Nikolar995
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 29.05.2019
- Poena
- 55
Uskoro mi istice ugovor i nameravam da ga produzim posto mi treba na selu. Da li se dobija novi ruter uz novi ugovor posto sada imam zte msm da li daju i neki drugi.
@kvarc Funkcioniše ako na toj lokaciji ima 4G signala.
@Piovac Upravo to navodim. U praksi usluga radu svuda ali Vip garantuje za kvalitet iste samo na lokaciji navedenoj u ugovoru. Kao što sam pisao više puta, baš iz tog razloga se Vip kućni net može raskinuti kada je postoji odgovarajući kvalitet usluge na lokaciji iz ugovora a Telenor Kućni internet se ne može raskinuti jer potpada pod regulativu mobilnog interneta a Vip KN je klasifikovan kao FMS (Fixed Mobile Substitution).
Meni su u Vip-u kad sam zakljucivao ugovor rekli da je signal dostupan samo na lokaciji iz ugovora, u prevodu da je vezan za samo jednu lokaciju, dok se kod Telenora moze slobodno premestati sa jedne na drugu lokaciju. Mozda je neko u praksi imao drugacije iskustvo, ne znam.
Zavisi od lokacije. Kupi prepaid karticu oba operatora pa testiraj. Ne zaboravi da na Telenor kartici aktiviraš 4G. Ako ne znaš kako pitaj podršku na FB/TW ili pozovi call centar za pomoć.A sta se pokazalo u praksi, koje je provajder bolji, telenor ili VIP ( A1)?
Zavisi od lokacije. Kupi prepaid karticu oba operatora pa testiraj. Ne zaboravi da na Telenor kartici aktiviraš 4G. Ako ne znaš kako pitaj podršku na FB/TW ili pozovi call centar za pomoć.
Ne moze to vise da se radi za a1 tj vip nikad nije ni moglo jer sve kartice imaju v2 zastitu od pocetkaznate li nekoga ko vrsi uslugu kloniranja sim kartica, hteo bih da kloniram karticu od kucnog neta pa da tu drugu nabodem u mobilni telefon?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari