Šta je novo?

Najpovoljniji mobilni operater za putovanja po Evropi

Sta uzeti za Grcku ove godine? Sve bombon i A1 kartice su mi istekle, necu ici do Hrvatske samo da bi ih reaktivirao pa trazim neku drugu varijantu, samo net, pozivi mi uopste nisu bitni.

Ako ti znači ja ću verovatno ići u Hr krajem meseca pa mogu uzeti nešto što ti odgovara?

Sta uzeti za Grcku ove godine? Sve bombon i A1 kartice su mi istekle, necu ici do Hrvatske samo da bi ih reaktivirao pa trazim neku drugu varijantu, samo net, pozivi mi uopste nisu bitni.
Najavljuju ukidanje naplate roming usluge između Grčke i Srbije. Videćemo da li je istina.

Ali se ne navodi Internet ili se ona tako izrazila: „ „Ispregovarali smo sa Grčkom roming sporazum, prema kome naši građani koji dolaze u Grčku više neće plaćati tarifu rominga u inostranstvu, već će to biti kao lokalni poziv i slanje SMS poruka“, objasnila je premijerka Srbije.

Sad su i mene otkačili. Uplatio sam preko aircasha ali mi je polje gde piše SIM kartica istječe za... prazno, a na Stanje broja piše Ovaj broj u ovom trenutku nije moguće administrirati. Bon od 30 kuna je dodat na stanje. Zna li neko da li mi je broj ponovo aktivan? Tj da li će biti aktivan, jer trenutno nije.
A ni aplikacija ne radi. Kaže da je zastarela a play ne nudi noviju.

Proradio broj. Sad me Dino iz podrške još više nervira.

I meni se Dino javio :)

Ljudi niste mi jasni nikako naši vam objave da će ukinuti roming za Gr. a vi i dalje ovima trpate pare u džepove za “bonbon” gluposti!?

Ljudi niste mi jasni nikako naši vam objave da će ukinuti roming za Gr. a vi i dalje ovima trpate pare u džepove za “bonbon” gluposti!?

Tema je "Najpovoljniji mobilni operater za putovanja po Evropi". Ima valjda u Evropi još neka zemlja sem Grčke. A i za taj free roaming, dok ne vidim na sajtu mog operatera, džaba priča u medijima.

Da znam i vidim ali nekako je pisano u par zadnjih postova u vezi Grčke
pa rekoh da iznesem svoje mišljenje samo.

Pitanje je da li ce to obuhvatiti i mobilni internet ili će važiti samo za sms i pozive.

Ni ja nista ne verujem .sto kaze PJ dok ne vidim na sajtu mog operatera, džaba priča u medijima.
svaki dan cujem neke lepe zelje i toje to

Opet vi o Grčkoj... :ROFLMAO: nego ajd sada da ja vas pitam sve od posta #4,262 pa na ovamo
da li ste čuli za Telenor Srbija ponudu 1 GB 7 dana za 500 din. i važi u 27 zemalja EU?

Preusmeravanje odradite dok ste u zemlji, jer ako divert setujete iz roaminga… platicete svaki (dolazni) poziv.

i iskljucite govornu postu

Dali neko zna staje isplativo za net par dana, Relacija bi bila Mali Zvornik - blizu Tuzle
Imam Telenor ,Globaltel, Mtel.me , i dali neko zna sta radi na tu relaciju

mtel.me za 2,9 i 4,9 neograničen internet 3, odnosno 15 dana (nakačiš se na mtel.ba)

S obzirom na blizinu granice, verujem da neće biti problema (ako misliš na Mali Zvornik).

Pa čovek će valjda biti na relaciji Mali Zvornik - Tuzla, Loznicu nije spominjao :) (mada i u Loznici ume da uhvati mtel.ba)

Potpisan je sporazum sa Grčkom, koji daje okvir operaterima da potpišu ugovore koji regulišu naknade za roaming. Operaterima em se ne žuri, em ih ne obavezuje na bilo šta konkretno...

Bonbon mi poslao upozorenje ako nastavim da budem van matične zemlje da će mi naplaćivati 0.02 kune po MB prometa.

Kroz HR sam samo prošao pre godinu i nešto na putu za Italiju. Možda ću ponovo ovog leta ali još ne znam

Kako to izgleda u praksi, jel neko plaća tu tarifu? Jel ima nesto slično u Grčkoj da se uzme, ili u Bugarskoj. Da može uplata preko neta i da cene budu približne?

Kao što neke reče ovde, najbolje da sačekamo da vidimo šta će biti u ponudi operatera (da li smanjenje naknade ili ukidanje naplate rominga).
Mnogo je praznih priča, i zvaničnici i novinari mešaju termine, pa imamo u svega nekoliko dana različite vesti.

Nazad
Vrh Dno