Oni bi trebalo da promene ime u O2, pošto im uskoro ističe pravo korišćenja na ime "Telenor".Mozda i Telenor promeni ime u nesto 1 a mozda i u nesto 2
Sajt vipmobile.rs nije dostupan, kao ni mojvip aplikacija.Ne radi moj vip app. Izbacuje poruku da se instalira nova verzija... ali nove verzije nema. Android
Baš sam ušao na temu da vidim da li sam jedini sa ovim problemom ili je svima tako. Stvarno su nesposobni!Ne radi moj vip app. Izbacuje poruku da se instalira nova verzija... ali nove verzije nema. Android
sat vremena downtime-a prilikom implementacije masovnih promena na preko stotinu sistema i podsistema, jeste druže, bukvalno vrišti nesposobnostBaš sam ušao na temu da vidim da li sam jedini sa ovim problemom ili je svima tako. Stvarno su nesposobni!
Ja koliko vidim na obicnoj klasik tarifi imam iste dodatke kao zena na neoneoNema potrebe da pišete o tome. Svaki tarifni paket,bio to NeoNeoMax ili Sigurica, imaju različite poklon dodatke,tako da nema potrebe da se time opterećujete. U prenesenom značenju..what you see is what you get.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari