Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene samo brine da se posle ne vrnemo gore.
Po TA, H&S uzima se visina od vrata do glave i onda za jos toliko padamo dole, taman na toj podrsci od 33k, 34 k.
Ovo kao cas anatomije, boze me oprosti, ali diktator (detektor 😂) je to majstorski odradio, valda mu aklohol pomaze. Istresao se na dobrim cenama i sad ceka ulazak, ali da se nije vratilo jajca bi pojeo 😂.
Covek sigurno ima vise iskustva od ostalih, ali prognoza da ce bull trajati do kraja godine je cista spekulacija. Toliko je faktora u igri da je gotovo nemoguce bilo sta pouzdano tvrditi.

Kako se sve brzo promeni. Sad su krenule price u h&s i padu na 30k nivo. A do pre dva dana sam bio ubedjen da ce btc krenuti na 70k. Iako mi prva prognoza zvuci nerealno, jednako je validna kao i da cemo na 70k.
Ja sam vec pre nekih 3 nedelje govorio o toj ceni, a narocito od kad je poceo da se formira h&s. *** nisam izasao jer bi jakca pojeo da ode gore bez mene, ali nema frke, cekacu ga dole da se dokupim. Nesto vec jezam,ali ici ce ovo jos dole.

Kupio bas jutros na FEGex preko metamask walleta, i upravo to sto kazes, bukvalno svaki minut skace broj tokena :)
Od svake transakcije 1% se deli svim holderima. Smešno je poređenje sa kerovima jer feg za 3 meseca ima više stvari realizovanih i potpuno funkcionalnih nego 95% shitova na marketu. Bolje pročitajte i vidite o čemu se radi. Ja sam ušao pre mesec dana i pratim na Fegtrack app situaciju, a na današnjoj rasprodaji sam dokupio.
Cro Tomi i Tomi truba nisu isti likovi 😁

Nego Saj se ne javlja, sigurno je u depresiji zbog fegeta i onog drugog mega projekta.

Pazite nije svejedno, ltc je pao za 100 dolara za 3 dana... Zamisli portfolio danas, svaki refresh hiljade dolara manje. Nemoguce je ostati imun na to, da se ne lazemo :)

optimista bi rekao -
1. prilika za dopunu i
2. naspram btc nije tako strasno :)

ono mnogo je bitniji odnos naspram btc nego naspram $ zar ne :) ?

Ja sinoc uzeo na malo ltc na 320, pao sad na 300 pa mi bezveze jer sam ga uzeo preko q cisto da uzmem nesto.

Pazite nije svejedno, ltc je pao za 100 dolara za 3 dana... Zamisli portfolio danas, svaki refresh hiljade dolara manje. Nemoguce je ostati imun na to, da se ne lazemo :)
Sta ja da ti kazem. Baci pogled samo na moj MN. Jedan novcic je bio pre par dana 4.5$ a sada je 3$. A video si koliko je potrebno za jedan MN, sve ti je jasno. I to je samo jedan novcic. Ali ja to ne gledam tako jer to hodlujem narednih xx godina pa cemo videti. Bukvalno sam postao imun na te stvari jer sam prosao kroz to mnogo puta. Kao sto je lepo kada ode sa 3$ na 4.5$ tako je normalno i kada padne. *** otici ce opet gore. Sve se dize :)
optimista bi rekao -
1. prilika za dopunu i
2. naspram btc nije tako strasno :)

ono mnogo je bitniji odnos naspram btc nego naspram $ zar ne :) ?
Meni je oduvek bio bitniji $ :) Nikada i ne gledam odnos kroz BTC.

Hedera konacno malo da se pomeri

ali ovi padovi sto kaze jedna pevaljka krvare mi vene

Dal će ova ADA preko 2 da prebaci?

Ah šta reći 🤣

Prilozi

• Screenshot_2021-05-14-01-08-28-248_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-05-14-01-08-28-248_com.android.chrome.jpg
    77.7 KB · Pregleda: 294
Taj je krenuo žešće da lupeta. Jeste pogurao tržište sa ulaskom u bTC ali se skroz ulitao sa svim onim posle. Sad bi da se vadi nekako ali ne biva to tek tako.

Opasno se on igra sa regulatorima, još samo treba i mama da nešto izjavi za štampu pa da cirkus bude kompletan.

Moguce je. Jel mi verujes da mi nije palo na pamet da pogledam portfolio.
Malo sam bolestan, zato me nema.
Sto se kripta tice ovo je jos uvek sica i ova me cena ne zanima. Bilo sta ispod 500$ za LTC me ne greje ni mrvicu. Tek preko 1K mozemo da pricamo o tome. Jeste lepo kao da vidim da je skocio ali nit se nerviram nit se radujem icemu jos uvek. Znam da mi 90% ljudi s foruma sigurno ne veruje, oni koji me licno znaju se krste kako se ne tangiram. Ljudi, oguglao sam od svega, ne znam sta drugo da vam kazem.
Razumem ljude koji se stresiraju. Ja pizdim na neke druge stvari u zivotu, kripto svakako nije to ;)

Da li smo blizu kraja ciklusa i okretanja trenda da ne kazme "kraju bulla"?
U pitanju dani... mozda koja nedelja!?
Dominacija na TW 41.9%...ne moze ocako do 0% a kako se pricalo do kraja godine...jos bi otisla i u - % dominacija 😕

Rano je za kraj i ne kapiram čemu to pitanje kad je La rekao da smo na 1/3 bulla.
Samo strpljenja, to je bar jasno za ovolike godine koliko se bavimo ovime.

Rano je za kraj i ne kapiram čemu to pitanje kad je La rekao da smo na 1/3 bulla.
Samo strpljenja, to je bar jasno za ovolike godine koliko se bavimo ovime.
Pitam zbog dominacije, jako brzo pada a nema mi logike da ide ispod 30 ili manje a ako ima jos toliko do kraja... pa kako ce se zavrsiti.... 🤔
OK... rekao je al ***a nije ni on vidovit...

Da se nadovezem na kucice i meme koine, ako ce neki od njih da uspe ili u najmanju ruku da zaista dobije neki use case onda je to Doge. Na ovom dipu sam uzeo dobru količinu i to na osnovu dva parametra:
Elon Musk i kredibilitet koji on ima. Razmisljajuci o njegovim nastupima, tvitovima ja sam ubedjen da je on vec nasao use case za Doge i samo je pitanje kada cemo mi obicni smrtnici da to saznamo. Siguran sam 100% da on nikada sebi ne bi dozvolio da shiluje neki koin čisto iz dosade, radi se o čoveku koji je u potpunosti promenio auto industriju i koji salje rakete u svemir, ljude na Mars... Ima tu nečega velikog, sigurno.

Drugi parametar je onaj jos vazniji, chart pokazuje skoro pa savrsen setup za Doge, cena se ponovo potvrdjuje na supportu, bullish triangle formation, tweezer candlestick...Ispadanje i probijanje supporta takodje daje odlicnu priliku za short. Skoro win-win situacija i verujem da cemo uskoro svasta jos videti od Doge-a.Pogledajte prilog 306371

Čekali smo pump od Musk-a i došao je, ali je pre toga bio pad da se otresu weak hands.
Chart doge/btc i dalja očekivanja:

Screenshot (136).png

Okreni obrni, bez obzira na stepen BTC dominacije, 95% je vezano za njega. Kad njemu krene dobro onda i većini krene na bolje. Kada mu bidne loše e onda je svima loše.

mislim da to sve vise postaje nebitno,ulaze ljudi u crypto i nespominju bitcoin,jos da se malo novinari nauce pa im nece crypto biti samo bitcoin
nije vise 2011,tehnologija je mnogo napredovala,neke stvari sto su ovde videli banke primenjuju
jos sad ovo stampanje para samo doprinosi,zatvaranje i nogucnost trosenja isto samo ubacuje pare

Naisao sam na ovu analizu LTCa na tradingview, kako se cini iskusnijim clanovima? Da li možemo da očekujemo pad na 240$, kapiram da dosta zavisi od predstojećeg vikenda.

Prilozi

• 1620984460458.png
    1620984460458.png
    113.1 KB · Pregleda: 122
Naisao sam na ovu analizu LTCa na tradingview, kako se cini iskusnijim clanovima? Da li možemo da očekujemo pad na 240$, kapiram da dosta zavisi od predstojećeg vikenda.
Ne. 240$ je premalo, to bi bas znacilo jako losu stvar za LTC i nece se desiti. Sve su sanse da cemo pre videti probijanje gornje linije uskoro. Flare krece sa LTC sada u junu, prakticno donosi smart kontrakte na LTC mrezu, ocekujem da ce to da pogura malo cenu u dobrom pravcu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno