Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne mora da znaci. Ja sad vidim sansu da ispravim prethodni visok ulazak. Malo sam zakasnio da rasprodam na nuli, ali ako nastavi da pada imam mnogo bolju sansu da drugi ulaz bude dobar.

I Sol popusta. Nadao sam se da cu videti Polygon ispod 1.2, ali drzi se na 1.3 i dalje. Jutros je bio negde na 1.25 kratko.

Rano je jos uvek, nista ne pada niti raste pravolinijski .. Moguce da se cena pracne u jednom trenutku, ali ako i ti verujes da smo u silaznom trendu, ocekuj dosta nize cene za par nedelja od danas i kupuj postepeno ..

Ma ne verujem vise ni u sta, ali se nadam da ce jos malo da se slegne. I meni u glavi sad onaj lik sto je najavio odbitak od 52K, malo previse tacno pogodio..

Ne bih ja nista otpisao u ovom trenutku. Trenutno je dobro samo za day tradere, za bilo kakav buy and HODL je rano. Vidi se da je nestabilno na kilometar.

Ma da zvizne dole na 35k, da se ukrcamo svi i da nas rokne gore na 140k do kraja godine i Bog da nas vidi 🙂

ko misli da ce cijena dole moze se zaraditi i na padu ;) ovo se bas radi tako da se vecini pomuti razum. Vise sam puta govorio treba sve izdrzati strpljivo, manipulacija mora biti. Ne treba nasjedati sve dok ne bude znacajniji nagovjestaja ne treba padati na paniku. Strpljivo i polako mozda nocas bude jos pokusaja da se krene u novi dump i napravi panika, ali sutra ili petak trebalo bi da se smiri. Opet kazem ko je holder ko nije prodao na 64k nece vjerovatno ni sad ovi sto prizivaju 30 ili 20k ima opcija short i na padu se zaradjuje samo hrabro neko ce pogoditi.

Ma ne verujem vise ni u sta, ali se nadam da ce jos malo da se slegne. I meni u glavi sad onaj lik sto je najavio odbitak od 52K, malo previse tacno pogodio..

On je to najavio jos u Martu, a pre toga pogodio onaj skok na 64K pa pad na 30 i onda skok do 52K pa odbitak odatle sve do 20K koji tek treba da dodje, i to sve mesecima unapred..

Malopre bas rece da cena nece preci 53K u 2021. Videcemo da li je u pravu ..

Ceo ovaj bull niko nije spomenuo lunu, koja je odlicno skocila i odrzala se, ja sam je ubacio davno na listu coina koje pratim ali nazalost nikad nisam imao u portfoliu.

Do kada ćeš da ga čekaš, do snapshota ili imaš neku cenu za izlaz? 🤓
JA LICNO necu prodavati ni poslije snapshota. Cekam pulsechain i pHEX.
Staking i passive income, to ja radim😉

Ko misli da nadmudri market i da trguje, 0.5$ je neka psiholoska barijera i moguce da bude neki dip, ili 0.56$ jer je to magicnih i obecanih 10000X 😁
I naravno snapshot, poslije kog ce spekulanti da dampuju, pretpostavljam 🤷‍♂️😁

HEX
It has a circulating supply of 173,411,074,413 HEX coins and the max. supply is not available.

Ja ovo ne mogu da izračunam, jel ovo 173 milijarde?

Onaj momak koji je kupio Solanu po rekordnoj ceni od 195$, nadam se da nije prodao u panici, jer evo SOL je već 215$. Momak već u profitu. Odmah sam napisa da nije napravio grešku što je kupio. A koliko će tek biti SOL kad BTC ode na 60+ hiljada🤔. Eto sad može prodati i profitirati pa čekati novi slom berze i jeftinije uci, ako smatra da mu skup ulaz.
Nadam se da je @Medo vise ubacio u SOL od planiranih 10%, manje u ETH od planiranih 20%. ETH idalje kilavo, a SOL ka zmaj.

Onaj momak koji je kupio Solanu po rekordnoj ceni od 195$, nadam se da nije prodao u panici, jer evo SOL je već 215$. Momak već u profitu. Odmah sam napisa da nije napravio grešku što je kupio. A koliko će tek biti SOL kad BTC ode na 60+ hiljada🤔. Eto sad može prodati i profitirati pa čekati novi slom berze i jeftinije uci, ako smatra da mu skup ulaz.
Nadam se da je @Medo vise ubacio u SOL od planiranih 10%, manje u ETH od planiranih 20%. ETH idalje kilavo, a SOL ka zmaj.
Prodao na 205 :) , sad ulecem u Cardano.

Evo ga i Arweave na 61... Malo me brine btc, eth, ada, nemoguce da oni stagniraju ovako, ima neki razlog, i ocekujem vikend opet dole. Doduse cardano valjda nece ispod 2.3 da ide, bar se nadam.

A da je sacekao samo jedan dan imao bi profit od oko 40% Ovako je izasaos a 10% profita

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno