Oblakoder.
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 11.08.2018
- Poena
- 70
Ne tvrdim da znam ali toliko sam telefona imao i bilo je dovoljno da se usb samo bocne i to je to.
Nije telefon. Loš ti kabl. I meni na originalnom neće od prvog dana, koristim ga samo za punjenje a za prebacivanje imam drugi.Ne tvrdim da znam ali toliko sam telefona imao i bilo je dovoljno da se usb samo bocne i to je to.
I ja sam imao taj problem da nisam mogao da povežem mobilni sa računarom. Evo ovaj telefon i redmi note 9 pro. Na računaru imam neki usb port a kada priključim neki usb 2.0 na komp pa na taj usb priključim mobilni, sve je ok. Probaj tako. Inače koristim telefon mi 10 T pro 4 meseca i sve radi kako treba. Uzet u VIP-u. Nisam neki zahtevan korisnik ali Vanced, bluetooth, video pozive često koristim i veoma sam zadovoljan baterijom.Ne tvrdim da znam ali toliko sam telefona imao i bilo je dovoljno da se usb samo bocne i to je to.
Na žalost mislio sam da je rešen na XEU Stabile ali izgleda da nije. Opet mi se jutros upalio ekran tokom razgovora.Imam Pixel 2XL star dve godine i doslo je vreme za zamenu. Razmisljam da mozda ovo uzmem kao naredni telefon. Vidim da je taj proximity senzor najcesci problem. Moze li jos neko da potvrdi da li je to reseno poslednjim updejtom? Nekako mi je logicno da fix tog tipa bude u firmware-u.
Kakva je kamera u poredjenju sa mi 9t pro? Imam ga kao sekundarni telefon i kamera na njemu je sasvim pristojna ali ipak bolja na matorom pixelu.
Hvala ti na informaciji. Najverovatnije ce da otpadne kao opcija onda.Na žalost mislio sam da je rešen na XEU Stabile ali izgleda da nije. Opet mi se jutros upalio ekran tokom razgovora.
Opet ga nisu resili, dakle jel moguce da ne umeju da rese to?Na žalost mislio sam da je rešen na XEU Stabile ali izgleda da nije. Opet mi se jutros upalio ekran tokom razgovora.
Ne mogu da reše, jer je hardverski problem. Kad potroše svih onih 200 miliona proxy senzora koje su kupili onda će početi novije da stavljaju koji će da rade.Opet ga nisu resili, dakle jel moguce da ne umeju da rese to?
Ako je tako, onda su potrosili jer su od 11 krenuli obicne proximity senzore da stavljaju i resili su problem, ako je to sto kazes.Ne mogu da reše, jer je hardverski problem. Kad potroše svih onih 200 miliona proxy senzora koje su kupili onda će početi novije da stavljaju koji će da rade.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari