Ivanovic grozni
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 16.11.2017
- Poena
- 115
Mene samo brine da se posle ne vrnemo gore.
Po TA, H&S uzima se visina od vrata do glave i onda za jos toliko padamo dole, taman na toj podrsci od 33k, 34 k.
Ovo kao cas anatomije, boze me oprosti, ali diktator (detektor 😂) je to majstorski odradio, valda mu aklohol pomaze. Istresao se na dobrim cenama i sad ceka ulazak, ali da se nije vratilo jajca bi pojeo 😂.
Po TA, H&S uzima se visina od vrata do glave i onda za jos toliko padamo dole, taman na toj podrsci od 33k, 34 k.
Ovo kao cas anatomije, boze me oprosti, ali diktator (detektor 😂) je to majstorski odradio, valda mu aklohol pomaze. Istresao se na dobrim cenama i sad ceka ulazak, ali da se nije vratilo jajca bi pojeo 😂.
Ja sam vec pre nekih 3 nedelje govorio o toj ceni, a narocito od kad je poceo da se formira h&s. *** nisam izasao jer bi jakca pojeo da ode gore bez mene, ali nema frke, cekacu ga dole da se dokupim. Nesto vec jezam,ali ici ce ovo jos dole.Covek sigurno ima vise iskustva od ostalih, ali prognoza da ce bull trajati do kraja godine je cista spekulacija. Toliko je faktora u igri da je gotovo nemoguce bilo sta pouzdano tvrditi.
Kako se sve brzo promeni. Sad su krenule price u h&s i padu na 30k nivo. A do pre dva dana sam bio ubedjen da ce btc krenuti na 70k. Iako mi prva prognoza zvuci nerealno, jednako je validna kao i da cemo na 70k.