Potpuno si u pravu. Ima logike ovo razmisljanje.Isto. Ja sam svoje vec isplatio i + uzeo nove kartice. Nego samo razmisljam na glas. Lakse za prodaju. Kome prodati napajanje od 1800w, 750 i 850, uvek moze.
Potpuno si u pravu. Ima logike ovo razmisljanje.Isto. Ja sam svoje vec isplatio i + uzeo nove kartice. Nego samo razmisljam na glas. Lakse za prodaju. Kome prodati napajanje od 1800w, 750 i 850, uvek moze.
Do sada sam bio na Nicehash-u, ali danas sve prebacih na ethermine-phoenix. "ETH". Ovi sa NH poceli da jadu gov*a kako je feniks maliciozan itd. Sto veze nema i ja uzmem i sve prebacim na feniks. (iz inata), a i verovatno vece zarade.Secam se.
A sta majnujes? ETH ili jos nesto?
Slicno sam i ja razmisljao. Razmisljam i sad isto tako.Ma i da stane ne prodajem nista 🙂
2015 sam bio skeptik za rudarenje
2017 sam bio skeptik za rudarenje
E sad cu da kopam dok ne sahranim rig 🙂
Kao sto si i sam primetio svi govore da se SATA izbegava. Ima vise razloga za tako nesto nije bezveze receno.Da li je greska drzati risere na sata kablovima?
Svuda po netu su svi u fazinu NO NO, dok neki komentarisu da godinama radi bez problema.
Verovatno svi koriste dok im se ne desi neki problem, ili ne daj Bože da izgori konektor ili grafika i rig.
Preporucuju 6pin, ali koje napajanje moze da napoji normalan rig a da ima 6x8 i 6x6 pin npr (ako ima moze preporuka)?
Nije greska ali je najlosije resenje.Da li je greska drzati risere na sata kablovima?
Svuda po netu su svi u fazinu NO NO, dok neki komentarisu da godinama radi bez problema.
Verovatno svi koriste dok im se ne desi neki problem, ili ne daj Bože da izgori konektor ili grafika i rig.
Preporucuju 6pin, ali koje napajanje moze da napoji normalan rig a da ima 6x8 i 6x6 pin npr (ako ima moze preporuka)?
Da li je greska drzati risere na sata kablovima?
Da li je greska drzati risere na sata kablovima?
Za davanje savjeta bilo koje vrste treba imati i bar malo prakse.Edit: nemojte nikoga ohrabrivati da koristi sata kablove za povezivanje rizera. Pci-e broj 1, molex br dva. Ako ne moze tako, nemojte se ni baviti majningom.
Pa nije isto da li ti je na riseru RX580 ili RTX 3080? Zar ne?Za davanje savjeta bilo koje vrste treba imati i bar malo prakse.
U prethodnim postovima je vec napisano sve na ovu temu. Testirano visegodisnjim 24/7/365 miningom.
Plot od 100 gb ostaje na HDD. Kada popuniš HDD plotovima, pređeš na sledeći. Sa 100 gb će ti trebati Loto nivo sreće da nešto zaradiš. Trebaju ti desetine, pa i stotine TB. Kruži priča po BGD da je jedan potencijalni kupac pokušao da naruči 20.000 hardova za ovu namenu. Mislim da nije našao prodavca koji je to mogao da nabavi.A da li si uspeo mozda da saznas sta se desava sa karticama koje izplotujem i smestim na hdd nakon sto su iskoristene? Da li zauvek ostaju na hdd ili se brisu ili ide overwrite preko njih?
I sta ako imam na primer tih 100 GB hdd i kada ih popunim? Da li rig za plotting radi overwrite podataka na hdd? Ili moram da dokupim jos hdd? Ili vise ne moram da radim ploting vec samo koristim tih 100 GB podataka?
Ja sam naišao na podatak da treba u proseku 3 dana sa 100 TB.I citajuci po netu ispada da i sa 100TB inas sansu da jednom u 7 meseci dobije reward.
Bas zato su ljudi i komentarisali da je nedostatak pool-ova veliki problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari