Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Korekcija ali ona prava :)

Benjamin krece sa kupovinom bar je reko da bi krenuo ako padne na 36k ;)
Hahaha upravo je na Private alerts napisao "Nice" ...verovatno ce sad live idem da vidim

Salu na stranu rekao je upravo. Time to DCA all the profits you made on alts into BTC. I onda je neko pitao PROFITS? ahahaha

Odose na gore...

Korekcija ali ona prava :)

Benjamin krece sa kupovinom bar je reko da bi krenuo ako padne na 36k ;)
Pa leb te yebo, ja sam mislio da si ti njega poslusao i da si uradio kako je on rekao. Ja nisam hteo da ode cirkus bez mene, a sad sam kao majmun u cirkusu. Sreca pred dump jedan sat sam izasao iz XRP/BTC, ali on se jedini drzi pa i da sam ostao ne bi bilo strasno, ali bolje ovako. Sad sam se nakupovao, pa da vidimo sta ce biti.

Ovo se zove vatreno krštenje za guštere :)

Ovako nikad nije bilo. Altovi su isli i - 50%. Skoro svi orderi mi prosli, da sam imao para kupovao bih jos. Otislo je mnogo nize nego sto sam mogao i da sanjam.

Au koji raj za majnere je upravo, neverovatno koliki je reward

Jel rekoh ja da ce 5700xt da budu na popustu a vi se smejete :)
Valjano sam poginuo na cake i mith, to se srozalo duplo. Rekoh skoro da dam izasao u usdt i hvala bogu sto sam radio prvu smenu danas da ne poginem dodatno, jer bih dokupljivao nema greske. Jedva iscitah ovo sto ste napisali od 10 kad sam poslednji put bio online.
Cica je dokupio eth ispod 2000 pre 40 min, tako da sada imam za stake. Sad cu natenane u altove da razmotrim sta da ulozim i jos jedno 1000$ u FEG to the moon ahahahha :D

🥲

Prilozi

• IMG-20210519-WA0028.jpg
    IMG-20210519-WA0028.jpg
    147.6 KB · Pregleda: 205
Sad je vreme za jedinu formulu koja provereno radi, ugasi sve i nedelju dana u prirodu i taman se vratis kada se stabilizuje.
Ja ugasio sve nekoliko dana vec uzivam, i danas od svih dana da se vratim?!?😂🙄

Nisam uspeo da dokupim ni adu na $1 ni bnb na $280, ni eth na $2050...Prokleti Binance i uplate! :cry:

Hah, DOT na Cexu 29$ a na binance 25$ - koji prevaranti ovaj Cex...

Ovo se sve znalo i dosta je najava bilo da ce se desiti 32-33k pa cak i 20k. Samo sto neki clanovi sa foruma i dalje zive u nekim svojim imaginarnim svetovima, i ne zele realno sagledati situaciju, nego lupaju gluposti i pokazuju koliko ne znaju, pogode 1 od 10 stvari i smatraju se kripto maherima.
pozz

Ovo se sve znalo i dosta je najava bilo da ce se desiti 32-33k pa cak i 20k. Samo sto neki clanovi sa foruma i dalje zive u nekim svojim imaginarnim svetovima, i ne zele realno sagledati situaciju, nego lupaju gluposti i pokazuju koliko ne znaju, pogode 1 od 10 stvari i smatraju se kripto maherima.
pozz
Pa ti si pobednik danas :ROFLMAO:
pozz :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno