Osim ako ima nekih insider informacija, nema nista novo. Kako kazu iz radnji, nema nikakav novi info i ne zele da kazu nista vise od toga (verovatno ni ne znaju ili se prave ludi)Jel ima nekih novosti za april ili maj?
Ne idu redom ,mene su preskocili bar dve ture za Digital, javili se ljudi ovde koji su kasnije narucili od mene...(kako se ispostavilo 5-ti sam bio na listi a to BIO je zanimljiva rec).Taj CL je za sada bio korektan. Nakon inicijalne ture, kada su konzole davali influenserima iz gluposti (PR koji im nije ni bio potreban, jer je PS5 sam po sebi tražena roba), koliko sam ispratio, bili su sasvim korektni i išli su redom.
Ja sam bio 1. za digital. 2 ili 3 ture nije stigao nijedan komad Digital verzije. Posle su me zvali i pitali da li i dalje želim da uzmem Standard, jer ne znaju ni kada će im stići Digital (naknadno sam ih pitao da mi prodaju Standard ako ne stigne nijedan primerak Digital konzole).Ne idu redom ,mene su preskocili bar dve ture za Digital, javili se ljudi ovde koji su kasnije narucili od mene...(kako se ispostavilo 5-ti sam bio na listi a to BIO je zanimljiva rec).
Jos nece da odgovore na mail niti se javljaju a hteo sam da dodam i jedan gamepad i onaj punjac na porudzbenicu kada stigne ( za jedno godinu dana) konzola da sve pokupim. Inace preorder je iz 19 Septembra da ponovim po hiljaditi put.
Nema nigde nekog redosleda po mom iskustvu. Recimo u tehnomaniji od pre par nedelja, mene preskocili, a druga koga sam ja obavestio nakon sto sam narucio kao i jos par ljudi za koje znam (takodje posle mene narucili) su dobili. GC sam od septembra na listi za bilo sta. Deluje da svi oni idu nekim random redosledom, pa kad nemas srece preskacu te sviPa tu se onda ne zna ko pije a ko placa ja imam ovu informaciju. A po recima ljudi ovde sa foruma brojevi od 10100 i ispod su u prvih 10 na listi (tako su im rekli iz CL), ja sam 1009x. Kolega ovde koji je 10098 cini mi je dobio u prosloj turi (porucio posle mene). Ne verujem nista u vezi CL niti me zanimaju vise...Ako zovu, zovu.
Prvi na listi su sa brojem porudžbine 1004x. Ti si 50 i neki na listi (ukupno).Pa tu se onda ne zna ko pije a ko placa ja imam ovu informaciju. A po recima ljudi ovde sa foruma brojevi od 10100 i ispod su u prvih 10 na listi (tako su im rekli iz CL), ja sam 1009x. Kolega ovde koji je 10098 cini mi se je dobio u prosloj turi (porucio posle mene).
BestBuy i GameStop takodje, manje vise. Takodje imaju varijantu preko PS direct-a da uzmu direktno od Sony-a vrlo cesto.Nek isporuce za srbiju bar 1000 konzola bice i za u izlog😂.Walmart svake nedelje dobija konzole😏
Takodje. I botujem sve sajtove koji bi pustili slobodnu prodaju.Ja sam se prijavio na sva mesta gde je moglo da se prijavi…ali prvo mesto je CL od 19 sept
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari