Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedna dobra stvar koja je proizašla od Maskovog tvitovanja je da su konačno efikasni novčići počeli da skaču, XRP, XLM, IOTA, MATIC, SOL, ADA, sve je otišlo nagore i očekujem da nastavi. Moj novac je pretežno u efikasnim novčićima i očekivao sam mnogo bolje rezultate od njih u ovom ciklusu. Umesto toga, do sad smo imali elephant in the room situaciju gde je sva nesposobnost PoW mreža bila širom izložena svima da vide i svi su se pravili da je ignorišu, dok fee skače u vedra nebesa.

NEMA ni jedne jedine prednosti PoW mreža, ko tvrdi drugačije nema blage veze šta priča. PoW je sasvim prevaziđena tehnologija koja sad služi samo da puni džepove rudarima. Ako već hoću da ljudima pokupim novac u ovom balonu, bar ne moram da ih pride i trujem. Kad ljudi počnu da trtljaju bezveze kako je to prostije i duže se koristi, ja im kažem da su danas automobili mnogo kompleksniji nego nekad, pa su opet pouzdaniji, štedljiviji, duže traju i manje prljaju. Svaki pametni telefon mi je imao više mogućnosti od prethodnog, ali je uprkos tome radio sve pouzdanije. To je i suština napretka, napravi nešto da radi bolje, umesto što izmišljaš razloge zašto staro ne treba da se menja.
Pročitaj thread PoW vs PoS,.lagano je štivo i svako može da razume

Ja cekam da probije ovaj suport na dole na 0.073 eth/btc mislim da tada idem iz jednog dela eth u btc

Par eth/eur volume je sad 203.09m jel to znaci da se eth masovno prodaje za cash out?

Ja jedva cekam u bear, da iskoristim ovaj usdt :) Pa na miru da cekam penziju :) realno ovaj bull su svi prosli mnogo bolje nego sto su zamisljali. Ne kazem da je kraj ali bicu oprezan nadalje.

Zanimljivo da se Doge dobro drzi, nije kalirao nista, dok drugi idu u kanal..A ovaj ICP ce u minus kako je krenuo.

Ako BTC prokliza ovde letece perije.
Ne verujem da ce uspeti da se zadrzi na 43k. Voleo bih da nisam u pravu jer sam u altovima, ali sve mi se cini da ce valjan suport da mu bude tek na 33-34k.
Za sada se jedva drzi.

A sta smo sve videli od Elon Muska ne bi cudilo ovo gore sto je napisao i da se ostvari, all in u Doge...

Poslednja izmena:
000.png

dakle kada bude uzeo profit u bilionima , posle ce da kaze prodao zbog hejta :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Nadam se da si svetstan da je ovo prevara ?
Saj sa decenijom iskustva sigurno jeste.
Nisam znao , mislio sam da je LEGIT. Pisalo LTC gona explodes ... bio Charley Lee , sad kad kucam na YT ltc live imao 1 video live .. gde je isto Charley Lee, ne znam dal je fake i o cemu se radi tu. Ne razumem ako je fake kako ih YT ne ukine odma ? Glupost ....
edit- i taj video sto je kao live pise Started streaming 15 May 2021 ... Strasno

Poslednja izmena:
Izlaze ti klipovi za sve atraktivne Coine, juce sam ja gledao 3 live-a Muska, i na sva 3 stoje razlicite adrese na kojim to dupliraju novcice.

Daj brate elone pusti makar da odradi dead cat bounce, da izadjem ko covek. Posle pljuj koliko hoces.

Nisam znao , mislio sam da je LEGIT. Pisalo LTC gona explodes ... bio Charley Lee , sad kad kucam na YT ltc live imao 1 video live .. gde je isto Charley Lee, ne znam dal je fake i o cemu se radi tu. Ne razumem ako je fake kako ih YT ne ukine odma ? Glupost ....
edit- i taj video sto je kao live pise Started streaming 15 May 2021 ... Strasno
Pa to su ti stare fore,,,koliko samo ima fake live strimova sa Vitalikom i Eth.Cak ima i placene reklame na jutjubu :D Boli YT uvo da uklanjaju..

Ne sećam se. Elon nešto priča a ubacili u video link ka sajtu . Ltcgive2021 tako nesto lupam. Pošalji x ltca dobiješ x*2.
O Boze, pa zar ljudi jos uvek nasedaju na to.
Pre neki dan je bila i neka vest za neku zenu sto je pukla 9K funti jer je nasela na prevaru "Elona Muska". Zao mi je tih ljudi ali zbog tako naivnih prevaranti i postoje.

Bice ovo krvava noc. Videcemo kako ce biti sutra,ja cu da prespavam ovo krvarenje jer ustajem kao vampir.
Saj rece za LTC, nema sanse da padne na 240, rekao bih da ima. Potrajace ovo krvarenje jos nekoliko dana.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno