Dodao bih i ONG ovde.
To se neki klinac za**bava... Pali masu, a masa se prima../biz/ - Insider again. Long day. I'm on approximately 2 - Business & Finance - 4chan
Insider again. Long day. I'm on approximately 2 hours of sleep. A lot has happened which I cannot di... - "/biz/ - Business & Finance" is 4chan's imageboard for the discussion of business and finance, and cryptocurrencies such as Bitcoin and Dogecoin.boards.4channel.org
Je li ovo onaj isti "insider" što je "pogodio" na 31k neki dan?
Zar nije reko da kupimo eth?Da,sta kaze komsija,da prodajemo?
Nesto i ne verujem u ovo. Kao da je taj neko longovao pola miliona btc-a pa ce da ga love i obaraju ceo market zbog njega. A taj sto toliko longuje, valjda zna i za sl./biz/ - Insider again. Long day. I'm on approximately 2 - Business & Finance - 4chan
Insider again. Long day. I'm on approximately 2 hours of sleep. A lot has happened which I cannot di... - "/biz/ - Business & Finance" is 4chan's imageboard for the discussion of business and finance, and cryptocurrencies such as Bitcoin and Dogecoin.boards.4channel.org
Je li ovo onaj isti "insider" što je "pogodio" na 31k neki dan?
Ne grešiš, ali ovo nije početak bear marketa. Tu jedino grešiš.Neka me neko ispravi ako gresim....zar 2017 posle pika BTC altovi nisu podivljali bas skroz na skroz? Zar nisu cene skakale nenormalno tih 10-15 dana?
@SlavenA taj sto toliko longuje, valjda zna i za sl.
Ne znam ko je CowenNije konfuszno.
Sjeti se flash crasha ETH-a na, ako nije i 5 USD, nekad čini mi se druga polovina 2017. Trajalo je par sec.
Uglavnom, drugi odbijanac od nekih cca 33k u par dana. Nešto mi zvoni da je Cowen neki dan spominjao da je 50 MWA, pa ako se probije 42k, tj. 20 MWA, da je ovo novi support?
napoleone tips ... 🤲Pa i bilo je vreme da se kupi? Ko god je kupio je of 30-70% sad u plusu, u zavisnosti od novčića...
Da,sta kaze komsija,da prodajemo?
Crypto crash se i desio a ti gledaj na to kako god hoces. A sta ti radis to me ni malo ne zanima da li si majner ili miner u vojsci.
Jutros mi je covek rekao da se ocekuje da od sada sve bude u redu, i da nece biti "crush-eva" eto to mi je zadnje rekao. I rekao je ako hocu da malo i rizikujem uplatim na Doge u stilu ako verujes Elonu Masku uplati 500$ na Doge
Pa eto sad ti opet razmisljaj da li je u pravu
Mozda deluje glupo ali dokle god se bude gledala, tj poredjivale cene po boldu, uvek ce biti ovako. Toliko dobrih projekata (coina) svi su bolji od BTC i onda BTC ljosne a svi ti odlicni projekti propadnu. Pa ako su dobri zasto propadnu.Rizican je vikend, sa manjim volume-om lakse mogu da dumpuju (naravno i obrnuto).
Bilo bi odlicno da se odbije sad preko 40 i dodje nekako do 20 WMA.
Nego se Ltc topi, pade ispod 0.005. I Neo se raspao, valjda ljudi culi za China fud pa prodaju kineski coin.
Ako bude jos padao odnos prema btc-u to su mi dva pika za kupovinu. Deo btc uskoro menjam u ova dva.
Pa moras da imas neki realan target za deo portfolia. Ne moze sve beskonacno da skace...Nisam u panici, pošto nisam skoro uložio lovu, ali ipak nisam ni srećan trenutnim razvojem. Najviše me muči što nisam spreman dočekao pad. Čitam mesecima unazad o stepenastoj prodaji i dokupljivanju i opet nisam imao skoro ništa usdt-a slobodnog. Verujem da većina forumaša ima sličan problem. Ne možeš se naterati da prodaš dok cena ide gore, i onda kad padne, ne preostaje ti ništa nego da čekaš.
Drzis usdt, usdc,busd, od svega po malo i ne sve na menjacnicama.Zar se ne bojite da drzite pare u USDT ? mislim realno ima mnogo prica da oni imaju do max 10% toga da isplate brzo. Ako krene krah i ljudi krenu da vuku pare imam neki utisak da ce USDT vredeti ko RSD.
Pa nije se bunio, zato sto btc nije bio 60k 20 dana ranije.Pa pre samo 4 meseca (22,01) bTC je bio 32K i niko se nije bunio!
Chart-ovi u cryptu za vecinu koina deluju kao da se sprema pravi dump, potop, booldbath ovde pre svega mislim na BTC koji ce povuci i ostale. Moj trade account je sav u dolarima izasao sam iz svih koina (osim onih koje cuvam za long run). Samo oprezno, ako je ovaj bounce na zdravoj osnovi ja cu se lako prikljuciti vozu, za sada sam u maximalnom oprezu.
Oba targeta su dosla, 44k i 42k. Sad mali skok (potpuno ocekivano) do levela cca 46k (+-1.000$) i onda nastavljamo da padamo. Verujem da nismo nasli dno, sentiment je jos uvek previse optimistican. Sledeca 2 levela koja posmatram su 39k i 37k. Potpuna kapitulacija bi mogla da bude negde na ovim nuvoima uz potencijano spustanje do 35k.
Oba targeta su dosla, 44k i 42k. Sad mali skok (potpuno ocekivano) do levela cca 46k (+-1.000$) i onda nastavljamo da padamo. Verujem da nismo nasli dno, sentiment je jos uvek previse optimistican. Sledeca 2 levela koja posmatram su 39k i 37k. Potpuna kapitulacija bi mogla da bude negde na ovim nuvoima uz potencijano spustanje do 35k.
Pa nije se bunio, zato sto btc nije bio 60k 20 dana ranije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari