Ivanovic grozni
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 16.11.2017
- Poena
- 115
Koji amater je pisao ovo 🤔, da bude glasanje i da ga izbacimo sa foruma.36 679, ja rekoh 36.8k, nije lose 😉
Koji amater je pisao ovo 🤔, da bude glasanje i da ga izbacimo sa foruma.36 679, ja rekoh 36.8k, nije lose 😉
Nadam se da si ulozio pare bez kojih mozes normalno da zivis. U tom slucaju samo strpljivo. Znas kako sam sebi govorio kad sam prvi put kupovao pa cena padala.Cao ste pratim vase postove duze vreme ali sam sada odlucio da pisem, verovatno od mukeUsao sam sa 12k eura pocetkom aprila i ostao u altu za sada gubitak oko 50%.
Cuvanje tog novca u banci(slamarici) mi se nije svideo(stampanje bez pokrica,inflacija,mala kamata na stednju itd.) pa reko da ubacim u kripto posle duze analize. Drzim u sebi pa da se pozalim barem ovde...😓
Ja sam probao trejd na GRIN-u sa nekih 200 $ jer sam ga majnovao i posle mesec dva za bukvalno minut sam izgubio 50% Prodao sam ga sa 50% gubitka. da sam ga sačuvao za par meseci bih se vratio na svoje pare ali nisam verovao da će se to dogoditi. Slučaj drugi, prodam kolegi Selar 3. januara 2018. Neznam šta je uradio, ali do danas tu cenu Stelar nije dostigao. Slučaj treći, komšija uložio 7500 € u ONECOIN. Koliko sam upoznat gospoja nestala a para nema. Ako si uložio u neki kršteni koin ima nade.Cao ste pratim vase postove duze vreme ali sam sada odlucio da pisem, verovatno od mukeUsao sam sa 12k eura pocetkom aprila i ostao u altu za sada gubitak oko 50%.
Cuvanje tog novca u banci(slamarici) mi se nije svideo(stampanje bez pokrica,inflacija,mala kamata na stednju itd.) pa reko da ubacim u kripto posle duze analize. Drzim u sebi pa da se pozalim barem ovde...😓
Ulozio sam pare koje mi ne trebaju i mogu da stoje duze vreme(par godina), do sada sam ih cuvao u banci a trenutno je u kriptu. Radim u firmi tako da imam od cega da zivim ali 80% steka sam gurnuo u kripto. Koji alt? ne smem da kazem :I najveci deo para je u Coti, mislio sam da ce kripto trziste jos neko vreme da raste ali se nije to desilo. Iskreno nisam verovao da se moze ponoviti 2017/1018 godina posto su usli veliki igraci,kripto regulisan zakonom digitalna imovina itd. Mozda se i ponovi scenario iz 2017/2018 godine ko bi rek
Budi spreman na sve.Ako se ponovi 2018 novac je zarobljen,i nacekaces se.Nemoj da mislis o tome.I gotovo.Bice bolje.Ulozio sam pare koje mi ne trebaju i mogu da stoje duze vreme(par godina), do sada sam ih cuvao u banci a trenutno je u kriptu. Radim u firmi tako da imam od cega da zivim ali 80% steka sam gurnuo u kripto. Koji alt? ne smem da kazem :I najveci deo para je u Coti, mislio sam da ce kripto trziste jos neko vreme da raste ali se nije to desilo. Iskreno nisam verovao da se moze ponoviti 2017/1018 godina posto su usli veliki igraci,kripto regulisan zakonom digitalna imovina itd. Mozda se i ponovi scenario iz 2017/2018 godine ko bi rekao 🤕
Ne baksuziraj 😁Auuu rodjaci, nadvili se crni oblaci nad nama.
ne izgleda dobro.
Udarili i Kinezi i Ameri na kripto.Auuu rodjaci, nadvili se crni oblaci nad nama.
ne izgleda dobro.
U minusu si onog trenutka kad prodas, ako si prodao ispod cene po koj si ga platio 😂Ulozio sam pare koje mi ne trebaju i mogu da stoje duze vreme(par godina), do sada sam ih cuvao u banci a trenutno je u kriptu. Radim u firmi tako da imam od cega da zivim ali 80% steka sam gurnuo u kripto. Koji alt? ne smem da kazem :I najveci deo para je u Coti, mislio sam da ce kripto trziste jos neko vreme da raste ali se nije to desilo. Iskreno nisam verovao da se moze ponoviti 2017/1018 godina posto su usli veliki igraci,kripto regulisan zakonom digitalna imovina itd. Mozda se i ponovi scenario iz 2017/2018 godine ko bi rekao 🤕
Ja sam u slicnoj situaciji, ali sa nekih 10x manje uloga. Naravno, manji ulog, manja briga, ali slucaj potpuno isti s tim sto sam ja usao jos kasnije, nesto posle prvog maja. Kupovao sam svasta po nesto, negde gubio, negde dobio, ali minus je i dalje ugrubo negde oko 40%. Sada mi je sve rasporedjeno u Eth, Bnb, Polygon, Ada i Xlm i nema mrdanja. Ako ostane ovako (ili bude padalo) dodavacu mesecno 100-200 eur u eth i ne postoji nacin da se pare ne vrate. Sad, u kojem ce to vremenskom periodu biti, to je pitanje, ali generalno su mi i ovako stajale u banci i nemam pritisak da prodajem po bilo koju cenu. Mislim da ti je bitno da se u nekom momentu presaltas u sigurne valute i mirno cekas.Ulozio sam pare koje mi ne trebaju i mogu da stoje duze vreme(par godina), do sada sam ih cuvao u banci a trenutno je u kriptu. Radim u firmi tako da imam od cega da zivim ali 80% steka sam gurnuo u kripto. Koji alt? ne smem da kazem :I najveci deo para je u Coti, mislio sam da ce kripto trziste jos neko vreme da raste ali se nije to desilo. Iskreno nisam verovao da se moze ponoviti 2017/1018 godina posto su usli veliki igraci,kripto regulisan zakonom digitalna imovina itd. Mozda se i ponovi scenario iz 2017/2018 godine ko bi rekao 🤕
Нешто размишљам, а ови искуснији ће рећи да ли је глупост или не.Ulozio sam pare koje mi ne trebaju i mogu da stoje duze vreme(par godina), do sada sam ih cuvao u banci a trenutno je u kriptu. Radim u firmi tako da imam od cega da zivim ali 80% steka sam gurnuo u kripto. Koji alt? ne smem da kazem :I najveci deo para je u Coti, mislio sam da ce kripto trziste jos neko vreme da raste ali se nije to desilo. Iskreno nisam verovao da se moze ponoviti 2017/1018 godina posto su usli veliki igraci,kripto regulisan zakonom digitalna imovina itd. Mozda se i ponovi scenario iz 2017/2018 godine ko bi rekao 🤕
Ovo me podseca na leto 2018-te, tad je bilo isto tako, btc se jedva nekako drzao, a altovi su propadali, uzas zivi. Mislim da je bio Jul, Avgust, mozda cak Septembar, ne mogu sad da gledam. Bio je to pokolj altova.Meni se ne svidja sto se altovi ispumpavaju a btc ne ide gore. To bi znacilo da se iz altova prelazi u btc i tako mu se koliko toliko odrzava cena. Ako btc ne krene gore uskoro ce biti potpuni kolaps.
Bice izgleda opet pokolj.Ako za 20 dana ne bude bolje,krece jaki bear do kraja godine sigurno. Na zalostOvo me podseca na leto 2018-te, tad je bilo isto tako, btc se jedva nekako drzao, a altovi su propadali, uzas zivi. Mislim da je bio Jul, Avgust, mozda cak Septembar, ne mogu sad da gledam. Bio je to pokolj altova.
Samo sto je od pocetka bear-a pa do tog potopa proslo jedno pola godine. Altovi su uglavnom vise skakali od svakog dna i onda treci put su samo nastavili dole dok je btc skocio sa 6k na 8k. Zato je bolje u medvedu kada se hvataju takvi dipovi da se samo ide na btc koji se brzo vracao na predjasnje nivoe. Altovi se uglavnom lepo napumpaju u bull-u, al zato u medvedu postaju smece.Ovo me podseca na leto 2018-te, tad je bilo isto tako, btc se jedva nekako drzao, a altovi su propadali, uzas zivi. Mislim da je bio Jul, Avgust, mozda cak Septembar, ne mogu sad da gledam. Bio je to pokolj altova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari