Preuveličavate svaki pojedinačni problem, iako u svemu ima pomalo uzroka. A zapravo se namestilo mnogo toga jedno preko drugog.
Krajem 2019, namestilo se nekoliko problema.
AliE prodaja je tada explodirala kao nikada do tada pred black fiday, božić, novu godinu... Kinezi pucaju po šavovima za isporuku.
Nisu uspeli da rasčiste krkljanac, a Covid se već rasplamsavao u Kini i krenula su im unutrašnja zatvaranja, a onda naišla kineska nova godina, a onda kod nas štrajk poštara, a onda opšti Covid Lock uz pad avio saobraćaja od preko 95%.
Sve to se preklopilo. Pošiljke su do tada masovno išle kao sekundarni teret na redovnim avio linijama, a one su umrle. Logističke kompanije prebacuju sve na morski transpot koji postaje prebukiran. Cena prevoza jednog kontejnera iz Kine je sada 3.5-4x skuplji nego pre Covid krize, a i ako ga platite, idete na listu čekanja kada će da vas utovare.
Cargo avio saobraćaj počinje da radi sa 110% kapaciteta, vrte se 4 posade na jednom cargo avionu koji se ne gasi, avio kompanije tovare vreće sa robom na sedišta putničkih aviona da se postigne transport i da se nekako uposle flota i piloti
AliExpress pošiljke postaju poslednja rupa na svirali u svetskom lancu transporta. Putuju važnije stvari. Za velika tržišta tipa EU, nije toiliki problem za AliE robu. Uzmu ceo kargo avion samo za vreće sa Ali-ja, jer im se može, sva roba u jednu tačku, a onda lokalnim transportima dalje po EU. Ali za ovakve mrljice na mapi k'o što smo mi to ne vredi. Ne isplati se cimati se sa dodatnim procedurama za van EU tržište, samo za nas. Logistički centri preko kojih su rešili prijem robe za EU nemaju mogućnost preusmeravanja pošiljki van EU. Za nas su našli određene rute preko LT, TR i NL, ali su one malog kapaciteta i cela linija je skuplja za transport.
Kada je Srbiji ukinut free i jeftini shipping, tada tog momenta nije to bilo samo za Srbiju. Brojne druge zemlje su u istom trenutku otišle na crnu listu. Ne EU zemlje, ali mnoge druge jesu. Dakle, nije niko samo Srbiju isključio.
Singapore post i China post su stali za taj spisak zemalja za određene kategorije pošiljki, i tada je 90% robe postalo neisplativo poručivati.
Da, unutra Srbije namestio se štrajk pošte, i određeni nesavesni pojedinci u pošti da iskomplikuju stvari.
Provalila i neka raja da dobiješ pare nazad ako za pošiljku bez trackinga prijaviš da je nisi dobio (mada, ako ovo uradiš više puta, ideš kod Ali-ja na listu sumnjivih).
Pre neki dan sam gledao, sa Ali-ja sam do sada imao oko 190 porudžbina, i 20-ak sa Bangood. SVE su stigle pre ili kasnije. Samo tri sa Ali-ja nisu nikada stigle, i vrlo je jasno bilo da je problem bila kineska strana. I Ali je to odmah uvideo i dobio sam full refund. Ali-jev AI kada vidi moj procenat uspešnih transakcija, jednostavno, ne dovodi u pitanje moj dispute.
Dve porudžbine su putovale gotovo 6 meseci. Ja dobio refund, a pošiljke stigla?!? Javio sam kinezima, jedan je predložio da opet poručim, platim, on neće poslati. I jako se zahvalio. Drugi je rekao, ok, nije problem, ne treba ništa.
Ali sve što je u Srbiju ušlo mi je i isporučeno.
Bilo je mnogo korisnika koji su dizali galamu i pokretali dispute ne znajući da protumače tracking. Ono famozno "prijem" (a ne prispela), ili "delivered to destination country" (a zapravo zemlja tranzita), napravilo je zbrke za medalju i napravilo neviđeni (i u ovim konkretnim slučajevima neopravdani) hate na poštu. Zanimljivo da se to nekako poklopilo sa štrajkom u pošti koji je vlast pokušavala da ocrni na sve moguće načine.
Ok, to jeste to sve donekle krivica logistike od Kine do našeg praga, ali sve je zapravo posledica poštanskog sistema koji je decenijama prenosio razglednice i reklame, a onda odjednom u roku od par godina, postao prebukiran stotinamam tona pojedinačnih "kutijica", a onda ga još strefio i Covid kolaps tek uspostavljenih tranzitnih ruta.
Ima nešto i u tome da logističke kompanije sada mešetare jer im nekima odgovara ovakav porast cena transporta, i to sada postaje svetski problem. Kinezi takođe neće više da rade za šaku pirinča. Navala na njihove drnagulije nadilazi proizvodnju, pa im se može da zatežu sa ciljem dizanja cena. XIAOMI automatski foam dispenzer sapuna za pranje ruku je sada jeftinij u Mi Šopu u Srbiji sve sa PDV i carinom, nego osnovna cena izlistana na Ali-ju?!?
Bla.bla.bla... nije toliko prosto, samo da "naši kradu..."
Kao i brojni drugi "problemi" u svetu, namestilo se mnogo toga jedno preko drugog.