Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bilo bi lepo da odemo do 42-40k pa nastavak ka ATH 😎

Saj svega toga sam svestan, zato ga i čekam..isto tako sam razmišljao. Ako krene btc odlučno preko 50k povući će sve na gore debelo..

Ma naravno. U septembru cekamo sve novcice na ATH. Jeste dug mesec ali u oktobru bi vec trebalo da hvata zalet. Jos nije ni BTC poleteo a nema ni alt season-a u punom zamahu.
Realno, nece biti greske s bilo kojim novcicima.

Nije provokacija, samo je *******cija. Zoxxy je, iako ovih dana gubitnik, to razumeo. Ti kao veliki ol tajm pobednik to nisi u stanju, kako je to moguće?
Kako razumeti nelogično🤔. Ne može biti zaebancia kad moj coin radi onako kako sam i najavio. Da sam omasio, e tu bi već “mogao da me zezas”.
Zanimljiva analiza charta, o tome sam i ja razmišljao dok nisam naleteo na interetu da i drugi primecuju ovo🤔⬇️.

Prilozi

• 45248F65-05BD-4CCA-B287-49C849ED29E2.jpeg
    45248F65-05BD-4CCA-B287-49C849ED29E2.jpeg
    176.6 KB · Pregleda: 125
Sve se vise postavlja pitanje po YT kanalima koje pratim (trudim se da napravim disperziju, tako da ne slusam samo pro-medvedje) da kripto trzistu ponestaje vremena za neki ozbiljniji bull run.. Navodno, vremena je sve manje za ciklus i ako odemo u ATH, pitanje je dokle mozemo da stignemo pre ambisa kada krene bear ..

U ovom trenutku, pretpostavljam, svacije misljenje je vredno kao i bilo cije drugo jer ocigledno niko ne zna kuda idemo, ali vidim da mnogi postaju nervozni ..

Navodno, vremena je sve manje za ciklus i ako odemo u ATH, pitanje je dokle mozemo da stignemo pre ambisa kada krene bear ..
Kao da je bitno dokle ćemo otići. Svakako top neću uhvatiti ni ja, ni ti a ni niko odavde, a pogotovo ne ti jutjub magovi.
Prodavaću i na 60 i na 160 i 500, pa kad god to bude, a i ako ne bude, ponovo dobro.

Očekivati bilo koju jednu cifru, kako za izlaz i tako i za ulaz je čista glupost.

Kako razumeti nelogično🤔. Ne može biti zaebancia kad moj coin radi onako kako sam i najavio. Da sam omasio, e tu bi već “mogao da me zezas”.

Ne vredi, jedino da ti neko nacrta. Najbolje kao chart pa da analiziraš. Al definitivno verujem tvojoj prognozi da btc može gore ili dole, osim ako Ilon Mask ne krene kakati obilato. u tom slučaju samo dole.

Kao da je bitno dokle ćemo otići. Svakako top neću uhvatiti ni ja, ni ti a ni niko odavde, a pogotovo ne ti jutjub magovi.
Prodavaću i na 60 i na 160 i 500, pa kad god to bude, a i ako ne bude, ponovo dobro.

Očekivati bilo koju jednu cifru, kako za izlaz i tako i za ulaz je čista glupost.

YT kanali su jako polarizovani i ja sam prethodna dva meseca izgubio dane slusajuci potpuno suprotna misljenja i sve mi je manje jasno kada da kupim. Instinkt mi je govorio da je trebalo da to uradim jos kad je bilo na 30-35K nivou jer nije probijalo ispod toga nekoliko puta zaredom, sto mi je tada kao laiku govorilo da samo moze da odskoci. Sada mi ove cene deluju skupo, ali se isto tako secam i neke od tvojih poruka ranije da su mnogi tako cekajuci bolje cene kupovali u DEBELOM PLUSU i da je najbolje veme za kupovinu "juce" .,. Tako da definitivno uskoro moram da donesem odluku da kupim i da mozda ne gledam cenu naredne 2 godine i nastavim sa zivotom ..

P.S Da li je neko kupovao Trezor Model T preko ECD Shopa u Srbiji? Koliko vidim cena je gotovo identicna kao kada bih narucio direktno od proizvodjaca, a kupujuci kod nas ne bih morao da razmisljam o eventualnom placanju poreza, carine, troskova slanja, itd ..

Jedino sto me brine je koliko su u ECD pouzdani kao prodavci? Citao sam horor price na redditu gde su ljudima nestajali svi bitkoini sa trezora nakon sto su ih prebacili, a da nikom zivom nisu dali seed ni pass .. Jedino je to bilo moguce ako je neko od prodavaca pre toga skinuo lozinku sa trezora i osurio ih kasnije ..

Trezor nisam kupovao od njih, pa za njega ne znam, ali sam prodavao masu puta preko njih i skroz su korektni za naše uslove. Ok im je i podrška i sve se rešava jako brzo, pa od mene imaju samo preporuke do sada.

Ako već gledaš da ne plaćaš carinu i porez, onda možeš sačekati eventualno black friday, pa uzeti na trezorovom sajtu ( ili legder-ovom ). Do sada je uvek bila akcija u to vreme, pa izađe ispod 50e sa sve dostavom, i stigne za par dana.

Mirise na shopping time uskoro, al da se strpimo jos, da vidimo kolko duboko ce sidro da potone.

Mirise na shopping time uskoro, al da se strpimo jos, da vidimo kolko duboko ce sidro da potone.
Naravno legendo. Uvek sam govorio da strpljivi pobedjuju. Moonboyevi slobodno neka odmah kupuju da im voz ne pobegne, a ja čekam mog medveda koji kad-tad mora da zakuca na vrata i donese niske cene. Samo preporucujem da sada napravite cilj na kome ćete kupovati, jer ako mi cekamo da vidimo koliko duboko će da potone sidro, mi ćemo to videti tek kad sidro krene da se dize, a to može značiti da smo propustili kupovinu. Nekad cena puno i brzo padne, i ako mi cekamo i gledamo da li će još pasti, ona se odbije i u kratkom roku dosta odleti u vis. Cilj se mora zacrtati pre pada sidra, jer tada smo realniji. A kad sidro krene da pada, onda uvek se očekuje da još malo padne i čeka se da se vidi da li ce jos pasti, i na kraju se propusti kupovina. Ja znam koje cene čekam da udjem i to je to. Ništa ne kupujem dok BTC ne padne na 30.000$. Kad padne na 30.000$, ulažem 50% novca. Ako padne na 20.000$ ulažem drugih 50%. To je
moj plan. Plan je sasvim realan. Pa
ne cekam ja BTC da mi
padne na 3.000$. Ko
me je poslušao i deo crpypta prodao, sada uziva. SOL npr bila preko 75$, a sad pala ispod 64$. To je odličan profit. ADA bila 2,25$, a sad pala ispod 1,93$. Ko je deo prodao umesto sto je cekao 5$, 10$, on već sada može lepo profitirati, kupiti dosta veću količinu ADAe za isti novac. Najavljivao sam medu i da se deo proda🤷‍♂.

Poslednja izmena:
@Nemam ime
Dobar potez, nema sta… prodao si 10 btc na 46-47k, pa ces za isti novac po svom planu uzeti nekih 17-18 btc-a.. tako se prave pare 👍👍

P.S Da li je neko kupovao Trezor Model T preko ECD Shopa u Srbiji? Koliko vidim cena je gotovo identicna kao kada bih narucio direktno od proizvodjaca, a kupujuci kod nas ne bih morao da razmisljam o eventualnom placanju poreza, carine, troskova slanja, itd ..

Jedino sto me brine je koliko su u ECD pouzdani kao prodavci? Citao sam horor price na redditu gde su ljudima nestajali svi bitkoini sa trezora nakon sto su ih prebacili, a da nikom zivom nisu dali seed ni pass .. Jedino je to bilo moguce ako je neko od prodavaca pre toga skinuo lozinku sa trezora i osurio ih kasnije ..
ECD ti je pouzdan 100%, ja sam kupio preko njih Trezor One i to je tako zalepljena kutija, tj. zapecacena da treba nozem da je otvoris ili bukvalno pocepas, ne moze drugacije. Imas na "YT balkantech crypto" kako treba da izgleda originalno pakovanje i ako nije kao sto covek pokazuje nikako ne prebacivati na njega.

Opet se vraca ludilo raznih altova, ovaj put smo i mi na tapetu. Kako bi tuzio sve ove (iako znam da od toga nema nista) ili koristio svoj imidz da sam taj lik da napumpam coin pa nek me gone od SEC-a do Bill Clintona, ionako sam otudjen od civilizacije. Sa mcapom ovog debilnog coina mozes ceo Pirot da obnovis uzduz i popreko i da hranis ljude godinama.

Naravno legendo. Uvek sam govorio da strpljivi pobedjuju. Moonboyevi slobodno neka odmah kupuju da im voz ne pobegne, a ja čekam mog medveda koji kad-tad mora da zakuca na vrata i donese niske cene. Samo preporucujem da sada napravite cilj na kome ćete kupovati, jer ako mi cekamo da vidimo koliko duboko će da potone sidro, mi ćemo to videti tek kad sidro krene da se dize, a to može značiti da smo propustili kupovinu. Nekad cena puno i brzo padne, i ako mi cekamo i gledamo da li će još pasti, ona se odbije i u kratkom roku dosta odleti u vis. Cilj se mora zacrtati pre pada sidra, jer tada smo realniji. A kad sidro krene da pada, onda uvek se očekuje da još malo padne i čeka se da se vidi da li ce jos pasti, i na kraju se propusti kupovina. Ja znam koje cene čekam da udjem i to je to. Ništa ne kupujem dok BTC ne padne na 30.000$. Kad padne na 30.000$, ulažem 50% novca. Ako padne na 20.000$ ulažem drugih 50%. To je
moj plan. Plan je sasvim realan. Pa
ne cekam ja BTC da mi
padne na 3.000$. Ko
me je poslušao i deo crpypta prodao, sada uziva. SOL npr bila preko 75$, a sad pala ispod 64$. To je odličan profit. ADA bila 2,25$, a sad pala ispod 1,93$. Ko je deo prodao umesto sto je cekao 5$, 10$, on već sada može lepo profitirati, kupiti dosta veću količinu ADAe za isti novac. Najavljivao sam medu i da se deo proda🤷‍♂.
Samo bi zamolio ljude koji zele da ulazu prvi put u kripto ili koji nisu iskusni sa ovim da ne slusaju ovog "coveka"( da ne upotrebim neke druge izraze )

Ova taktika je najbolji nacin da se izgube pare evo i pojasnjenje..

Ako BTC stvarno padne na 3000$ -> Da li vam je bitno da li je to desilo nakon sto ste kupili na 40k ili na 60k ili na 30k ( gubitak je 90-95% u svakom od tih slucajeva ) ...

Ako BTC izdrzi 20 week moving average ( koji je trenutno 42-43k ) i krene ozbiljan skok pitanje -> Kada cete vi prepoznati da ste pogresili i koliko cete profita izgubiti ( da li ce to biti na 50-60-70k ?!??!)

I sta onda kad uletite po toj nekoj visokoj ceni -> ? Racunacete koliko bi imao da sam ulozio ranije, a onda ce se u sred tog skoka desavati korekcije kada ce ovakvi ponovo pricati " ide pad gotov je "

Sansa da uvecate novac uvek postoji -> ali to mozete i na pokeru ...

Takodje. Ozbiljni trejderi ne rade ni jednu transakciju koja je iznad 5-10% svog portfoila ovaj ulaze po 50%, mada verovatno laze.. ( filozofija ozbiljnih investitora da ne ulaze preko 5% u jedan asset, ali to nije za nas ipak smo svi mi ovde "pilicari" a tu smatram i gospodina LA )

1. Odluci koliko oces da ulozis i koliko si spreman da izgubis
2. Kupi i zaboravi
3. Nista ne diraj
4. Neces postati milioner sa 1000 evra.

Poslednja izmena:
Samo bi zamolio ljude koji zele da ulazu prvi put u kripto ili koji nisu iskusni sa ovim da ne slusaju ovog "coveka"( da ne upotrebim neke druge izraze )

Ako BTC stvarno padne na 3000$ -> Da li vam je bitno da li je to desilo nakon sto ste kupili na 40k ili na 60k ili na 30k ( gubitak je 90-95% u svakom od tih slucajeva ) ...

Ako BTC izdrzi 20 week moving average ( koji je trenutno 42-43k ) i krene ozbiljan skok pitanje -> Kada cete vi prepoznati da ste pogresili i koliko cete profita izgubiti ( da li ce to biti na 50-60-70k ?!??!)

I sta onda kad uletite po toj nekoj visokoj ceni -> ? Racunacete koliko bi imao da sam ulozio ranije, a onda ce se u sred tog skoka desavati korekcije kada ce ovakvi ponovo pricati " ide pad gotov je "

Takodje. Ozbiljni trejderi ne rade ni jednu transakciju koja je iznad 5-10% svog portfoila ovaj ulaze po 50%, mada verovatno laze.. ( filozofija ozbiljnih investitora da ne ulaze preko 5% u jedan asset, ali to nije za nas ipak smo svi mi ovde "pilicari" a tu smatram i gospodina LA )

2. Kupi i zaboravi
3. Nista ne diraj

"neces da postanes milioner sa 1000e" 🤣

To ti pisi u svoje ime 😎

pa ... :) ovaj hm ... treba bar x10 i pre 10godina pa da se postane milioner .... mozda ove godine :)

sala na stranu. uvek postoji moucnost da se nesto desi ...ali svakim danom sansa je sve manja i manja da se nesto dobro desi.

"neces da postanes milioner sa 1000e" 🤣

To ti pisi u svoje ime 😎
jes vala, imao sam pozitivno mišljenje o čoveku al sad ga uprska :D :D :D

Salu na stranu, koga je strah da ulozi, moze da ulozi deo para sad, deo kada budemo imali konfirmaciju da je krenulo na gore. Nece biti optimalno, ali ko hoće da igra na siguricu ne može bolje da prođe. Ako cene krenu na dole, može za resto para da kupi po 30000 ili 20000 ili po 3000$, šta god da se desi, pa će opet ulazna cena biti ok-ish.

Ja sam krenuo da ulažem februara-aprila, kupovao sam link po 25-30, serum po 9 itd *** mislio sam ići će na 100k btc, biće puta 3, 4.
Posle sam u periodu maj-jul uložio još malo para i oborio ulazne cene, serum na 5$, link na 18$, dot na 15$ itd. Lično verujem da ćemo ići do 42k, možda neki wick dogura i par hiljada niže i da ćemo neko vreme provesti između 42 i 47k, ali verujem da će nastaviti rast gore tokom jeseni.
Neću ulagati više novca, sačekaću mesec dva, pa ako grešim i produžimo u višegodišnji bear, nastavljam sa kupovinom po nižim cenama.
Kako god da okreneš, planiram da demantujem detektora hahaa

Poslednja izmena:

2. Kupi i zaboravi
3. Nista ne diraj
Pristajem! Može! Nemojte ljudi slušati mene, slušajte Robert Kiyosaki-a, koji je poručio da se sa kupovinom BTCa krene kad cena padne na 27.000$.
Inace, nije tacno da ako BTC padne na 3.000$, nije bitno da li se kupilo na 30.000$ ili 40.000$ ili 60.000$. Ako neko odluci da kupi jedan BTC, ako kupi po ceni od 40.000$ i on padne na 3.000$, gubitak je stvarno preko 90%. A ako kupi po ceni od 30.000$, on tad tu ima gubitak 90%, ali pored toga ima 10.000$ koje nije potrošio jer je cekao nisku cenu👨‍🏫. Kako si mogao to da ne primetis. I ja kad kupujem patike, sacekam black friday i pad cena i 50€ mi ostane u dzepu, jer platim 100€ umesto 150€. “2. Kupi i zaboravi 3. Ništa ne diraj” Tako su radili oni koji su kupili Ripple na 3$, pa evo čekaju već 3-4 godine a u minusu su 65%. Glavno pravilo vam je da ne kupujete u bullu! Kupuje se u bearu! A ovakvi će vas nagovarati da sada kupite, jer oni već imaju coine i u interesu im je da im vi dižete cenu. Oni vam kažu kupuj sada po 45.000$, ja vam kažem biće popust, kupices po 30.000$. E sad ako je vama malo da date 15.000$ vise za jedan BTC, onda vam kažem samo napred!

Inace, nije tacno da ako BTC padne na 3.000$, nije bitno da li se kupilo na 30.000$ ili 40.000$ ili 60.000$. Ako neko odluci da kupi jedan BTC, ako kupi po ceni od 40.000$ i on padne na 3.000$, gubitak je stvarno preko 90%. A ako kupi po ceni od 30.000$, on tad tu ima gubitak 90%, ali pored toga ima 10.000$ koje nije potrošio jer je cekao nisku cenu👨‍🏫. Kako si mogao to da ne primetis
Prijatelje sto se cimas toliko i nabedjujes ovde sa iskusnim clanovima kada nece da prihvate tvoj stav. Posto si uspesan trejder sta ti to treba uopste...*****i to? Rekao si sustinu u vise navrata za nas koji citamo. Definitivno je zakljucak cele price kupi u bearu, budi strpljiv i ne budi alav i hvala za sve informacije ;) ovde je u stvari sustina teme da se najave neke cene, padovi, skokovi itd...

Poslednja izmena:
Gledao sam bas juce onog gasera Bitboya na kanalu kod bivseg radnika na kasi koji ima kanal "The Moon", (ne mogu da odredim ko mi je vise antipatican od njih dvojice), a koji je inace bullish i koji sada smatra da je kraj ciklusa za BTC negde na kraju Septembra 2021. Smatra, medjutim, da ce altcoini da doguraju do maksimuma negde oko "Halloween-a", tj. do Novembra 2021.

Nakon toga ocekuje bear market, sto mi je bilo jako cudno da cujem od njega .. Negde usput sam saznao i za ovaj link koji generese veliki broj analiza i koji isto kaze da je BTC na kraju svog ciklusa negde pri kraju Septembra 2021, ali da ce cena tada biti $270.000 :ROFLMAO: ..

Pristajem! Može! Nemojte ljudi slušati mene, slušajte Robert Kiyosaki-a, koji je poručio da se sa kupovinom BTCa krene kad cena padne na 27.000$.
Inace, nije tacno da ako BTC padne na 3.000$, nije bitno da li se kupilo na 30.000$ ili 40.000$ ili 60.000$. Ako neko odluci da kupi jedan BTC, ako kupi po ceni od 40.000$ i on padne na 3.000$, gubitak je stvarno preko 90%. A ako kupi po ceni od 30.000$, on tad tu ima gubitak 90%, ali pored toga ima 10.000$ koje nije potrošio jer je cekao nisku cenu👨‍🏫. Kako si mogao to da ne primetis. I ja kad kupujem patike, sacekam black friday i pad cena i 50€ mi ostane u dzepu, jer platim 100€ umesto 150€. “2. Kupi i zaboravi 3. Ništa ne diraj” Tako su radili oni koji su kupili Ripple na 3$, pa evo čekaju već 3-4 godine a u minusu su 65%. Glavno pravilo vam je da ne kupujete u bullu! Kupuje se u bearu! A ovakvi će vas nagovarati da sada kupite, jer oni već imaju coine i u interesu im je da im vi dižete cenu. Oni vam kažu kupuj sada po 45.000$, ja vam kažem biće popust, kupices po 30.000$. E sad ako je vama malo da date 15.000$ vise za jedan BTC, onda vam kažem samo napred!

Hahaha, lik navodno ima 10 BTC, a čeka Black Friday da kupi patike... 🤡

Svakakva proser***nja sam pročitao ovde na forumu, ali šta ovaj priča debelo prevazilazi sve. 💩💩💩

Hahaha, lik navodno ima 10 BTC, a čeka Black Friday da kupi patike... 🤡

Svakakva proser***nja sam pročitao ovde na forumu, ali šta ovaj priča debelo prevazilazi sve. 💩💩💩

Ima tih tipova licnosti u bogataskom svetu koji kupuju polovnu odecu ili voze toyota korolu i sl. Nije nista neobicno ako mu prija uzitak ustede i pametne kupovine po nizoj ceni, sve i da je materijalno bogat..

Ali, objektivno, trebalo bi da okaci skrin sot desetke ako je vec spomenuo da ima .. Sve i da je u hard walletu, moze da opali fotku telefenom i da stavi papir pored gde bi pisalo benchmark ..

Nema on tih 10, a nema ni jedan ceo. Dokaz su i patike. :)
Ja mislim da je on mlad, pametan, neiživljen, željan dokazivanja, voli da čita i da piše (prosipa znanje), ...
Neka ga neka piše, bitno da je provaljen, a ima i nekih dobrih stvari o kojima piše, mada smara.
Ja za sada idem njegovom logikom, čekam još veći pad, pa da kupujem stepenasto,
ali sigurno neću čekati te njegove nivoe na 30000 i niže, jer toga neće biti.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno