Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve se slažem sa tobom osim za hardwer wallet. Šalju i u Srbiju, ja sam kupio.
Odlično, nisam odavno to proveravao jer me iskreno nije zanimalo kad mi ledger i trezor odgovaraju.
I? kakvi su utisci? I u čemu je bolji od ledgera ili trezora koji završavaju posao več godinama i koja je svrha sfp tokena u celoj priči?

Poslednja izmena:
Auz nema me par dana i citam otkako sam se probudio i ne verujem... SFP ima apsolutno sve sanse da nestane za godinu dana, da klepe pare ljudima i da projekat jednostavno nestane kao i vecina drugih koji su krenuli pre pumpa. Takvi projekti su uglavnom napravljeni da bi developeri zgrnuli lovu. Cuvajte se, bice tu kuknjave ;)

TLM je napumpan za duplo juce, ali sad je otisao u jaci minus. Najavljen je pump cak do 0.8 -1$ ali ga zeznuo btc u tome. Kako sam se zeznuo. Nisam ga prodao na 0.33 i sad cao..koliko sam sansi propustio to je haos :)

Poslednja izmena:
Strategija je sledeca.
Kupim danas, 10 godina ne gledam cenu, za 10 godina kazem, sine evo ti 0.5 BTC, idi kupi sebi kucu.
Ja tako planirao da odvojim po 1 eth deci za svadbe. Tada je eth bio oko $250, a računao sam da će u vreme darivanja biti 2-3.000€, deca su tad imala po 5 i 7 godina. Sada je jasno da će od tih para moći za 15 godina i po stan da pazare. Dobra taktika, makar mislim. Dug hodl, siguran skor, pod uslovom da kripto tržište opstane dugoročno, u šta još ni malo ne sumnjam

E pa kupio sam SFP i već debelo profitirao😎. Kupio na 0,65$, a on otišao čak do 0,87$. Taj veliki rast sam iskoristio i deo prodao na 0,86$, pa ponovo za taj novac kupio vise coina na 0,81$. Sad imam mnogo vise coina nego sto sam ih kupio po 0,65$, a sad je cena oko 0,8$. Znaci u dobrom sam plusu😊. Dzabe si se nadao da ga nisam kupio, necu da pumpam ADAu da bi ti profitirao☺️. I nema ja šta tebi da objašnjavam zašto je SFP bolji. Ja sam napisao da je bolji, vreme je pokazalo da jeste jer onaj ko me je poslušao već može da uzme profit i uziva😎.
Još jedan ložač sa kikiriki potrfoliom. Neče da pumpa Cardano, da ne bi čovek na forumu profitirao!? It makes perfect sense. 😱

Ko te je poslušao, jer si napisao da je bolji, može već na Maldive... samo ne Lambom, ima okean između...

Ignore batice. 1-1

Strategija je sledeca.
Kupim danas, 10 godina ne gledam cenu, za 10 godina kazem, sine evo ti 0.5 BTC, idi kupi sebi kucu.

Da ne bude stvarno da sin ode i kupi kucu (pudlicu, eventualno pekinezera)...

Auz nema me par dana i citam otkako sam se probudio i ne verujem... SFP ima apsolutno sve sanse da nestane za godinu dana, da klepe pare ljudima i da projekat jednostavno nestane kao i vecina drugih koji su krenuli pre pumpa. Takvi projekti su uglavnom napravljeni da bi developeri zgrnuli lovu. Cuvajte se, bice tu kuknjave ;)
Sve ima šanse da nestane. I oni coini za koje mislite da su najkvalitetniji, lako mogu dobiti konkurenciju koja će ih unistiti. Nikome u crypto-u rodjenjem nije dat monopol na bilo koji projekat. Čuvajte se bilo kog coina, jer svuda može biti kuknjave.

*******i ste ko kratko cebe...ja samo citam... Mada imam ja 30 poruka i 8 trofeja ;)

@Simke1984 matic neke prognoze? Znam sve zavisi od BTC al ovo me mnogo vuce :)

@Simke1984 matic neke prognoze? Znam sve zavisi od BTC al ovo me mnogo vuce :)
Ja ga čekam sa orderima od .75 do .65, a sl ću verovatno staviti malo ispod .6 ukoliko se spusti na tu cenu ovih dana. Lepo je pao, pa ni sada nije loše polako dokupljivati, uz sl obavezno.
Zadnjih dve nedelje samo klackam btc i solanu na mexu, na 1-2% max, a ostalo još ne diram dok se btc ne smisli na koju će stranu :)

Au brate, zaboravio sam da ga bacim na ignore. Covek misli da samo ada i sfp postoje pa se bori protiv vetrenjaca. Treba opet da se poostre pravila da novi useri ne mogu da pisu malo duze. Ovi sto su banovani pojavljuju se iza novih imena i budu jos gori.

Ja ga čekam sa orderima od .75 do .65, a sl ću verovatno staviti malo ispod .6 ukoliko se spusti na tu cenu ovih dana. Lepo je pao, pa ni sada nije loše polako dokupljivati, uz sl obavezno.
Zadnjih dve nedelje samo klackam btc i solanu na mexu, na 1-2% max, a ostalo još ne diram dok se btc ne smisli na koju će stranu :)
A sta mislis transfer iz Ade u Matic sada? Obicno se vuku tu negde zajedno, ali je Matic sada vise potonuo, a kad krene da raste ici ce brze..?

Zna li iko kakva je se ovo shitara pojavila na CB zvana CLV, ja sam danas bacio na to nekih 500eur iz ciste dosade, bukvalno *******cija sto cesto radim na nove novcice sto se pojave na coinbase-u i uvek fino uzmem koji dinar na taj nacin, nekih 30-40% up sam evo za par sati lol

Po visokoj, ali pricamo o 40ak kom..tansferovao sam ih, nadam se da uhvatim kontru kad Matic krene gore.

Ja trenutno pazarim iskljucivo etc, mislim da ce vredeti nakon pada isplativosti eth, jer ce dosta rudara preci ja isti, pa valjda povuci cenu. Jedino ako se ne desi pad celokupnog kripta, a nadamo se da nece :)

Here are the amount of the next GBTC unlock:

18th of July: 16240 BTC
20th of July: 8760 BTC
21st of July: 1090 BTC
22nd of July: 3540 BTC
25th of July: 995 BTC
27th of July: 890 BTC
8th of August: 3460 BTC
18th of August: 1670 BTC

Ja trenutno pazarim iskljucivo etc, mislim da ce vredeti nakon pada isplativosti eth, jer ce dosta rudara preci ja isti, pa valjda povuci cenu. Jedino ako se ne desi pad celokupnog kripta, a nadamo se da nece :)
Srecno sa ETC! Nemam ga vise, rasprodao ga proletos u onom rastu, ali ostace mi u lepom secanju :).

Nego, sta se desava sa DOT? Znam, svi padaju, ali on je danas na minimimu od pocetka ovog velikog pada. Od ovih mojih 10-ak altova koje pratim, jedino je DOT na novom minimumu.

Po visokoj, ali pricamo o 40ak kom..tansferovao sam ih, nadam se da uhvatim kontru kad Matic krene gore.
Odlicno si momak uradio. Dobro je da si se setio te ideje. Sa Maticom su ti veće šanse za profit jer ima manji market cap, vise može skočiti, a i već ima veći ATH. Bez obzira koliko si platio ADU, pametno je što si presao u Matic. Ne moras se ni vraćati u ADAu. Vise će te nabiti Matic. Mada, mogao si preci i u Chiliz. On će možda i još vise profita doneti nego i Matic. Kad krene rast, skace nenormalno. A sada je na najmanjoj ceni u odnosu na svoj ATH, kad ga uporedis sa ostala 2 coina. A vidiš da se ostali samo za ADAu zalepili.

zezam se ja...vidim da je recimo SAJ jos 2013 na prvoj strani pisao...iskustvo je veliko...ti ljudi su jos tada radili sa btc kao ja sada sa nekom ATA..njima je potreban stabilan i miran coin kao ADA, jer na te njihove sigurne oscilacije donose opet dobru zaradu. Ja smo gledam sto pre da se izvucem pa cu i ja tako posle ako sta ostane :) Pozdrav!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno