Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li postoji kombinacija parametara koji ako se poklope moze i zvanično da se kaže da je nastupio bear market (kao za stock market) ili to može da bude jasno tek nakon nekog vremena kada se osvrneš na market? Znam da je verovatno pitanje od milion dolara 😂

Po tehničkoj analizi je krenuo bear market. Fale neke stvari, kao blow of top i zaista neke otežavajuće okolnosti da bi se zvanično i konačno to reklo. Ali generalno, po tehničkoj analizi sada smo u bear marketu. Samo što ta tehnička analiza ne može da predvidi koliko dugo taj bear market može trajati niti možemo znati da li se ciklus završio.

Imam jedno pitanje za iskusne. Kada se za bilo koji novcic kuca, a i kucalo pre par meseci kad sam gledao Price prediction, od marta gledam da je Jun mesec pocetak eksplozije koja ne jenjava do kraja godine. Vidim da se te iste predikcije ne menjaju ni danas. Ako je bear krenuo, i ako imamo analize, zar ne bi trebalo da i sajtovi koji se bave predikcijama uvaze taj bear ?

Bear je možda krenuo po nekim pokazateljima, a u suštini možda i nije. Možda je neki privremeni Bear ? :)
Ja mislim da smo još u up trendu, samo da se veliki malo nakupuju.
subjektivno: Pa neće valjda kredit da mi se otopi kao glečer ?

Imam jedno pitanje za iskusne. Kada se za bilo koji novcic kuca, a i kucalo pre par meseci kad sam gledao Price prediction, od marta gledam da je Jun mesec pocetak eksplozije koja ne jenjava do kraja godine. Vidim da se te iste predikcije ne menjaju ni danas. Ako je bear krenuo, i ako imamo analize, zar ne bi trebalo da i sajtovi koji se bave predikcijama uvaze taj bear ?
Toliko o tome koliko verovati tim sajtovima i strucnjacima 🤣🤣
"Danice, Danice sto si ti naivna...“

S13vgdW8.png
Auuuu rodjaci, ala su longovi visoko, ne znam sta da mislim. Bice vatrometa.

EUkQFUyN.png
A shortovi brutalno nisko. Po ovome mislim da letimo dole kao metak. Ne znam za ove parametre, tu je Simke sigurno iskusniji, ali ovoliki kontrasti su me iznenadili. Dugo ovo nisam gledao.

Jel vidiš kako se okreće kolo sreće, možda još budeš i u plusu jer si izašao na vreme :)
Ja sam u plusu svakako, ali loma, a za to sam sam kriv, toliko se dugo formirao taj masvan H&S i ja magare nisam obracao paznju na njega, samo sam gledao altove, a altovi zavise od BTC-a. Izaso sam sa duplo manje od onoga sto sam imao 2 dana pre toga.
Jos nista nije gotovo, ako opali na gore odvalice, a ja mogu da masem mojim altovima, ako opali na dole bicu srecan sto sam izasao sa koliko toliko zarade. To je kripto, naprave takvu magiju da mislis da ce samo da ide gore i onda samo preseku, pa posle mislis, ma sad ce da se vrati, a ono jos dublje.
Ja cekam BTC na 15000-19000$ i ETH 500-700$
Ambiciozno, ali ko zna, mozda i zagolica tako nisko ;)

Naravno da nema ali to važi za sve pravce, kako kitovi odluče a oni sigurno neće sami sebe da sarane.

Cena je samo nakon prvog bull-a pala 15x, posle je oba puta pala 6x. Ako je 64k vrh ovog bull-a onda ne bi trebalo da ide ispod 10k. Ono, sve je moguce, velike su ovo cifre pa mogu i pravila igre da se promene, ali isto tako se cekalo i 2018. da probije 3k pa nije.

Cena je samo nakon prvog bull-a pala 15x, posle je oba puta pala 6x. Ako je 64k vrh ovog bull-a onda ne bi trebalo da ide ispod 10k. Ono, sve je moguce, velike su ovo cifre pa mogu i pravila igre da se promene, ali isto tako se cekalo i 2018. da probije 3k pa nije.
Mislis da ce pasti ispod 28k?Mnogo se zajurio,ima slab neki odbitak.Ako se odbije na 33k bice ok onda.A Altovi haos

Bem ti slanje sa telefona..

Elem ova situacija ce trajati par meseci ( sto duze to bolje ) ..

Pokusajte da se dokupite koliko mozete i da spremno docelate sledeci napad koji ce po mom ( i ne samo mom ) dubokom uverenju ici na 90-150k...

Pastete i BTC sve ostalo je luksuz ( alkohol mora ponead :) )

Ako ode ispod 28,5k ne ocekujem oporavak duze vreme, odnosno u bear smo i to debelo...

Mislis da ce pasti ispod 28k?Mnogo se zajurio,ima slab neki odbitak.Ako se odbije na 33k bice ok onda.A Altovi haos
Ako smo usli u bear onda je dno negde do 20k u ovom padu, tesko da ode ispod toga. Ostavio sam jedan deo u kriptu za duzi hold i za slucaj da se bull nastavi. E sad, dal idemo ka glavnom zaronu, ili smo sada u fazi oporavka pa onda glavni pad, i ovo pod uslovom da smo u bearu.

Ha! To nema sanse. Po meni dno u najgorem slucaju 22-25k za BTC
Ako padne ispod (a nece) znaci da imamo ozbiljne probleme od kojih se necemo oporaviti godinu-dve tako da nemojte ni da prizeljkujete to
quote-markets-can-remain-irrational-longer-than-you-can-remain-solvent-john-maynard-keynes-48-92-15.jpg

😉

Moze da ide dole koliko hoce, ali cim dodje nova kriza, opet ce gore. Sledeca pandemija ce verovatno kroz nekih 5 godina, a do tada moze da bude raznih kriza, ratova..Moja neka teorija.

Ko prizeljkuje btc ispod 20k da bi se dokupio znajte da ukoliko vidimo taj scenario to ce nedvosmisleno znaciti da smo doziveli totalni crash. Povratak na stare staze bice nemoguc u narednih dve, tri godine.. Iskreno u taj scenario ne verujem. To ce biti mimo svih mojih ocekivanja i smatracu porazom crypta. Usli smo u bear market to je cinjenica. Dobro je dok otpor postoji. Pravi se akomulacija i ocekuje se rasplet. Na talasima 33-35k je dobro sve ispod toga je veliki alarm. Hladjenje od mesec dana je nesto sto me ceka.

Neverovatno da ovaj novcic (Horizen) jedini ima nenormalan skok,ostali katastrofa.

Bem ti slanje sa telefona..

Elem ova situacija ce trajati par meseci ( sto duze to bolje ) ..

Pokusajte da se dokupite koliko mozete i da spremno docelate sledeci napad koji ce po mom ( i ne samo mom ) dubokom uverenju ici na 90-150k...

Pastete i BTC sve ostalo je luksuz ( alkohol mora ponead :) )
Moras brate da citiras kad prenosis mudrosti. Verujem i ja Cowenu, do neke mere :)

Dobro jutro. Bacih pogled i cak se i USDt crveni. Da se strpim jos danas i sutra, pa da vidim kako ce Jun da krene. Ustaj brate @Ivanovic grozni. Popi tu kafu i javljaj sta vidis, Ima li kakav dobitak :).

Dobro jutro. Bacih pogled i cak se i USDt crveni. Da se strpim jos danas i sutra, pa da vidim kako ce Jun da krene. Ustaj brate @Ivanovic grozni. Popi tu kafu i javljaj sta vidis, Ima li kakav dobitak :).
Burazere Grozni je ustao jos u 2:45,
sljakam i subotom i nedeljom, kao po kazni.
Nista nema na chartu, jos smo u touglu, ce vidimo za dalje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno