Laki1
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 09.02.2021
- Poena
- 105
Da sam ušao u nju verovatno bi odvalila -80%😀ATA je odvalila danas. 200% op
Da sam ušao u nju verovatno bi odvalila -80%😀ATA je odvalila danas. 200% op
Nemoj tako. Ako će ti biti lakše, ja sam je imao nešto malo, a krenuo da izlazim od 0.8 do 1, a ona ode preko 2... Eto. Sića mi bila svakako ali ko je mogao da pretpostavi da ide duplo...Da sam ušao u nju verovatno bi odvalila -80%😀
Skupo je 2$. Moje misljenje oko 1,3$, max 1,5$. Ako padne tu, dobro je. Ako ne padne, traži drugi coin. Ljudi misle ako uzmu za long hold, automatski ce dobro zaraditi. A to nije tacno. Najbitnije je kada kupujes! Ako kupis na vrhu, dzabe ti long hold, nećeš puno zaraditi. Eto oni koji su kupili ADAu na vrhu prošlog ciklusa, holdaju već 3,5 godine, a jos nisu dobili 3x. A oni koji su kupili prošle godine u prolecu, oni ju holdali 1,5 godinu, i već imaju 100x. Umesto što biste kupili nešto na brzinu i holdali 10 godina da biste imali npr 5x, strpite se i sačekajte bear, ako treba i godinu dana čekajte da kupite. Onda ćete već u prvom bullu imati daleko veci profit, i neće vam ni trebati long hold. Nema potrebe pri prvom manjem padu kupovati i onda holdali i gledati kako cene padaju i kako ulazimo u bear. To je holdanje bez svrhe. Bolje sačekati bear, i onda kupiti i manje ćeš holdati a vise ćeš zaraditi jer si kupio kada treba i produktivno holdas. Neka sada ADA ode i na 5$. U bearu ako padne bar 80%, to je znaci cena od 1$. Čemu žurba sa kupovinom? Kada cena dobrih coina padne 80+%, e to je dobra kupovina. ADAu bih kupio za maximum 1$. Ako ju skuplje platim, nece mi doneti dobar povrat. Računaj da u svakom bullu moras da uzmes 5x. Ako platis ADAu skuplje, nećeš uzeti 5x, a 5x ti mogu dati drugi coini. Ja sam kupio 13 različitih coina. Neki skočili 5x, neki 6x, neki 7x. Prosecno sam 4x skocio u ovom skoku. Čekam novi slom za kupovinu. Meni ne treba long hold. U svakom bearu kupim, u bullu prodam za 5x, pa onda iz početka.Na koliko vredi uci u ADA ponovo za long hold (4+ godine)? 2$?
Očigledno ne mislimo na isti bear, jer ti zadnji bear nazivaš korekcijom.Ti decko da si kupio u proslom bearu, sta god, imao bi bar x 15 posto kazes da holdujes. Retko koji coin nije napravio bar x 10.
Za long hold stvarno nije bas toliko bitno, posmatraj i ulazi stepenastoNa koliko vredi uci u ADA ponovo za long hold (4+ godine)? 2$?
Da je neki čoek predvideo bi da će ode na $150000 a ne da nas *****ava s tom sitninom!
LM, kupio i ja onaj SafeMoon, sve je glasniji blablatruć o izlasku na Binance + prete sa svojom menjačnicom - https://safemoon.net/products
Obećava da bi mogo na svoj prethodni ATH bilo šta od ova dva da se desi, a to bi bilo skoro deset puta u odnosu na današnju cenu.
Ako vam se kojim slučajem dopala ova dva ako i jedno možda, imajte u vidu da, sa troškovima kupovine i prodaje, ovaj drek treba da skoči duplo da bi bili na nuli.
Ah, sorry, nisam znao .. Nastavio sam na moonshot novcici ..Ima vec tema za sitkoine, bezveze je da se ovde pise o tome.,.
Znaci idemo na dole, ceka se 30K za kupovinu?
Da li je taj Gareth pogodio dosadašnji scenario što se već odigrao ?Ako krene nizbrdo mislim da ulazimo u onaj scenario koji je gareth soloway najavljivao jos od pocetka leta - a to je BTC na 18-24K
Da li je taj Gareth pogodio dosadašnji scenario što se već odigrao ?
Kojom logikom ovi kršteni altovi ovako mrcvare, dok sve ostalo skače 5-50%
Jeste jeste, docekacete 15-24k na Sveti Nikad
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari