Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na koliko vredi uci u ADA ponovo za long hold (4+ godine)? 2$?
Skupo je 2$. Moje misljenje oko 1,3$, max 1,5$. Ako padne tu, dobro je. Ako ne padne, traži drugi coin. Ljudi misle ako uzmu za long hold, automatski ce dobro zaraditi. A to nije tacno. Najbitnije je kada kupujes! Ako kupis na vrhu, dzabe ti long hold, nećeš puno zaraditi. Eto oni koji su kupili ADAu na vrhu prošlog ciklusa, holdaju već 3,5 godine, a jos nisu dobili 3x. A oni koji su kupili prošle godine u prolecu, oni ju holdali 1,5 godinu, i već imaju 100x. Umesto što biste kupili nešto na brzinu i holdali 10 godina da biste imali npr 5x, strpite se i sačekajte bear, ako treba i godinu dana čekajte da kupite. Onda ćete već u prvom bullu imati daleko veci profit, i neće vam ni trebati long hold. Nema potrebe pri prvom manjem padu kupovati i onda holdali i gledati kako cene padaju i kako ulazimo u bear. To je holdanje bez svrhe. Bolje sačekati bear, i onda kupiti i manje ćeš holdati a vise ćeš zaraditi jer si kupio kada treba i produktivno holdas. Neka sada ADA ode i na 5$. U bearu ako padne bar 80%, to je znaci cena od 1$. Čemu žurba sa kupovinom? Kada cena dobrih coina padne 80+%, e to je dobra kupovina. ADAu bih kupio za maximum 1$. Ako ju skuplje platim, nece mi doneti dobar povrat. Računaj da u svakom bullu moras da uzmes 5x. Ako platis ADAu skuplje, nećeš uzeti 5x, a 5x ti mogu dati drugi coini. Ja sam kupio 13 različitih coina. Neki skočili 5x, neki 6x, neki 7x. Prosecno sam 4x skocio u ovom skoku. Čekam novi slom za kupovinu. Meni ne treba long hold. U svakom bearu kupim, u bullu prodam za 5x, pa onda iz početka.

Ti decko da si kupio u proslom bearu, sta god, imao bi bar x 15 posto kazes da holdujes. Retko koji coin nije napravio bar x 10.

Darko u pravu si za ono decko. Decko je mlad i neizivljen, ali potkovan teorijom. Lako je pametovati u stilu "treba kupiti kada je na min, a prodati kada je na max". A to što sve pogađa na x5 i x6, to su pusti snovi, kao i što sanja da će jednog dana imati 10 BTC, a nema ih. Iskreno mu želim da zaradi i 20 BTC.

Četvrta godina da sam u ovome i najslađa i najbrža zarada mi je od ADA (hvala Simke na savetu, častićemo se :) ).
U početku pukao na XRP, pa se posle vadio i holdao i presipao i nekako se izvukao.
U BCH sam požurio kod korekcije i ušao nešto love na malo iznad 1000, a dogurao je pre toga blizu 1500. Sada čekam da se povrati, a svrbe me prsti da opet i tu uđem da popravim ponder.
Ako ADA padne na oko 2$, mislim da ću se vratiti postepenom (stepenastom) kupovinom.

Молим вас немојте га хранити више.
Једна од ретких тема где ваља укључити нотификацију посебно кад су овакве клацкалице па свака информација значи ако се одмах види. А уместо тога читамо да ли је неки новчић отишао 2.13 пута а други 2.56 па је он бољи и ми остали смо луди што то нисмо ухватили.

Ово може бити занимљив викенд али пре свега прво петак. Искрено сам очекивао ноћас бољу ситуацију посебно након оног лепог опоравка јуче.

Ja sam sinoc sve prodao na onoliko na koliko sam usao. Sad cekam, ali osecaj da ce probiti na 41-42 sve mi je blizi :) Nije da se ne radujem :)

Da je neki čoek predvideo bi da će ode na $150000 a ne da nas *****ava s tom sitninom!:mad:

LM, kupio i ja onaj SafeMoon, sve je glasniji blablatruć o izlasku na Binance + prete sa svojom menjačnicom - https://safemoon.net/products
Obećava da bi mogo na svoj prethodni ATH bilo šta od ova dva da se desi, a to bi bilo skoro deset puta u odnosu na današnju cenu.
Ako vam se kojim slučajem dopala ova dva ako i jedno možda, imajte u vidu da, sa troškovima kupovine i prodaje, ovaj drek treba da skoči duplo da bi bili na nuli.

Evo, dok sve pada, skocio nam sitkoin 40% za par dana .. :D

Izgleda da je vredelo uloziti, ja onakvu manijakalnu druzinu na reditu nigde nisam video .. Hodleri placaju brdo para za reklame po tajms skveru i pikadiliju, a stize im prekosutra taj novcanik i uskoro exchange/ blockchain ... Preko 2.5 miliona hodlera .. Onaj vepar bitboy im je samo napravio besplatnu reklamu pre neki dan, a i pre toga je znao da opali po njima iz nekog razloga - ocigledno ga nesto zulja tu, pa je nervozan ..

Ima vec tema za sitkoine, bezveze je da se ovde pise o tome.,.

Htedoh i ja da se vratimo malo na Safemoon. Bacio sam 20ak$ radi rekreacije, jer ga ima na Hotbitu, a tamo bas imam nesto sice za eksperimentisanje. Video isto reklamu na TS i sve ovo sto je najavljeno deluje dosta avanturisticki i obecavajuce, jer posle novcanika dolazi i bridge, menjacnica itd..zaboravio sam sta je sve najavljeno. U krajnjem slucaju, mislim da cena moze da ide x2 u odnosu na sadasnju, jer je vec dosta dugo u konstantnom padu. Jel ima neko nesto smislenije da doda?

Edit: Ako moze admin da prebaci u shit temu.

Ajmo jos jednom:
Postoji tema o moonsthot coinima.
Postoji tema o portfoliu. Tamo pisite koliko ste puta zaradili i cega imate.

Hvala

Osecam da bi SLP mogao da krene gore, jer je dosta padao i stagnirao u odnosu na druge NFT tokene, koji su svi poskakali juce (Alice, Axs, Tlm). Po chartu bi trebao da krene opet?

Pa to ce I altcoine da povuce na dno. Svi prate BTC, tako da nece samo BTC biti dobar za kupovinu.

Da li je taj Gareth pogodio dosadašnji scenario što se već odigrao ?

Garetha sam od skoro zapratio tako da nisam siguran, ali znam sigurno da je "Crypro Savy" jos u martu 2021 predvideo u hiljadu evra tacnosti skok na 64K i potom pad na 30K pre nego sto se odigrao .. Deo tog charta je "fakeout" na 51K, posle cega sledi pad po njemu na najnize 15K do Januara 2022.

Ako te ne mrzi pogledaj njegov video od 24. Marta 2021 cini mi se, videces da je covek bukvalno iscrtao unapred sta se desava ,, Mozda je slucajnost, ali do sada se sve odigrava tacno ..

Kojom logikom ovi kršteni altovi ovako mrcvare, dok sve ostalo skače 5-50%

To ti je standardno u kripto svetu.

Tim A: Mi smo ozbiljan projekat, imamo praktičnu primenu za naš novčić, ozbiljne partnere koji žele da koriste naš projekat i jasan plan razvoja za budućnost.
Tim B: Mi smo očigledna Ponzi šema. Ako kupite naš token, moći ćete potencijalno da uzmete novac naivčina koji kupe kasnije.

Svi potrče da kupe novčić B.

Sto se mene tice neka padne sto vise, da sto vise akumuliramo. Bar vi sto ste u hiljadama evra, mocicete da ulozite, I da lepo zaradite, ja tek treba da napravim neku hiljadu od ove sice sto sam ulozio.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno