Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo da preguramo do ponedeljka. Vikendi su haoticni poslednjih mesec dana...

Ti ko onaj komsija u 4:30am,gde smo poleceli stoji letargicno kad kod vidim

Sve je to normalno, ne plašite se... 🤣

Pogledajte prilog KrigerStrah.mp4

Sad ćemo malo da kuliramo sa preplašenim tržištem... a onda kreće raketa ponovo 🚀🚀🚀 :p

Strah-Pohlepa3godine-Unazad-22-05-2021.png

A sad ozbiljno, BTC dominacija ponovo raste od krvave srede. Ili sve ostalo pada? :unsure:

Ja budala (mozda sam i pametna budala🤣) probudih se bas onog jutra kada je ETH skocio u nebesa i vidim cena na ecd oko 400.000 din. Skocim i odmah pustim da prodam malo, ali ne lezi vraze fee bese nesto oko 30 eur. A ja kakva sam stipsa, posto saljem sa exodus-a, smanjim fee na oko 5 eur. Transakcija nikako da krene nekoliko sati, pa onda da ne bih sve usrao, posaljem jos malo eth sa trezor-a, kad ono ode za minut + mi racunali kada je skocio na 420.000 din.🤣

Na zalost dosli smo do poslenje linije odbrane 2k za ETH ako to padne i cifra ispod 1k je realna. A onda nas ocekuje dugo hladjenje.

Slazem se sa Morbiusom vrlo teska situacija. Bas ovakav scenario nisam ocekivao moram priznati. Iz velikog optimizma me vratio u debeli oprez. Nadam se da ce ETH izdrzati suport na 2k to u mnogome moze znaciti u kom pravcu ide market u narednim nedeljama. Ako izdrzi imamo optimizam za povratak na stare staze i moze nam znaciti da smo konacno dotakli dno.

Prokleta je ova nedelja,
prokleta je sva u suzama.

Altovi su izmasakrirani. Ovako je bilo leta 2018-te. U nekih 4 talasa su krvarili, isto ovako. Ne znam koliko ce ovo da traje,ako bude kao prosli put onda nece jos dugo, ali moze biti da su nam pripremili veliko iznenadjenje i da nastave da cede dok ih ne resetuju na Januarske cene.
Neki altovi izgleda vec i jesu u tom nivou.

Ne tako davno ste ulagali 100€ i posle 10 dana od toga placali letovanje all inclusive 🤣🤣🤣 Turkey, Greece... Spain....

"Dok vam je ćopavi Zagorac trpao u dupe Američke dolare znali ste da *****te o bratstvu i jedinstvu, da se smeškate jedni drugima. A onda je došlo vrijeme da svodite račune. Nema problema, samo što ih niste ranije svodili, nego ste se 50 godina izdrkavali ovde, 50 godina ka.ali najbolje pi.ke, vozali najbolja kola, a sad kad vam se ki.a više ne diže, e hajde sad malo da se bavimo poštenjem....“

2.30 okruglo okruglo istovario cardano ..
Uzeti na 1.0.

Ne vidim zasto bi uopste postoji strah kod pada cene. Pad je prilika za jefitnu kupovinu.
Podjednak strah treba da bude kod rasta cene ( naravno onima koji prodaju dok raste, a kupuju dok pada)

2.30 okruglo okruglo istovario cardano ..
Uzeti na 1.0.

Ne vidim zasto bi uopste postoji strah kod pada cene. Pad je prilika za jefitnu kupovinu.
Podjednak strah treba da bude kod rasta cene ( naravno onima koji prodaju dok raste, a kupuju dok pada)
Ma kakav strah? Zar ti licim na nekog ko je u strahu i ko panici?
Na stranu sto sam za Ginisovu knjigu rekorda, kao neko ko nije 1 jebeni $ naplatio, izvukao, povukao... bar da sam kupio 2 kutije Orbit zvaka il' jelkicu za kola... 🤣
Smatrao sam da je cena sramna, sad posebno tako da nista od prodaje... 👏👏
Hodl do daljnjeg... makar me sa'ranili sa portfoliom 🙌

jel to gor4ina ili za3bancija ovaj post gore. mislim ono ne razumem sada baš smisao price.

Onaj ko je imao za vreme ćopavog ima i sada , onaj ko nije imao za vreme ćopavog nema ni sada. to je valjda bar ovde svima jasno (kontam da je ovde ljudima IQ veci od105 (bar)).

svi znamo da je ovo "prebrzo" raslo i da je ovo logičan sled. To što meni to nije odgovaralo jgb moj problem. ja sam nekako hteo da ovaj rast ide laganije i da li4no završim sa mojim existencijalnim pitanjima tamo sredinom jula. Mesecima gledam i slušam kako mi u ušima zvoni alarm, kako ovaj trend kripta ide "protiv" mene (ko da sam nešto bitan :p hehehe ) i eto ga za 45 dana sam ostao kratak .

Da se vratimo na temu- Pipa li dno ovaj kripto ili ce izgleda da ode sve u 3,14 ?
optimista u meni je zatvorio prozor a pesimista kaže -to je to za ovu godinu .
skoro sve je puklo a ono što i ćorav vidi ovaj smrdljivi doge ... ccc
(kad se setim da sam mesećno kopao doge po 500 000 komada mesećno, i kada se setim da sam na coinotronu 2016. našao oko 380 000 DOGE, koje sam prodao budzašto) eeee ako mi je tako treba :)

ljudi samo opušteno i zapamtite

1) .nije kome je dato nego kome je suđeno
2). ko vredi leti , ko ne vredi ne leti
3). neke ptice nikad ne polete

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno