Evo neka slicica. Masinica nova...Hvala ljudi. Ukljucio sam je i samo klikce flopi... Verovatno mi treba disketa? 😅
Ma necu to da stavljam... Samo da je ukljucim da proverim da li lepo sljaka, ne znam ni kako da je prikljucim za monitor ili TV? Stigla mi danas Raspberry pi400 pa se nadam da cu od njenuspeti da napravim ultimate igralicu ...
Ma da pogledam za to prosirenje da dokupim kad ispadne... Nisam pogledao, ali nema sanse da ima, s obzirom da Amiga nije uopste koriscena... Ne znam koje su mi opcijr da je povezem za neki monitorcic ili TV?!
Covek ima stvarno zanimljivih stvari, da li ko ima iskustva sa narucivanjem sa tog sajta, kako bi to dolazilo do nas?
Oglas koji si naveo je od tipa koji je donji plastični poklopac kućišta za A500 prodavao za nekih 3-4 hiljade dinara...
Pa pravi ličnu kolekciju keša, lepo piše. 😛Taj isti lik, Vladimir, ima i oglas za otkup Commodore racunara: https://m.kupujemprodajem.com/kompj...le-i-opremu/oglas/67529579#mhs0-1625207448484
u kojem kaze:
“Dobro placam i odmah u KESU jer zelim da NAPRAVIM SVOJU LICNU KOLEKCIJU!”
😀 😀 😀
...dobro mu ide pravljenje licne kolekcije.
Oj Markoviću ti li si ? 😛
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari