jaka stvar, pojačaš osvetljenje i rešen problem.. uostalom ko još gleda u crn ekran u mraku?Javlja se kada gledaš crn ekran u mraku pri sniženom osvetljenju, eto to...
Kako to misliš ljudi zakeraju?ma cepidlake i ovi što traže dlaku u jajetu jedu g****, kao i obično... Taj problem se javlja u specifičnim situacijama i većina ga nikad neće ni primetiti. Koliko sam pročitao to je uobičajena pojava na svim panelima tog tipa, uključujući i samsungove telefone (panel je, na kraju krajeva, samsungov). Uostalom, za telefon od 320-350 evra previše zakeraju, zar ne?
Pa zakeraju u poređenju sa tim šta dobijaju za uložen novac. Seti se šta bi dobio za 300 evra pre samo nekoliko godina u Android svetu. Ne treba zaboraviti ni "korene." To što je ta cena za ove prostore konkretna i velika cifra govori samo o našem stanju i kupovnoj moći, ali to je u poređenju sa flegšip modelima i dalje sića.Kako to misliš ljudi zakeraju?
Valjda ljudi daju svoje pare, ne poklanja im Xiaomi pare, pa da ne zakeraju. Ako dam jednu prosečnu platu celu na telefon, ne želim da telefon ima falinku.
Kad platiš flagship telefon 600-1000 evra imaš pravo da zakeraš i tražiš dlaku u jajetu. Kad platiš telefon 350 evra a koji ima soc koji je prošle godine bio u svim flagship telefonima, onda baš i ne. Ustvari imaš ali mora da postoji određena tolerancija... Pritom, problemi nisu ozbiljni, realno...Koliko ja znam isti problem imali su Samsungovi najskuplji telefoni i OnePlus telefoni. E sad da li je zakeranje ili ne, ne bi znao.
A ako das 3 prosecne plate na telefon, ne ocekujes da ce imati specifikacije i dizajn 90% iste kao onaj iz 2017-te?Kako to misliš ljudi zakeraju?
Valjda ljudi daju svoje pare, ne poklanja im Xiaomi pare, pa da ne zakeraju. Ako dam jednu prosečnu platu celu na telefon, ne želim da telefon ima falinku.
Jedno je kad ima softverski bag, pa će da se ispravi, drugo je kad je hardverski kvar u ovom slučaju panel ili u slučaju još kod Xiaomi-a kad je proximity senzor u pitanju.
Poradili su na dizajnu... Sad su u modi stranice od stakla ispod kojih se presijava metal. Povećali su i broj kamera. Nekad je jedna bila dovoljna a sad imamo min.3 😏😀A ako das 3 prosecne plate na telefon, ne ocekujes da ce imati specifikacije i dizajn 90% iste kao onaj iz 2017-te?![]()
Druze ako tebi nije problem da das 350 evra i da budes ok sa problemom koji telefon ima ok tvoja stvar ali nemoj govoriti da neki jedu g..... jer to nije ok. Nikome para ne rastu u basti nego radi za njih i kada odluci da se ponovi ocekuje da to bude nesto sto ce da bude u okviru cene.Kad platiš flagship telefon 600-1000 evra imaš pravo da zakeraš i tražiš dlaku u jajetu. Kad platiš telefon 350 evra a koji ima soc koji je prošle godine bio u svim flagship telefonima, onda baš i ne. Ustvari imaš ali mora da postoji određena tolerancija... Pritom, problemi nisu ozbiljni, realno...
Ovo nije bug već feature.. krasi sve ekrane tog tipa koje proizvodi samsung i nalaze se i u mnogo skupljim telefonima. Hoćeš bugfree telefon? Onda kupi najnoviji s21+ ili kako se već zove.. valjda je oko 1000 evra trenutno, ako ne i više. Zakerala će i njemu naći manu, siguran sam...Druze ako tebi nije problem da das 350 evra i da budes ok sa problemom koji telefon ima ok tvoja stvar ali nemoj govoriti da neki jedu g..... jer to nije ok. Nikome para ne rastu u basti nego radi za njih i kada odluci da se ponovi ocekuje da to bude nesto sto ce da bude u okviru cene.
Oduvek se znalo da kada odes u radnju i hoces da kupis neki uredjaj koji je ostecen ili ima neku falinku da je cena isla 20-30% dole a ovde jos hoce da ti skinu kozu sa ledja samo zato sto si dobio SoC iz prosle godine flagship telefona.
A koji bi ti kupio.. najozbiljnije.. koji je po tvojoj meri pa još i bugfree?Necu da kupim ni S21 Ultra a necu ni Poco F3 iako sam hteo da kupim. Bas iz tog razloga jer ne zelim da placam polu proizvod.
Sutra kada ti majstor bude radio kupatilo i postavi plocice a ne uraditi fugovanje izmedju pa ti tudam bude curila voda nemoj da se cudis. Koliko para toliko muzike.
Ko se zadovoljava polu proizvodom i jos to opravdava takvima treba dati sledece godine jos gori telefon..
Ima dosta kandidata za takvu kupovinu. Samo kada gledam sta nude svi telefoni dolazim do zakljucka da jos necu da menjam Mi 9T i Mi 9T Pro jer jednostavno nema dostojnih naslednika.A koji bi ti kupio.. najozbiljnije.. koji je po tvojoj meri pa još i bugfree?
Koliko ja znam isti problem imali su Samsungovi najskuplji telefoni i OnePlus telefoni. E sad da li je zakeranje ili ne, ne bi znao.
Jedino je "mali" problem što je Realme GT 5g skuplji oko 200 eura (čak i malo više).Uzmi Realme GT 5g...on je oko 70-80e skuplji od Poco F3, mislim da nema tih problema...dobijes i jaci procesor i eto...![]()
Lepota je u oku posmatraca i o ukusima se ne raspravljaA ako das 3 prosecne plate na telefon, ne ocekujes da ce imati specifikacije i dizajn 90% iste kao onaj iz 2017-te?![]()
Radi i na f3 ali ne smeš mnogo da mrdaš telefon. Zbuni se onaj ic senzor koji koriste umesto proximity 😆😅Lepota je u oku posmatraca i o ukusima se ne raspravlja
Ako nista drugo radi proximity senzor![]()
Ne verujem da ima puno posmatraca kojima je 60Hz i nočina za 1200e bolja od kineskog dizajna i 120Hz ekrana od 300eLepota je u oku posmatraca i o ukusima se ne raspravlja
Ako nista drugo radi proximity senzor![]()
Meni se čini da njima nije problem samo u proximityu, koji je ujedno i najrašireniji.Sto se tice proximity senzora tice, treba se stvarno Xiaomi j** m**. Jer vuku taj problem GODINAMA.
A sto se ostalih falinki tice (tipa panel i slicno), dajte ljudi, dešava se svima ali apsolutno svima (pogotovo na pocetku proizvodnje). Sacekajte par meseci pa uzmite telefon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari