U NS danas uplaćeni euri na račun, poseban šalter, sedneš i pričekaš, ali nikakav problem nije bio. Ovo je bila proba, jer Draga ce najverovatniej kod njih iz intese, vec ima račun od samog starta kao backup, sad će samo biti primaran.
U NS danas uplaćeni euri na račun, poseban šalter, sedneš i pričekaš, ali nikakav problem nije bio....
Znači vraćaju ono što su ukinuli?Takodje postoji najava da ce novac moci da se uplacuje na bankomatima.
Moram sam sebi da udarim Reply - upravo sam dobio obaveštenje iz svima nam drage Baba Poštanske da mi je zbog tehničkiČKIH problema NBS odbila današnju uplatu. Gospođa/Gospođica iz Poštanske me savetuje da "PONIVIM" plaćanje...Još jedna informacija - definitivno "rade na sistemu" jako, tj. radiće najverovatnije cele nedelje. Zvao sam ponovo Centralu zbog problema sa Hitnom uplatom preko mobilne aplikacije, znači uplatio sam nešto pre 3h uz opciju "Hitno" na račun na koji sam do sada mnogo puta uplaćivao, dakle obe banke su u okviru Instant programa plaćanja i još uvek je transakcija u statusu "Na čekanju" naravno. Onda sam platio nešto u prodavnici maločas i ta transakcija nije evidentirana uopšte u aplikaciji ni na sajtu i naravno zato nema ni SMS-a o odlivu. Javi mi se neki opravan bratić iz Centrale i kaže da su upoznati sa situacijom, radi se na tome i da očekujeo da će se stanje "stabilizovati do kraja nedelje" kako je rekao. Ja ga pitam šta je sa Hitnom uplatom koju sam izvršio, on mi kaže: "To bi trebalo da bude u narednih 1h, ne brinite ništa." Opasan neki batica, informisan nema šta, pun samopouzdanja, uglavnom ja prokomentarišem u u fazonu - znači na sajt i mobilnu app da ne računamo do kraja nedelje, a on mi kaže na to da nije baš tako, biće verovatno i pre kraja nedelje... Show sa ovom našom bankom, tj. simbiozom banaka![]()
Неће.Da li će biti naplaćena naknada za održavanje računa ako nije bilo nikakvih promena u Julu?
Pa naravno da imaš sve privilegije kada si građanin privremeni ili sa stalnim prebivalištem sa bratskom nam Crnom Gorom. Pored stotina hiljada studenata u Bg-u i širom Srbistana zadnjih recimo 50 godina, sve besplatno i o trošku građana istog... Da ne pričamo o uticaju crnogorskog monarha da ne kažem Bana koji tamo i dalje vlada i verovatno njegovim prisnim odnosima sa svim našim državnim preduzećima. Cenim ga da Poštanska sada tebi uplaćuje mesečno održavanje 😉.Samo da izjavim za televizor da više od mesec dana koliko sam u Crnoj Gori radi mi MasterCard, radi mi online plaćanje računa. što preko web aplikacije, što direktno karticom.
Stižu smsovi posle svakog korišćenja u prodavnicama, tj. posle svake promene na računima.
Kupovao sam juče DINA karticom na rate, ali je u pitanju kartica od PŠ. NIkakav problem, iznos podeljen na 6 rata, potpisan račun i to je to.jel plaćao neko dinom na rate?
jel plaćao neko dinom na rate?
Ja sam malopre platio račun dina karticom mts banke u Univerexportu i radnica me je pitala da li želim plćanje na rate. Tako da pretpostavljam da je moguće.mislio sam sa mts-ovom karticom
Razmisli malo. Zašto bih držao pare u srpskoj banci da imam stalni ili privremeni boravak u Crnoj Gori pored crnogorskih banaka?Pa naravno da imaš sve privilegije kada si građanin privremeni ili sa stalnim prebivalištem sa bratskom nam Crnom Gorom. Pored stotina hiljada studenata u Bg-u i širom Srbistana zadnjih recimo 50 godina, sve besplatno i o trošku građana istog... Da ne pričamo o uticaju crnogorskog monarha da ne kažem Bana koji tamo i dalje vlada i verovatno njegovim prisnim odnosima sa svim našim državnim preduzećima. Cenim ga da Poštanska sada tebi uplaćuje mesečno održavanje 😉.
Šalu na stranu, lepo je čuti da bar kod nekog, pa makar i preko grane sve funkcioniše dok se mi zlopatimo...
Novac mozes podici i u postama koje imaju pos terminale bez naknade jer ti terminali su Money Gram, podizao sam par puta u Nisu bez ikakvih problema.Dobro jutro! Da li neko zna mogu li klojenti bivše mts banke podizati novac na šalterima pošta? Kad sam to pitanje postavio njihovoj korisničkoj službi na Facebooku dobio sam odgovor da je to moguće. Malopre, kad sam nazvao Korisnički centar, dobio sam odgovor da novac mogu podići na šalterima Poštanske štedionice i MTS banke. Lud zbunjenog!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari