Nema potrebe nece praviti problem samo izracunaju do kraja UO platis i to je to, pre manje od mesec dana sam upravo to radio isto presao u mts box paket.Ćaletov ali nadam se na tvoje ime (ako ne mora on). U tom slučaju plaćaš razliku između pume cene pretplate i cene sa popustom puta vreme koliko je korišćen broj (u tvom slučaju nešto više od 3 meseca). Seti se samo da tražiš po tebi najpovoljnijim uslovima oslobađanje od uo. Može da ti se desi da kažu kako to nije moguće i kako moraš da otplatiš sve pretplate do kraja, tad se samo pozovi na zakon. To sve važi ako nisi uzeo telefon.
Ja koristim eSIM od mtsa vec 3 meseca kao primarnu i nista nisam primetio da se desava, sve radi kao i sa obicnom simA da li je esim siguran kao primarna kartica? Da li je bilo nekih problema?
Gde vam je to pisalo tj. kako se dolazi do te akcije ako uopste jos uvek traje?Meni je pisalo da vazi ta akcija do 31 januara, ali smo odlozili 7 dana, jel sam pitao mogu li broj da prenesem iz mts-a i da na taj broj vezem akciju nije moglo. Agent mi je rekao da nije tipicna akcija , jednostavno gledaju da sto vise ljudi vezu na 2 godine.
Iskreno bojao sam se da će biti ovih stvari, ali daj nekom operateru mogućnost neograničenog laganja i obmanjivanja i to je toIskreno bojao sam se da će biti ovih stvari, ali daj nekome nešto neograničeno i to je to.
413gb skidanja torenata...
Nikad ne treba dozvoliti to ljudima, jer da svi tako koriste ugusili bi link svima ostalima. No svako to verovatno gleda sa drugačije strane...
413gb skidanja torenata...
Nikad ne treba dozvoliti to ljudima, jer da svi tako koriste ugusili bi link svima ostalima.
Ovo i jeste problem. Što i kompanije ovako razmišljaju kao ti, pa nas obmanjuju. Ne znam da li si ispratio na tviteru nekoliko desetina pitanja je VIP dobio da napiše na koliko GB je FUP? Odgovor je da nema limita i da je stvarno neograničen netMe razumem da neko ocekuje i veeuje onome sto pise.
Treba samo otvoreno napisati ogranicenje, kao sto je to na primer uradio A1 iz Hrvatske!Me razumem da neko ocekuje i veeuje onome sto pise. Ako tvuci previse sobro da bi bilo istinito, onda je obmana. Tamisli da ja sa telenor home i flat zavrsavam sve? Pa ko bi ti to dao za te pare? Brzo bi svi propali. Razumem i da se ti drzis ugovora i hoces flat ali mislim da su ti ocekivanja bila prevelika.
Ja to gledam drugacije. Pogresili su sa ovim sto su dali neograniceno. Sad nek se vade ako mogu, a cisto sumnjam da mogu. Jedno je da nekome treba stvarno net stalno i da ne razmislja, a drugo je da neko hoarduje i skida sa torenata. No kad dodje i kod nas klepanje po usima za torentovanje, onda nek se uvede neograniceni internet, jer sem toga nema na sta da se trosi.@Djilkosh_Ns
Ne znam da li radiš u Vip-u (pa otuda i takav post) ili si totalno neupućen u akciju koja je trajala do kraja prošlog meseca a to je da je Vip ponudio FLAT internet preko mobilnog i obavezao korisnike da će minimum plaćati dve godine mesečno po 1.999 din?
Korinicima Vip ne daje besplatno internet već će od mene i ostalih koji su potpisali ugovor za Neo neo max za dve godine dobiti po 48.000 dinara.
Ukoliko nije lažno oglašavanje to znači da su napravili proračun i na osnovu tog proračuna mogu korisnicima da ponude internet bez ograničenja po max brzini.
Da li je 413GB malo ili mnogo totalno je nebitno u ovoj priči kada je FLAT internet u pitanju. Smatraš da mi "nikad ne treba dozvoliti" toliki download. Pročitaj opet šta je Vip ponudio, pa opet, pa opet i opet dok ne shvatiš da su ponudili FLAT net preko mobilnog i da takav net reklamiraju. Idi na sajt https://www.vipmobile.rs/privatni/postpaid/neoneo i ukucaj u search reč "Neo", javi koliko je puta ta reč ponovljena.
Limit u paketu koji je neograničen ne sme da postoji.
Da su stavili limit u ugovor i na sajt tada bi građani drugačije odlučivali da li će potpisati u Vip-u ili će otići kod konkurencije.
Vip je dao po mom mišljenju bolju ponudu i odlučio sam da potpišem ugovor kod njih.
Imali su vremena da promene ugovor (potpisao sam tek pred kraj akcije) i uvedu limitiranje ali to nisu učinili, šta misliš zbog čega?
Napisao si da korisnicima koji su potpisali za neograničen net ne treba dozvoliti veliki download jer će ugušiti link svima ostalima. Pa nisu korisnici pisali ugovor. Ko zabranjuje Vip-u da uvede dodatno jedan, deset ili milion baznih stanica. Ili korisnici treba da brinu o tome?
Razmisljao sam da predjem iz mts-a u vip,ali sam cuo da vip ima problema sa signalom i da je neko nedostupan iako ima signal.da li imate takvih problema?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari