Problem je kombinacija ovog senzora i IPS-a. Nije problem ovaj senzor i AMOLED.Ako je tako, onda su potrosili jer su od 11 krenuli obicne proximity senzore da stavljaju i resili su problem, ako je to sto kazes.
Kad potroše svih onih 200 miliona proxy senzora koje su kupili onda će početi novije da stavljaju koji će da rade.
Eto jos bolje, nema senzora, nema ljutnje sto ne radi telefon za sta sluzi da bude telefon. Kupis telefon koji ima proxy senzor i razgovaras kao covek.Uiopste se ni ne stavljalju hardverski senzori u ove telefone. To je AI "senzor" koji koristi slusalicu, mikrofon i ziroskop.
Apsolutno se ne slažem sa tobom. Drugar je uzeo sebi i devojci Mi Note 10 Lite (AMOLED ekran) i oboje imaju probleme sa proximity senzorom.Problem je kombinacija ovog senzora i IPS-a. Nije problem ovaj senzor i AMOLED.
Pa sad mislim da nisi u pravu, kalibracija radi i pise mi pass za proximity, samo se spominje infrared distance senzor kao da mu je infrared ustvari proximity
Meni to prvom nije problem, ali šta mi to znači kada se u toku razgovora telefon opet pali, jer se ekran u stvari i ne zaključava tokom razgovora. Barem je kod mene to slučaj.Koliki je to problem kada te neko pozove ili ga pozoves da se stisne dugme za iskljucivanje i nema problema sa proximiti senzorom?
Samo pitanje... A1, A2, Redmi note 5/6/7/8/9 isto imaju taj AI senzor ili imaju proxy senzor ali isto radi kao i ovaj u Mi10T/Pro odnosno ne radi?
Evo sad ne menja nikako, zabagovao se ali se secam da je radio bar na prinos uhu toga se secam sad cu da ga restartujem da probam ponovo.Pa jel ti menja vrednost kada prekrijes rukom gornji deo ekrana ili samo ako ga primakens uhu?
Buraz ima Mi Note 10, i njemu se vrednost menja samo kada ga primakne uhu.
Ne menja se vrednost kada se prekrije rukom gornji deo ekrana, samo kada se prekrije vrh telefona, jer je tu senzor. Ali kada se prisiloni na uho, radi prikazuje nulu, verovatno senzor detektuje kosu uli vrh uhaPa jel ti menja vrednost kada prekrijes rukom gornji deo ekrana ili samo ako ga primakens uhu?
Buraz ima Mi Note 10, i njemu se vrednost menja samo kada ga primakne uhu.
Ne menja se vrednost kada se prekrije rukom gornji deo ekrana, samo kada se prekrije vrh telefona, jer je tu senzor. Ali kada se prisiloni na uho, radi prikazuje nulu, verovatno senzor detektuje kosu uli vrh uhatako da zavisi kako se drži telefon, zbog pozicije senzora.
Pa treba da bude ugasen jelte, meni se upali i onda ispritiskam sve zivo jednom sam jedan kontakt izbrisao tako, da ne pricam sto mi se YT u toku razgovora ukljuci pa onda kazem sagovorniku cekaj sek, pa iskljucujem itd...Imam ovaj tel 15ak dana i da, pali se ekran u toku razgovora, ok, ne vidim šta je tu problem, može li neko da pojasni?
Mislim, razgovor teče i dalje normalno, ne shvatam u čemu je fazon...
Naravno da ne ali stvarno nisam imao te momente, svetli i to je to... mislim kapiram ja sta vi pricate ali ne vidim to kao problem, bar meni ne smeta...Pa treba da bude ugasen jelte, meni se upali i onda ispritiskam sve zivo jednom sam jedan kontakt izbrisao tako, da ne pricam sto mi se YT u toku razgovora ukljuci pa onda kazem sagovorniku cekaj sek, pa iskljucujem itd...
Jel tebi to normalno u toku razgovora?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari