Dugoročno je u svakom slučaju bolje i sigurnije ulaganje nego u sfp na 0.8$, a kratkoročno možda i ne, jer se sfp može napumpati sa par desetina / stotina btc-a, dok ada baš i ne može.Pa mnogi su ovde ubedjivali da se kupi ada na 1.5$
Svako zeli da bude uprtavu i da ubedi onog clana koji ne zna gde da ulozi 20k evra.
Bratac ovo je kao neka fanaticna sekta, ako im dirnes u svetinju "kripto", oce oci da vade, a ja ne mogu da odolim a da ne carnem 😂👌.Panika kuca na vrata. 31.5k, a dolazi vikend. Drz'te se.
Sloboda govora ok ali sfp kao preporuka u toku p&d, sa toliko samopouzdanja, jos se pisalo o tome a vec je dumpovan... pa normalno da ce neko ko se 100x opekao do sada a ne deli misljenje doticnog da istupi i ka,e sta misli. Sta treba da klimamo svi glavom kad neko dodje i pocne da prosipa dezinformacije.Da, poenta foruma je da se razmenjuju misljenja, a ne namecu. Ne mislim na tebe, vec generalno. Svako zeli da bude uprtavu i da ubedi onog clana koji ne zna gde da ulozi 20k evra.
Igor Rakoci ili tako nekako youtuber
moram da se nadovezemSto kaze Detector, ako nemate zivce da cekate godinu dve, onda racunajte da ste pare 99% izgubili.
Izinjavam se na brzim postovima .Ne svako. Ja bih mu sasvim dobronamerno predložio: nemoj!
Mislim da se priča nije povela oko dnevnog trejdovanja, nego oko investiranja dugoročno u sfp i upoređivanja sa adom, što je besmisleno po meni. To samo zaparalo oko dok sa se trudio da pročitam kilometarki post, pa sam morao da prokomentarišem jer sam u međuvremenu dobio bar 5 pitanja na pm šta mislim o sfp, pa mi je jednostavnije napisati svoje mišljenje javno, nego odgovarati svakom ponaosob.U trenutku kad je decko preporucio SFP bio je .67, do kraja dana otisao na .87. Neko je mogao da uzme 15c po dolaru za par sati. Cak i da nije iskoristio skok i sad nije kasno za sell na .75, cistih 10c po dolaru. Ne vidim sta je lose rekao pa ga ovoliko napinjete?
Nema nista od tog iscitavanja foruma, jer ovo sto se sada desava nije povezano ni sa cime. Bukvalno je danas dole u ambisu a sutra u heavens. razumes?Ne svako. Ja bih mu sasvim dobronamerno predložio: nemoj!
A ako već hoće i zaupro je onda bih mu predložio da, ako je nov u ovome da sebi bar 3 meseca svakodnevne obuke, češljanja istorije relevantnih coina i kretanja marketa uopšte, ovaj forum da iščita od početka do kraja hvatajući beleške, naučiće što ni sanjao nije. Videće da li je hodl za njega ili možda trade, različiti su afiniteti.
Ja prvi nisam tako uradio već tek delimično pa sam platio cenu, zato mu savetujem da se uči na tuđim greškama, to je daleko jevtinije. Sad i ja znam šta i kako ali košta debelo.
Druze, nisi me razumeo, a izgleda nisi jedini...Prethodni post sam napisao iz najbolje namere, BTC pada i vuce jos vise sve ostalo na dole. Verujem da vecina neiskusnih razmislja o prodaji. Sto neko ranije rece - treba napisati krupnim slovima Zeleno - Prodaja, Crveno - Kupovina i zalepiti negde da mozes uvek da vidis.Bratac ovo je kao neka fanaticna sekta, ako im dirnes u svetinju "kripto", oce oci da vade, a ja ne mogu da odolim a da ne carnem 😂👌.
Strategija je sledeca.Ako planiraš da čuvaš 10 godina i ne bitno ti je da li pada, realno sve osim btc-a ti je lutrija
Npr, btc je kad sam ja ulazio u kripto bio ispod 300$, i otišao je do 65000 za 6-7 godina, a isto se i tada pričalo kako nema šanse da na kraju ciklusa ode preko 1000, pa u sledećem preko 10000, i svaki put je otišao mnogo više i niko nije uhvatio ni top, a ni dno. Isto se tada pričalo kako je sve ovo prevara, sekta itd... i eto, još se vrti i radi i majnuje i trejduje
Najbitnije je da imaš cilj i strategiju šta ćeš raditi kad cena ode do targeta.
Ako si ispratio šta smo pisali, onda si se sigurno upoznao sa stepenastom i kupovinom i prodajom. To se pokazala kao ubedljivo najbolja i najsigurnija strategija strategija.
Au kako se ljudi naljute, uvrede čim nisi deo mase “ADA! Ljudi ADA! Smart contracti! ADA ide na 10$”. Razumem, uložili ste u ADAu i sada biste voleli da vam ja pumpam ADAu. E pa, ja ne pumpam coine gde je već milion likova ušlo i svi čekaju da se obogate😎. Ziveo SFP. U sledecem bulu uporedi koliko će skočiti SFP, a koliko ADA😊. Već sada SFP vise skace.Pa ako tebi to odgovara, onda ne bih ulazio u dalje raspravljanje
I ovo da hakeri ne mogu sve da hakuju je - no comment...
Zapamti samo šta sam ti napisao vezano za sfp, pa se javi za par meseci / godinu i malo istraži šta znači pojam: EXIT SCAM u kriptu i biće ti dosta jasnije šta sam pokušao da ti objasnim
Nisam nigde napisao da si otpisao adu. I ja se veoma jasno i precizno izražavam i napisao moje mišljenje gde grešiš, a razlika između mene i tebe je ta što sam ti postavio jedno / ključno pitanje na koje nemaš odgovor, već odgovaraš sa 10 potpitanjaNa žalost, ne troši mi se rastatura na dalju diskusiju.
Žalim samo 10ak minuta što sam potrošio na čitanje tvojih nekoliko postova misleći da ću nešto pametno pročitati ili naučiti, ali eto... Žali bože potrošenog vremena i tastature![]()
Ljudi kad izgube debatu, uvek se vataju za nekakve slovne greške, zareze i slično, kojih kod mene inače i nema. Greške si pravio ti, ali nije to ovo tema.Nije me mrzelo da se udubim, napravio si 8 slovnih grešaka, sklopio reči u par rečenica zbrda zdola, porazbacao zareze i gde treba i gde ne treba...
A odkud ti znaš koliki rast mi očekujemo?! Pa nisu svi ovde holderi u nedogled, ima nas koji zarađujemo i na oscilacijama i što je veća i češća turbulencija a to je nama bolje.
Dok ti čekaš da ti coin poraste, neko se s tom krivuljom igra u pozadini. Voza to gore dole i ko uspe da se prikači za taj voz taj će više zaraditi nego ti čekajući u nedogled i znojeći se šta će i da li će biti.
Fora je dobro znana i funkcioniše oduvek. Sve dok postoji market, alavi igrači i puno para u igri ta fora će funkcionisati.
Uostalom, što tebe dotiče ko će se naplatiti a ko neće?! Ovo je igra gde neko mora da izgubi da bi drugi dobio, važno je da TI ne gubiš.
Eto ti ga baš SFP, lepo pada i na korak je od tvog ulaza s kojim si se hvalio. Ako si uspeo da naložiš nekog da ga brže-bolje kupi na ~0.82 sad te taj psuje iz sve snage.
Zato sam ti skrenuo pažnju na oprez, jedno je kad sam padneš a sasvim drugo je kada povučeš još nekoliko njih sa sobom.
Ko je savetovao ulaz u SFP po 0,8$🤔? Dok sam pisao o ulazu, bio je dosta jeftiniji, i lepo sam napisao da se ceka slom cene pa onda kupuje. A slom se i desio i pao je bio na 0,65$ i već se debelo isplatio onima koji su me poslušali☺️. A isplatice se i u buducnosti vise od ADAe. ADA je napumpana da nema vise gde da mrdne hehehehe.Dugoročno je u svakom slučaju bolje i sigurnije ulaganje nego u sfp na 0.8$, a kratkoročno možda i ne, jer se sfp može napumpati sa par desetina / stotina btc-a, dok ada baš i ne može.
Nije uopšte u tome poenta, ako već miliš da poentiraš ovakvim komentarom
E pa kupio sam SFP i već debelo profitirao😎. Kupio na 0,65$, a on otišao čak do 0,87$. Taj veliki rast sam iskoristio i deo prodao na 0,86$, pa ponovo za taj novac kupio vise coina na 0,81$. Sad imam mnogo vise coina nego sto sam ih kupio po 0,65$, a sad je cena oko 0,8$. Znaci u dobrom sam plusu😊. Dzabe si se nadao da ga nisam kupio, necu da pumpam ADAu da bi ti profitirao☺️. I nema ja šta tebi da objašnjavam zašto je SFP bolji. Ja sam napisao da je bolji, vreme je pokazalo da jeste jer onaj ko me je poslušao već može da uzme profit i uziva😎.Pa on je upravo pokušao da nametne da je bolje kupiti sfp nego adu, zar ne? I kad sam mu postavio pitanje zašto i koja je svrha tokena i šta radi taj hw wallet što ne radi bilo koji drugi proveren, nije mi odgovorioPritom, nije ni probao isti, jer ne šalju ovde...
Izgleda sam prevideo taj post za savet o kupovini, ali se nadam da nije kupio sfp![]()
Sve se slažem sa tobom osim za hardwer wallet. Šalju i u Srbiju, ja sam kupio.Sa ovim delom se nikako ne slažem.
Naravno da se akumulira jer postoji stejkovanje, pa svakako ne treba otpisivati adu nikako.
Mislim da prvo grešiš što porediš novčić koji postoji svega nekoliko meseci i čiji me mc mnogo manji od ade koja traje nekoliko godina.
Drugo, grešiš što porediš adu koja je platforma na kojoj kreću pametni ugovori i aplikacije, postoji stejkovanje itd..., dok sfp token nema apsolutno nikakvu upotrebnu vrednost jer je totalno nepotreban za ono čemu je projekat namenjen - hardwer wallet koji verujem da nisi ni probao jer ne šalju za Srbiju.
Ja sam ga dobio masu kad je bio na binance launchpad-u, a verujem da su najveću hodleri upravo oni i tim koji stoji iza projekta, i određuju kretanje cene kako njima odgovara ( kao i većinu novčića iza kojih stoji binance).
Ne kažem da se ne može zaraditi trejdovanjem, ali dugoročno ne nude ništa što bar 100 drugih ne nudeplus što još nisu imali ni jedan hack koliko sam ispratio, a to će se desiti pre ili kasnije. Već viđen scenario X puta
i onda ćao zdravo..
Pa eto vidiš, pojma nema a pravi se pametan i druge proziva, da drugi njemu kao objašnjavaju šta i kako. Niko nije dužan ništa da objašnjava. Svako iznese svoj predlog šta je najbolje kupiti, pa ko hoće on kupi, a ko neće ne mora.Sve se slažem sa tobom osim za hardwer wallet. Šalju i u Srbiju, ja sam kupio.
Bojim se da si za ta vremena davno zakasnio. Profit u ovom ciklusu je bio mizeran u odnosu na prošle, sledeći krug treba da bude još puno slabiji.Strategija je sledeca.
Kupim danas, 10 godina ne gledam cenu, za 10 godina kazem, sine evo ti 0.5 BTC, idi kupi sebi kucu.
I nema ja šta tebi da objašnjavam zašto je SFP bolji. Ja sam napisao da je bolji, vreme je pokazalo da jeste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari