Šta je novo?

Najpovoljniji mobilni operater za putovanja po Evropi

Planiram da idem za 20-ak dana u Grčku pa razmišljam da aktiviram roming dodatak od 3GB u trajanju od 15 dana na Vip broju. Vidim da su u Grčkoj dve mreže u opticaju, Vodafone i Panafon. Koja je sad to mreža Panafon? Znam da su prethodnih godina imali Vodafone, Cosmote i Wind, a Vip partner je bio samo ovaj prvi. Zanima me ako je neko koristio kako radi Vodafone, pa i taj Panafon u Asprovalti i Stavrosu pretežno? Da li će to biti okej ili da ganjam neku Bonbon ili koju već karticu?

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Panafon ti je drugi naziv za Vodafone. To jedna te ista firma.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Pa i to mi je palo na pamet, ali su ga tako nekako bezveze napisali na sajtu kao da su dva različita operatera u pitanju. Znači ipak je to ograničeno na jednog operatera - Vodafone. Nadam se da će da radi kako treba.

Ako imate telefon koji podrzava eSim (iPhone XS i noviji) onda pogledajte ponude u ovim aplikacijama

97512797dbb457e42b9cbde24f115d8c.jpg

Samo pazite da ne ukljucite roam net na nasem broju... kada sam bio u USA, trazio sam od Telenora da blokiraju net u roamingu. Za svaki slucaj...

Airalo mislim ima napovoljnije internet pakete od ovih gore.

Ubila korona temu. [emoji16]

Zna li neko koliko je sada fup na velikom mesečnom internetu na bonbon-u?

Hvala ti.

Do kraja meseca jako veliki je 7+7gb. Videcu da li je i fup x2.

Nije. I mene je zanimalo, pa sam ih pitao. Evo sta su mi odgovorili:

“Ograničenje u posebnom paketu ti je 3,8 GB, a kombinaviji 6,6 GB ovih dodatnih 7 GB se mogu iskoristiti samo u HR”

Другари да ли је неко допуњавао преко Aircash-a, наиме сутра ми истиче оних других 90 дана када гасе број, ја сам допунио преко Aircash апликације и у бонбон апликацији после допуне показује да број важи 90 дана, а на вебу не избацује никакве податке, да ли се неко сусретао са овим и да ли ће број и даље важити?
7a175a59258ce4486aa9257e5a226276.jpg
2a5654eeb618ab12e9ec39a5d4bc3aa7.jpg

Ja dopunjavao pre nedelju-dve. Sve je prošlo ok, samo im treba neko vreme da se svi podaci osveže u aplikaciji/web strani.
Nisam siguran koliko vremena je trebalo, ali sledeći dan sve je bilo OK.
Pozdrav

Хвала ти друже, да не јурум безвезе папирни бон [emoji846]

Imam aircash dopunu od 30kn za bonbon.Ako nekom treba nek se javi privatnom porukom.

@zeljkokg76 meni je bila istekla kartica jer je koristim jednom godisnje u GR, ali uz malo prepiske sa ljubaznom podrskom(mislim da mi je trebao PUK i PIN) ponovo su je aktivirali i mogao sam da dodam kredit.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ја сам их контактирао и као нису могли да ураде ништа, буквално ме откачили. То се све десило кад је било ванредно ст(р)ање код нас а у Загребу тај дан земљотрес, сервери им попуцали, струја нестала и самим тим нисам могао он-лајн да допуним и гле чуда сутрадан ми истиче 90 дана за допуну. Али ето успео сам да је опоравим преко Aircash-a.

Sad su i mene otkačili. Uplatio sam preko aircasha ali mi je polje gde piše SIM kartica istječe za... prazno, a na Stanje broja piše Ovaj broj u ovom trenutku nije moguće administrirati. Bon od 30 kuna je dodat na stanje. Zna li neko da li mi je broj ponovo aktivan? Tj da li će biti aktivan, jer trenutno nije.
A ni aplikacija ne radi. Kaže da je zastarela a play ne nudi noviju.

Proradio broj. Sad me Dino iz podrške još više nervira.

Poslednja izmena:
Treba malo vremena da se sve vrati. Sutra ce biti ok.

treba sacekati 24h od reaktivacije sa bonom iz hr ili aircash da bi se na aplikaciji videlo pravo stanje na ussd kodu mislim da menja momentalno
Pozdrav

Sad su i mene otkačili. Uplatio sam preko aircasha ali mi je polje gde piše SIM kartica istječe za... prazno, a na Stanje broja piše Ovaj broj u ovom trenutku nije moguće administrirati. Bon od 30 kuna je dodat na stanje. Zna li neko da li mi je broj ponovo aktivan? Tj da li će biti aktivan, jer trenutno nije.
A ni aplikacija ne radi. Kaže da je zastarela a play ne nudi noviju.

Proradio broj. Sad me Dino iz podrške još više nervira.

И мени је тако било, у апликацији одмах показало да важи 90 дана а на рачунару да мије могуће администрирати и сутрадан било све ок. А што се тиче апликације јуче ми је стигла порука да раде на унапређењу исте и да неће бити доступна од 22ч до данас у 11ч. Данас ушао око 12 и видим да су променили естетски апликацију и променили пакете.

Hvala @mare i @gicko. Bilo je mnogo brže od 24 časa. A ja navalio da pitam, da me slučajno ne zeznu.

@zeljkokg76 Video sam obaveštenje od juče. Zato sam i zakasnio da uplatim preko aplikacije.[emoji16]
Jesi li novu aplikaciju instalirao sa Google playa? Meni samo nudi aplikaciju od 20. februara a ona ne može da se otvori jer je zastarela.

PS (offtopic)
Nadam se da će mi bonbon uopšte i trebati ovog leta.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Нисам никакву нову верзију са Гугл плеја инсталирао, јуче кад ми је стигла порукао ушао сам у апликацију и била је стара верзија, данас ушао нова верзија.
f654aab66a3347dd1c1747b1e0b95f11.jpg

Poslednja izmena:
Pustili i za ios

Prilozi

• 31EE0F10-C687-442C-92A6-2EB25DC7220C.png
    31EE0F10-C687-442C-92A6-2EB25DC7220C.png
    319.3 KB · Pregleda: 133
Meni neće da ažurira android aplikaciju

J

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Meni se pojavila nova aplikacija. Sad ponovo imam pitanje. Da li je neko uspeo da nađe fup uslove za ove nove pakete? Gledam šta mi je činiti ako uspem da se u utorak probijem do Grčke.
Plus, javljam ovde ako kupim karticu bugarskog telenora. Izgleda jako povoljno.
4gb je oko 4 evra.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Nemojte da se zeznete kao ja i da uzmete internet roming dodatak kod Globaltela. Ograničen je na Vodafon 3G mrežu. To naravno nigde ne piše. Osim što ima ovo ograničenje, vrlo često internet uopšte ne radi. Kao na primer sada. Bukvalno pola dana radi a pola ne. Ako uveče kad pođem na spavanje radi, ujutru kad se probudim ne radi, i obrnuto. I evo tako vec punih 10 dana. Sutra se vraćam u Srbiju, i ostalo mi je nekih 1.6GB, ali džabe ali net ne radi. E sad, kažu da to nije do Globaltela već do Vodafona, ali mene kao korisnika to ne treba da interesuje. U principu nisam neki veliki ovisnik o internetu kada sam na odmoru, ali u par situacija me baš zeznuo. Jednom nisam mogao da pokrenem navigaciju iako su mape preuzete i sve je podešeno za rad offline. Drugi put sam hteo da platim nešto karticom, ali pare ostale na štednom računu, ja u aplikaciju banke, kad ono .... .

Ako se ne varam, od danas bi trebalo da je stupila na snagu 2. faza snižavanja cena rominga za Zapadni Balkan? Koliko vidim, operatori još uvek nisu ažurirali cene na sajtovima, ili jesu? Nešto mi cene izgledaju isto kao do pre neki dan, a vidim da se ni u novinama ne piše mnogo o ovome.

Vrh Dno