Da, ja nisam uzeo ta SMS obaveštenja. Nisam ih imao ni u Intesi, i ne trebaju mi ni za šta.I Erste mi je u vrhu opcija ali koliko vidim oni traze 50 din mesecno za sms obavestenja
Ne SMS, ali dobijam istog trenutka mejl. Mejl uvek odmah vidim, jer i zbog prirode posla moram odmah da vidim mejlove koji mi pristižu.A da li dobijas makar osnovna sms obavestenja kada ti legne plata ili neka uplata?
Na koju se banku i koju karticu ovo odnosi?@kibicer cekaj, hoces da kazes da po novom, kad krenu da naplacuju devizne racune, ako poslednjeg dana (ili krajem jednog i pocetkom drugog meseca) u mesecu na njemu nema nista, nista nece ni naplatiti? bezobzira sto je pre toga bilo para i transakcija na tom nalogu?
Ne ides u minus (dodje do naplate kad bude bilo sredstava)?
Ha, u pravu si. Za platu mi nije stigao mejl, a za uplatu od fizičkog lica (instant transfer) jeste.Meni nikada nije stigao email prilikom uplata na račun, a trebalo bi da imam taj tekući račun, samo što je besplatan godinu dana
Nije istina, vise puta smo ponovili. Za devizne racune vazi da nece biti naplacivano odrzavanje ako nema novca u trenutku naplate i nece se akumulirati troskovi.Ako nema sredstava za naplatu to se tretira kao nedozvoljeni minus i naplatiće se kad bude sredstava sa sve kamatom
Moja greška onda, mislio sam da je isto kao i za redovno održavanje tekučeg računa.Nije istina, vise puta smo ponovili. Za devizne racune vazi da nece biti naplacivano odrzavanje ako nema novca u trenutku naplate i nece se akumulirati troskovi.
Ako je tako onda cool.
Mada mi nema smisla uopste jer bi to znacilo da poslednjih par dana samo ne drzis novac na racunu i prolazis free.
Ne bih znao, ali održavanje paketa ne možeš da zaobiđeš sigurnoMoja greška onda, mislio sam da je isto kao i za redovno održavanje tekučeg računa.
Mada, ako ima sredstava na deviznom a nema na tekućem kako onda?
ako uz paket već imaš devizni (ili oćeš jedan da plaćaš), a treba ti još jedan/dva, onda daAko je tako onda cool.
Mada mi nema smisla uopste jer bi to znacilo da poslednjih par dana samo ne drzis novac na racunu i prolazis free.
Pa normalno da će naplatiti, na ovaj ili onaj način. U MTS banci nema kamate u slučaju da na kraju obračunskog perioda nema sredstava,već se tih 100rsd (toliko košta mesečno održavanje debitne MC kartice), povuku onda kada na računu ima sredstava, bez kamate (ponavljam).Na Intesu, po novom cenovniku od 31.05.2021.
Ok, opajaću devizni račun i slamarica...Nije istina, vise puta smo ponovili. Za devizne racune vazi da nece biti naplacivano odrzavanje ako nema novca u trenutku naplate i nece se akumulirati troskovi.
Logičnije je ako ceo mesec nisi imao promet da nema naplate održavanja računa. To sa Fritezom mii deluje kao navlakuša, dok ne promene uslove, sa sve zateznom kamatom, (mada na plaćanje održavanja računa nema kamate) i dug će biti naplaćen po sledećoj uplati na devizni račun, po Hit kursu .,ja mislim.jasno piše da se neće ni naknadno naplaćivati ako nema dovoljno novca krajem meseca
Pogledajte prilog 304679
Mislis iz banke u banku? Pa dizes devize i u drugoj uplacujes devize direktno. Nema konverzije.kako vam se isplati da stalno podizete i selite cele devizne ustedjevine sa racuna na racun kad imate velige gubitke na konverzijama i kursevima koji su ko zna kakvi u tom trenutku?
mislim da je inteza namerno ucenjivacki i uvela odrzavanje na devizne racune bas iz tog razloga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari