Helium HNT u plusu!
Mislim da je najbolje iskulirati malo sa trejdom. Bez potrebe rizikujes.Let's see....
Pogledajte prilog 307247
Ako je ovo dno za večeras, biće lepo.
Nema meni spavanja noćas izgleda![]()
Sta cekamo Liq price?Let's see....
Pogledajte prilog 307247
Ako je ovo dno za večeras, biće lepo.
Nema meni spavanja noćas izgleda![]()
puno bi bilo da sleti do 20k 😀Sta cekamo Liq price?![]()
Naravno, do 32-33k cu drzati, a gadjam oko 40k odbitak, mozda i malo iznad ako ne zaspim 😀Sigurno ima SL.
Nego cedi se ovo jako brzo, nije za igranje dok se ne stabilizuje.
0 nece sigurno 😀ili nula hah
Rizican je vikend, sa manjim volume-om lakse mogu da dumpuju (naravno i obrnuto).Naravno, do 32-33k cu drzati, a gadjam oko 40k odbitak, mozda i malo iznad ako ne zaspim 😀
Tako nešto i ja gledam, samo ja pratim 21wma ( bolje mi se pokazalo u praksi ).Rizican je vikend, sa manjim volume-om lakse mogu da dumpuju (naravno i obrnuto).
Bilo bi odlicno da se odbije sad preko 40 i dodje nekako do 20 WMA.
Nego se Ltc topi, pade ispod 0.005. I Neo se raspao, valjda ljudi culi za China fud pa prodaju kineski coin.
Ako bude jos padao odnos prema btc-u to su mi dva pika za kupovinu. Deo btc uskoro menjam u ova dva.
Nek se odbije od Simketovih balls of steelA ima li o sta da se odbije![]()
ima, mene. Vidiš da sam zaustavio dipA ima li o sta da se odbije![]()
Naravno, tako uvek bude. Mada mislim da ovih po 100$ u minusu ima 100000X više To je problem, ali to je ta škola koja se plaća.Evo sad gledam Akita -91.3% od ath koji je bio 11. maja. Shiba -83%. Zato se takvi coini izbegavaju. Na jednog sto sa 100 dolara napravi 50k dolazi njih 500 sto posle tih 100 izgube.
Da da,znaci sad da prodajemo na 35k i da pocnemo da kupujemo na 20k i manjeima, mene. Vidiš da sam zaustavio dip![]()
Spusti buy order slobodno ispod 30kNaravno, tako uvek bude. Mada mislim da ovih po 100$ u minusu ima 100000X više To je problem, ali to je ta škola koja se plaća.
Ja ih ni ne gledam odavno, nema smisla.
Zero-sum game.Da li je trziste toliko predvidljivo da whales uvek ostvare ono sto hoce?
Tipa sad ce da izazovu paniku prodajuci deo, pokrenu lavinu da plebs panicno prodaje, onda se oni dokupe po nizim cenama...
Da li je realno da im to uvek upali? Meni to malo neverovatno, da neko namerno obara cenu da bi se dokupio nize...
Interesantna komparacija:
10.Maj: LTC=358 --- DOGE=0.44 # 1LTC = 813 DOGE
16.Maj: LTC=284 --- DOGE=0.50 # 1LTC = 568 DOGE
Gledam u ovo kao sto je taj tvoj gledao u Surdu kad je pevao.🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Pa ocekivala se mnogo ranije, na 30k pa na 40k pa na 50k, a znali smo svi da sto je duze cekamo to ce vise da boli.Rekao bih da smo jako blizu dna, ovakav skviz nisam ocekivao. ETH ne vidim ispod 2000 Za BTC 33-35k deadline. Ukoliko odemo ispod toga bojim se da cemo se tesko vratiti na stare staze u narednih godinu dana. Jako bitna nedelja, ocekivao sam ovakvu korekciju. Bila je brutalna i krvava. Znalo se da ce boleti...
Jeste/biz/ - Insider again. Long day. I'm on approximately 2 - Business & Finance - 4chan
Insider again. Long day. I'm on approximately 2 hours of sleep. A lot has happened which I cannot di... - "/biz/ - Business & Finance" is 4chan's imageboard for the discussion of business and finance, and cryptocurrencies such as Bitcoin and Dogecoin.boards.4channel.org
Je li ovo onaj isti "insider" što je "pogodio" na 31k neki dan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari