Ivanovic grozni
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 16.11.2017
- Poena
- 115
Subota je dobra za zurke, ali ako hoce da nas uhvate na spavanju onda je nedelja prava stvar.
Toliko o tome koliko verovati tim sajtovima i strucnjacima 🤣🤣Imam jedno pitanje za iskusne. Kada se za bilo koji novcic kuca, a i kucalo pre par meseci kad sam gledao Price prediction, od marta gledam da je Jun mesec pocetak eksplozije koja ne jenjava do kraja godine. Vidim da se te iste predikcije ne menjaju ni danas. Ako je bear krenuo, i ako imamo analize, zar ne bi trebalo da i sajtovi koji se bave predikcijama uvaze taj bear ?
Ali oni su i za ovaj period predvideli ovaj pad, tako da hajde da sacekamo taj Jun , ili bar prvu trecinu. Nekako lakse da verujes u svetlu buducnost hahaToliko o tome koliko verovati tim sajtovima i strucnjacima 🤣🤣
"Danice, Danice sto si ti naivna...“
Jel vidiš kako se okreće kolo sreće, možda još budeš i u plusu jer si izašao na vremeSubota je dobra za zurke, ali ako hoce da nas uhvate na spavanju onda je nedelja prava stvar.
Ja sam u plusu svakako, ali loma, a za to sam sam kriv, toliko se dugo formirao taj masvan H&S i ja magare nisam obracao paznju na njega, samo sam gledao altove, a altovi zavise od BTC-a. Izaso sam sa duplo manje od onoga sto sam imao 2 dana pre toga.Jel vidiš kako se okreće kolo sreće, možda još budeš i u plusu jer si izašao na vreme![]()
Ambiciozno, ali ko zna, mozda i zagolica tako niskoJa cekam BTC na 15000-19000$ i ETH 500-700$
Ako zagolica sad na 15K ili 500$ onda idemo i ispod 10K i 300$ lagano.Ambiciozno, ali ko zna, mozda i zagolica tako nisko![]()
Mislis da ce pasti ispod 28k?Mnogo se zajurio,ima slab neki odbitak.Ako se odbije na 33k bice ok onda.A Altovi haosCena je samo nakon prvog bull-a pala 15x, posle je oba puta pala 6x. Ako je 64k vrh ovog bull-a onda ne bi trebalo da ide ispod 10k. Ono, sve je moguce, velike su ovo cifre pa mogu i pravila igre da se promene, ali isto tako se cekalo i 2018. da probije 3k pa nije.
Ha! To nema sanse. Po meni dno u najgorem slucaju 22-25k za BTCJa cekam BTC na 15000-19000$ i ETH 500-700$
Ako smo usli u bear onda je dno negde do 20k u ovom padu, tesko da ode ispod toga. Ostavio sam jedan deo u kriptu za duzi hold i za slucaj da se bull nastavi. E sad, dal idemo ka glavnom zaronu, ili smo sada u fazi oporavka pa onda glavni pad, i ovo pod uslovom da smo u bearu.Mislis da ce pasti ispod 28k?Mnogo se zajurio,ima slab neki odbitak.Ako se odbije na 33k bice ok onda.A Altovi haos
Ha! To nema sanse. Po meni dno u najgorem slucaju 22-25k za BTC
Ako padne ispod (a nece) znaci da imamo ozbiljne probleme od kojih se necemo oporaviti godinu-dve tako da nemojte ni da prizeljkujete to
I ja čekam sedmicu na lotou, mada mislim da je veći problem što ga ne igram.Ja cekam BTC na 15000-19000$ i ETH 500-700$
Moras brate da citiras kad prenosis mudrosti. Verujem i ja Cowenu, do neke mereBem ti slanje sa telefona..
Elem ova situacija ce trajati par meseci ( sto duze to bolje ) ..
Pokusajte da se dokupite koliko mozete i da spremno docelate sledeci napad koji ce po mom ( i ne samo mom ) dubokom uverenju ici na 90-150k...
Pastete i BTC sve ostalo je luksuz ( alkohol mora ponead)
Burazere Grozni je ustao jos u 2:45,Dobro jutro. Bacih pogled i cak se i USDt crveni. Da se strpim jos danas i sutra, pa da vidim kako ce Jun da krene. Ustaj brate @Ivanovic grozni. Popi tu kafu i javljaj sta vidis, Ima li kakav dobitak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari