I Sol popusta. Nadao sam se da cu videti Polygon ispod 1.2, ali drzi se na 1.3 i dalje. Jutros je bio negde na 1.25 kratko.
Ma ne verujem vise ni u sta, ali se nadam da ce jos malo da se slegne. I meni u glavi sad onaj lik sto je najavio odbitak od 52K, malo previse tacno pogodio..
Do kada ćeš da ga čekaš, do snapshota ili imaš neku cenu za izlaz? 🤓HEX is pumping cuz it has pumpamentals built in 💪
JA LICNO necu prodavati ni poslije snapshota. Cekam pulsechain i pHEX.Do kada ćeš da ga čekaš, do snapshota ili imaš neku cenu za izlaz? 🤓
Izgurace i ostali, samo je pitanje redosleda.SOL je opet izgurao lepo nezavisno o BTC
Izvin'te ko to beše?On je to najavio jos u Martu, a pre toga pogodio onaj skok na 64K pa pad na 30 i onda skok do 52K pa odbitak odatle sve do 20K koji tek treba da dodje, i to sve mesecima unapred..
Malopre bas rece da cena nece preci 53K u 2021. Videcemo da li je u pravu ..
Prodao na 205Onaj momak koji je kupio Solanu po rekordnoj ceni od 195$, nadam se da nije prodao u panici, jer evo SOL je već 215$. Momak već u profitu. Odmah sam napisa da nije napravio grešku što je kupio. A koliko će tek biti SOL kad BTC ode na 60+ hiljada🤔. Eto sad može prodati i profitirati pa čekati novi slom berze i jeftinije uci, ako smatra da mu skup ulaz.
Nadam se da je @Medo vise ubacio u SOL od planiranih 10%, manje u ETH od planiranih 20%. ETH idalje kilavo, a SOL ka zmaj.
A da je sacekao samo jedan dan imao bi profit od oko 40% Ovako je izasaos a 10% profitaOnaj momak koji je kupio Solanu po rekordnoj ceni od 195$, nadam se da nije prodao u panici, jer evo SOL je već 215$. Momak već u profitu. Odmah sam napisa da nije napravio grešku što je kupio. A koliko će tek biti SOL kad BTC ode na 60+ hiljada🤔. Eto sad može prodati i profitirati pa čekati novi slom berze i jeftinije uci, ako smatra da mu skup ulaz.
Nadam se da je @Medo vise ubacio u SOL od planiranih 10%, manje u ETH od planiranih 20%. ETH idalje kilavo, a SOL ka zmaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari