazak u BTC pa onda hvataje bolje kupovine kroz odnos BTC/alt ako vec hocete da trejdujete.

Ne ocekujem bear dugorocno ali ce vrv BTC testirati nize nivoe uskoro.... Zasto ne iskoristiti i kupovati po nizim cenama.. Cemu sada kupovina Altova

Ili HODL ili koristite ovaj uptrend za prelazak u BTC pa onda hvataje bolje kupovine kroz odnos BTC/alt ako vec hocete da trejdujete.

Ne ocekujem bear dugorocno ali ce vrv BTC testirati nize nivoe uskoro.... Zasto ne iskoristiti i kupovati po nizim cenama.. Cemu sada kupovina Altova
Pa kao što se vidi trenutno, BTC skače 1%, a altovi po 10%, a neki i više.

Ne treba biti alav, na 1000e zaraditi i 50 u dva klika je super. Altove bi izbegavao za sad, iskoristiti priliku jake uzeti po snizenoj ceni i hold do NG

Pa bili su dzabe pre neki dan kad smo pazarili na -20%, pa sada mogu da se zavaljaju opet .. Ja iskreno ocekujem pad BTC-a uskoro jer je ispod 46K brisan prostor sve do 42K i mislim da ce to uskoro doci sledece, a odatle cemo videti kakva bude situacija ..

Jednom ce taj popust skupo da kosta vecinu. Ljudi su se opustili za ovih godinu dana. Bice veselo kada nas uhvate u raskoraku i ostave u kriptu, a mi shvatimo da smo u bear-u. Koliko ce besmisleno da deluju posebno altovi. Recimo sada imas 1000 komada ada i mislis super, ako je bear vredece sve to u jednom trenutku i 200-300$.
Ja sam 1/4 u kriptu od ukupnog kapitala koji imam na menjacnicama pa mi isto znaci da znam gde se nalazimo, al izgleda da vecina pliva gde ih nosi struja pa sta bude.

Jednom ce taj popust skupo da kosta vecinu. ..... izgleda da vecina pliva gde ih nosi struja pa sta bude.
Ja sam od tih što plivaju po struji. :) Siguran sam da će biti dobar bul do kraja godine.
Ako me i uhvati međed, imam vremena da sačekam, doživeću i sledeći bul.
Više bi mi bilo krivo da čekam niske cene, a voz ode bez mene.

Moje prvo pravilo: ne noćiti u altovima! :)
Više puta sam se opekao pa posle čekao oporavak, sada je prst na okidaču a pogled na btc chartu, čim btc zacrveni oma sell.

Daj neka imena da investiram bas .. Kapiram da ce ADA da dogura do $9 u nekom trenutku zbog momentuma koji ima, ali me nesto vuce da deo ulozim i u te projekte o kojima pricas ..

Oni NFT? Jel to vredi kupovati?
Nabrojacu ti neke, pa ti istrazi i vidi da li ti odgovaraju. ADAX (mislim da je scam). Occam.Fi (OCC), Charli3 (C3), GeroWallet (Gero), Cardax (meni zanimljiv ali još nema coina u prodaji), Vy Finance, Sandae Swap (meni zanimljv ali još nema coina u prodaji). Ovi koji se mogu kupiti nisu mi interesantni. A oni koje bih možda kupio, još nisu u prodaji. Tako da ne mogu ništa preporučiti. Možeš pratiti neke projekte, pa kad krene prodaja coina da uletiš ako te interesuju.
A što se NFTa tice, pa ako ubodeš kupca kome ćeš skuplje prodati, onda vredi i NFT. Tu i najveća glupost može da donese stotine hiljada eura. A možeš u nesto da uložiš 100$ i da ih nikad ne izvadiš.

Nabrojacu ti neke, pa ti istrazi i vidi da li ti odgovaraju. ADAX (mislim da je scam). Occam.Fi (OCC), Charli3 (C3), GeroWallet (Gero), Cardax (meni zanimljiv ali još nema coina u prodaji), Vy Finance, Sandae Swap (meni zanimljv ali još nema coina u prodaji). Ovi koji se mogu kupiti nisu mi interesantni. A oni koje bih možda kupio, još nisu u prodaji. Tako da ne mogu ništa preporučiti. Možeš pratiti neke projekte, pa kad krene prodaja coina da uletiš ako te interesuju.
A što se NFTa tice, pa ako ubodeš kupca kome ćeš skuplje prodati, onda vredi i NFT. Tu i najveća glupost može da donese stotine hiljada eura. A možeš u nesto da uložiš 100$ i da ih nikad ne izvadiš.

Hvala, pogledacu ..

Zaboravio si najjaci projekat povezan sa cardanom, ERGO. Jeste da je market dosta veci od ovih novih projekata ali je to i dalje nista naspram onog sto ce ocekuje od ERG-a, i dalje ga nema na jacim menjacnicama tako da kada se pojavi ocekujem veliki skok.

Izgleda je je jak support na 46k. Odatle se vec odbio na gore u ovom ciklusu. Negde oko 1 sept. E sad da li ce opet tako
ERGO nema na Binance. Da li je ok da otvorim account na Gate.io ili je neka druga jos bolja a da ima ERGO?

Sta je ovo? 99% altova se ponasa isto, ne moze 1$ da se zaradi.
Trebao sam ranije da podviknem ;), sad se vec nesto desava ATOM, XTZ, nesto ranije ALGO...

Uglavnom, u poslednje vreme sve cesce vidjamo +40% tako da cu ja da smanjim ove moje prelaske na manjim procentima. Ravnomerno sam raspodelio to sto imam na nekoliko "konja" i sad cu vise da gledam. Srecom, nocas prodao 1/3 ZEC i usao u ATOM. Nadam se da ATOM i DOT mogu ovih dana jos da rastu.

Idemo! :)

Izgleda je je jak support na 46k. Odatle se vec odbio na gore u ovom ciklusu. Negde oko 1 sept. E sad da li ce opet tako
ERGO nema na Binance. Da li je ok da otvorim account na Gate.io ili je neka druga jos bolja a da ima ERGO?
Ja posaljem nesto gde je mali fee tipa ALGO ili XLM sa binance na coinex pa zamenim u ERGO. Samo ti akaunt treba, nista verifikacija, KYC...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno