Piše da je poslednje ažuriranje 23. jun 2020. Biće da su menjali samo sličice.^ Ni ja od subote ne dobijam sms.
Video sam i na play store-u da je promenjen naziv aplikacije u "Mobi BPŠ", promenjeni su i screenshotovi, ali meni u telefonu i dalje stoji verzija "stare" mts aplikacije sa sve starim nazivom "mts mBanka" bez opcije da ažuriram. Nikada mi se nije desilo da play store bude tako nesinhronizovan, svaka im čast kako im je to uspelo![]()
Sve druze. Kad sam otvorio racun, odrzavanje je bilo 100 din, a podizanje novca besplatno na svim bankomatima. Niko me nije obavestio da se to promenilo!Šta je tu tačno neverovatno?
Pa to možda u Švajcarskoj se spojene banke usklade za mesec dana, u Srbistanu će za to trebati mnogo meseci... godina. Ti i sad imaš da kada odeš u različite ekspoziture neke banke daju ti potpuno drugačije odgovore na isto pitanje, a kamoli ovo. Jednostavno centralu boli ona stvar da obaveštava i edukuje zaposlene po ekspoziturama, a zaposlene isto tako da se upoznaju sa novinama jer su na određeno vreme. I tako to ide u krug.**** lud zbunjenog 😋
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari