Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

image_2021-04-05_152630.pngNema se ovde vise nista raspravljati, oni su. To je bilo za sumnju od pocetka ali sad je i definitivno :D

Potvrđujem da je rebrendiranje počelo.IMG_20210405_164838.jpg

Danas uslikano u šoping centru galerija.

2B71FCEC-A923-4AB8-9CD5-373BF99E4FD4.jpeg

Poslednja izmena:
Ipak sam rekao da sutra u 8 ujutru postaju A1

Ne radi moj vip app. Izbacuje poruku da se instalira nova verzija... ali nove verzije nema. Android

Verovatno tek sutra, kad prođe propagacija na play store-u, tek onda će biti dostupna nova verzija aplikacije sa A1 znakom.

Sat vremena je do sad. Koliko će biti ukupno, tek ćemo videti.

Obaveštenje tipa: "Radovi na sistemu, hvala na strpljenju" umesto "Instaliraj novu aplikaciju koja ne postoji" je već preveliko očekivanje.

Po nekim nezvanicnim informacijama ujutru ce biti za prve kupce neki popusti , pokloni itd ..... , E sad sve ovo uzmite sa zadrskom jer info nije sto posto siguran

Evo od 3 sata ujutru (nebitno zašto sam još uvek budan), sve je pušteno u rad. Aplikacija ažurirana u "Moj A1", sajt pušten u rad skroz rebrendiran. Za sada ne stoje nikakve specijalne ponude.

Ima finih gratis dodataka 😊

Preko aplikacije mogu da se preuzmu pokloni tokom cele 2021 godine. Daju npr neo paket mesec dana, roming 7 dana itd..

Na NEO postpaidu imam poklon dodatake:
Jednokratno - od momenta aktivacije do kraja obracunskog perioda:
Nocni NEO GB 23-07
20GB
1GB Roaming u A1 - 7 dana

Visekratno (svakog obracunskog perioda po jednom) - od momenta aktivacije do kraja obracunskog perioda:
1GB
NEO NET za chat
5GB drustvene mreze

Nema potrebe da pišete o tome. Svaki tarifni paket,bio to NeoNeoMax ili Sigurica, imaju različite poklon dodatke,tako da nema potrebe da se time opterećujete. U prenesenom značenju..what you see is what you get.

Jel zna neko sta su ovo rebrendirali?

A1 Alpha 20+ , deluje interesantno za tu cenu, a karakteristike u klasi nekog redmi note uredjaja...?

Nema potrebe da pišete o tome. Svaki tarifni paket,bio to NeoNeoMax ili Sigurica, imaju različite poklon dodatke,tako da nema potrebe da se time opterećujete. U prenesenom značenju..what you see is what you get.
Ja koliko vidim na obicnoj klasik tarifi imam iste dodatke kao zena na neoneo

Uz Neo Neo nisu mogli ponuditi gigabajte,nema logike. Znači, u ponudi su imali za svakog ponešto, spram paketa koji plaća.

Uz obzir da imaš Neo Neo, realno, šta si očekivao da dobiješ, Net za Čet, ili 1GB mesečno,ili neograničen chat u društvenim mrežama ?

(pogađam da si očekivao NeoNeoMax)?
😁

Da li neko od moderatora moze da promeni naziv teme u [A1] Postpaid paketi i promocije?

Nazad
Vrh Dno