Interesantno je kako su stabilni, sve je vec fino otislo dole a oni ne mrdaju.Interesantna komparacija:
10.Maj: LTC=358 --- DOGE=0.44 # 1LTC = 813 DOGE
16.Maj: LTC=284 --- DOGE=0.50 # 1LTC = 568 DOGE
Još samo hvali da kučići krenu na gore pa da se LTC& co. pokupuju za siću.
Ovo za centralizaciju je u pravu potpuno samo mu je los primer.
Likvidiranjem kucica, on bi likvidirao sam sebe, tako da ja mislim da do toga nece doci, ali da ce nesto smisliti to hoce sigurno.Mogao bih da se kladim da sada Musk&co. dozirano kljukaju DOGE, tek toliko da neosetno pada u stilu "jesam li vam rekao da je to najbolji coin" pa kada BTC dotakne dno, sledi završni udar likvidacije kučića dokupom BTC ili već neki real coin.
XLM i vise nego stabilan.SOL je trenutno šampion, pao je samo 1% i to na nedeljnom nivou.
Ovo je dobra prilika da se sagledaju coini koji se najbolje drže, za ubuduće.
Luna terra zelena.XLM i vise nego stabilan.
Ma opusteno. BTC vuce cenu dole, ne pada LTC sam od sebe. Nije cilj da se toliko obori cena. Ako neko istresa gledace da se povrati cene i da se popune orderi. Ako je cilj da se cena spusti da bi se naplasili ljudi, to su vec uspeli, mnogi su u shortu. Nije ovo ni prvi ni poslednji damp i svakom se radujem. Kad otresu boraniju cena ide goreBice ovo krvava noc. Videcemo kako ce biti sutra,ja cu da prespavam ovo krvarenje jer ustajem kao vampir.
Saj rece za LTC, nema sanse da padne na 240, rekao bih da ima. Potrajace ovo krvarenje jos nekoliko dana.
Sigurno da ima dosta somova koje ce da navuku, ali ima dosta i trolova. Kad procitas neku veliku "tragediju" zna to da bude i trol, cisto da sprda raju.Ovo za degene od Amerikanaca koji se zadužili za Doge mi izaziva neobjašnjivu erekciju. Tako im i treba kada slušaju Ošoa![]()
Ovo sto sam pisao njije njegov citat ( kad ga budem citirao ce da kazem ). A premium videi idu sredom .By Benjamin Cowen.
Kada citiras, uvek napises koga citiras, da ne bude prozivanja.
Ide i novi premium video na kanalu, javi se ako nisi na premium listi 😉
Lako bogaćenje nije iluzija.. brzo bogaćenje već jeste.Eno ih na Reditu, gomila je pukla sa Doge. Već bili bezecovali kuće, vozila, letovanja...neki se i zadužvali, klasika koja se ponavlja i ponavlja od kako postoji iluzija o lakom bogaćenju.
Ja ne znam šta ovi vide u XEM u
Jasta brate da moze, nego moli boga da se posle odbije i krene na gore, da ne bude jos gore od ovog.Мислите да може да пада у овом налету до 33 34к ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari