Izvinjavam se, sto sada tek odgovaram.@Shimec a kakvi su sad parametri iz modema?
Al ti baš kuburiš sa njima.Kod mene još nisu došli.Move ne radi od četvrtka.Baš su brzi
Ma opusteno, sada su ti parametri kako i treba, ti nisi imao sve kanale u downstream-u, sada je sve na broju i radiIzvinjavam se, sto sada tek odgovaram.
Zamenili su konektore na kablu, i razdelnik jedan na tavanu. Bilo je malo problema da se nakaci, pa je zvao neku tehnicku podrsku i onda se modem nakacio.
Ovo su sada parametri
Nisu normalno je oko 40, ti imas 50, znaci imas neke smetnje.Hajde i ja da pitam, da li su dobri parametri sa slike?
Baš tako.Sad se malo kajem što sam uzimao novi ugovor.Nateralo me to za vraćanje unazad.Pre toga bilo perfektno,nikakvih problema.Danas im pisao na messengerAl ti baš kuburiš sa njima.
Naravno da radi dobro ... ne mogu da nadjem od Vektora info, ali i ovaj je validan (sbb)Aha, pa radi dobro, 116/120 i upload je 15. Zakacen na archer c6 ruter.
Valjda ćeš imati više sreće sa move nego jaMala pomoc,juce su mi stavili ovaj MOVE uredjaj.
Koliko vidim,gledam neki kanal i uredjaj se ugasi? Gledao sam podesavanja i nigde nisam nasao gde se to steluje...
Takodje,lista kanala nema? Na onom proslom uredjaju samo na OK dugne o lista kanala sa bar 15 kanala vidljivih i levo/desno se prebacuje na sledecih 15 ili proslih 15. Ovde to nema?
Pokidan je negde opticki kabal, ali ne zna se kad ce biti tacno popravljenoMože li neko iz Sremske Mitrovice da potvrdi da li ima problema sa internetom? Bivši Kopernikus, sada Supernova, imam samo njihov net i ne radi od jutros. Kol centar ne možeš dobiti naravno, ne znam šta drugo sam da uradim osim što resetujem ruter povremeno.
Tvoji parametri na liniji su odlicni.Evo i mojih parametra.Kolonija , Smederevska Palanka
Ja sam jako zadovoljan podrskom. Posalju ljude, zovu jel reseno kasnije, i to momentalno. Net je stabilan nema da trotluju nistaE sad usluga Supernove je stvarno dobra u mom mestu tv i net stabilni cak net I bolji, tv signal par puta prekidao ja sam zadovoljan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari