Hahaha upravo je na Private alerts napisao "Nice" ...verovatno ce sad live idem da vidimKorekcija ali ona prava
Benjamin krece sa kupovinom bar je reko da bi krenuo ako padne na 36k![]()
Iskreno, svaka mu cast, valjda si ga poslusao.Znaci covek sto mi je javio u 4.30 ujutru da prodam sve ipak nije pogresio, pa neka prica ko sta hoce.
Ne radi ni preko kartica.Ja sam kompletno usao u btc na 34k.
Ne mogu da dodam usdt preko adv-a na binance kupio bih sfp... Ima li neko isti problem?
Pa leb te yebo, ja sam mislio da si ti njega poslusao i da si uradio kako je on rekao. Ja nisam hteo da ode cirkus bez mene, a sad sam kao majmun u cirkusu. Sreca pred dump jedan sat sam izasao iz XRP/BTC, ali on se jedini drzi pa i da sam ostao ne bi bilo strasno, ali bolje ovako. Sad sam se nakupovao, pa da vidimo sta ce biti.Korekcija ali ona prava
Benjamin krece sa kupovinom bar je reko da bi krenuo ako padne na 36k![]()
Iskreno razmisjao sam se jedno pola sata sai uhvatio btc na 42k ako se ne varam i prodao tako da sam ipak dobro prosao koliko god moze pa cu posle kupovati kad mi bude javioIskreno, svaka mu cast, valjda si ga poslusao.
Ja ugasio sve nekoliko dana vec uzivam, i danas od svih dana da se vratim?!?😂🙄Sad je vreme za jedinu formulu koja provereno radi, ugasi sve i nedelju dana u prirodu i taman se vratis kada se stabilizuje.
Iskreno razmisjao sam se jedno pola sata sai uhvatio btc na 42k ako se ne varam i prodao tako da sam ipak dobro prosao koliko god moze pa cu posle kupovati kad mi bude javio
Pa ti si pobednik danasOvo se sve znalo i dosta je najava bilo da ce se desiti 32-33k pa cak i 20k. Samo sto neki clanovi sa foruma i dalje zive u nekim svojim imaginarnim svetovima, i ne zele realno sagledati situaciju, nego lupaju gluposti i pokazuju koliko ne znaju, pogode 1 od 10 stvari i smatraju se kripto maherima.
pozz
Ma kakav ja...Pa ti si pobednik danas
pozz![]()
Nisam uspeo da dokupim ni adu na $1 ni bnb na $280, ni eth na $2050...Prokleti Binance i uplate!![]()
Hocu nema problemaJavi i nama sta kaze prijatelj Elon 👑
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari