Šta je novo?

Playstation 5 - Gde kupiti?

Prva zedj! :ROFLMAO:

Što da ne. Napravimo listu, imena u neki randomizer pa kome se posreći ;)

Mene sad zvali iz CL, kazu nemaju digitial mogu standard uz dzojstik+igru. Kao sto sam i napisao kada sam uzeo konzolu, radnje im nisu umrežene. Oni ne znaju da sam vec uzeo i to od njih 😂
I mene zvali za isti bundle iako sam digital naručio kod njih :) Tako mi je i rekla, vidim da ste za digital al evo ima ovo :)

Do kog su broja porudžbine to stigli? Ja bih prihvatio kakav god bundle da mi ponude 😂

Opet se nesto desava na Tehnomaniji. Pise cena opet i pise uskoro dostupno na slici.

Cestitam momci, jeste li bili na nekoj listi?
Ja sam narucio u onoj prosloj turi pre dve nedelje i nisam upao, "jer nisam bio dovoljno brz" iako sam narucio pre nekhi koji su dobili. Tako da su me stavili na listu da budem medju prvima koji dobijaju u novoj turi, koja je izgleda dosla sad, ove nedelje

Ja sam narucio u onoj prosloj turi pre dve nedelje i nisam upao, "jer nisam bio dovoljno brz" iako sam narucio pre nekhi koji su dobili. Tako da su me stavili na listu da budem medju prvima koji dobijaju u novoj turi, koja je izgleda dosla sad, ove nedelje
A kako si narucio kad na sajtu nije nista dostupno za klik? Zvao telefonom kao za CL listu ili?

Znaci besomucni refresh ce da radi.. :D

Мислите да мора преко картице да се плати или ће да дају и поузећем?

Sad počinjemo kao Ameri, još neko da implementira botove 🙄😅

Tehnomanija pokidala 💪

Ko prvi primeti da je dostupno na sajtu neka javlja.
Imam neki osecaj da ce sad biti tura i onda da ce se opet cekati malo duze za sledecu..

Nazad
Vrh Dno