Šta je novo?

Xiaomi Mi 10T / Mi 10T Pro

Da, i ja sam to primetio. Ali sam primetio takođe da par aplikacija koje su pomalo štucale u radu na ovoj verziji od sinoć rade odlično!
 
Još nešto - pre par dana sam vratio zaštitnu masku na telefon. Imao sam jednom problem sa proximity senzorom - javio sam se na poziv i prebrzo prislonio slušalicu uhu pa se ekran nije isključio. Posle toga obavio sam do danas petnaestak razgovora što kraćih što dužih - nikakvih ptoblema nije bilo.
 
Jutros stigao fontele, naručen kad je u Mi Shopu bio 45k. Danas sam mozak spržio od telefonskih razgovora, bila ludnica na poslu, ni jedan jedini put nisam primetio proximity problem. Stalno sam sklanjao i vraćao telefon na uvo, apsolutno se aktivira bez greške, identično kao Poco.

Ja ne vidim gde može da mu bude napred senzor, nema ništa, ali radi kao da ga ima. Baš ste me zabrinuli u vezi toga, ali zasad kao singerica.

Nije mnogo brži od Poco F1. Čak mi se i ekran manje sviđa, ali toliko glatko radi na 144MHz da mu sve mane opraštam. Svakako za ove pare ne znam šta drugo, naročito uredno sa fiskalnim računom.
 
Kakve su promjene ? Ima li sta pozitivno . Valjda stigne i meni
 
Da li neko zna koja verzija gcam odgovara mi 10t telefonu, ne pro modelu ?
 
Poslednji XEU ROM za mi 10t Pro radi fenomenalno! Fluidno, bez seckanja, štucanja i sl. Autonomija odlična!
 
Od vas koji imate global... Koliko vam baterija traje? Meni oko 6h30min SOT otprilike....

I gledam stavke displej 10 % ... Youtube 35% i to za 30 minuta rada... To mi previse , zar ne?
 
6.5h za jedan dan rada ili za dva? Sačekaj nekoliko punjenja da prođe. Držaće ti baterija bar sat i po do dva duže
 
Punio ga jucer mozda u isto vrijeme...zaboravio sam koje je vrijeme od punjenja bilo.

Al nije normalno da youtube za 30min rada potrosi 35% baterije...

Wwtttff
 
Puni ga na 100% i ne čačkaj ga dok ga puniš. Mnogo je to da YouTube toliko troši.
 
Ne cackam ahahah. Nemam kad ni cackati kad ga napuni dok trepnem okom 🤣
Vidjecu i sutra ovo za yt...ne znam kako rijesiti problem...
 
Koja je originalna...ima ih vise :oops:
 
Poslednja izmena:
Koja je originalna...ima ih vise :oops:
Skines Manager pa odaberes no root, pa instaliras prvo MicroG (to ti je da mozes da se ulogujes sa svojim google nalogom) pa onda instaliras Vanced. Kod mene je instalirana verzija 15.33.34, da me me pitas sto bas ta verzija ne znam ali znam da radi ok ne baguje i nemam problema zato je ne unapredjujem na noviju verziju.
 
Nece microg da instalira...pise acces denied..a isao sam rucno u opcije managera i dao dopustenje za instalaciju third party app...

Edit: rijesio sam nekako.

Hvala
 
Moraš da aktiviraš opciju za programere. Onda uđeš u opcije za programere pa isključiš miui optimizaciju. Ako ne znaš kako to da uradiš reci, napisaću ti korak po korak
 
To sam i uradio. Ali sam nakon instalacije opet vratio...vrati na 60hz...

Pa ovo kao pravi youtube...? Cak mogu i na tv gledati kao na pravom.

Haj nadam.se da ce manje baterije trositi...
 
Pa to i jeste pravi Youtube Premium! Bez mogućnosti downloada videa. Vrati na 144Hz. Sa 60Hz to nije to!
 
Ovoga se ne mogu rijesiti normalnim putem.... Isao sam tj izbacio ga sa liste optimizirabih, a i dalje mi izbacuje... Jedino da ukinem notifikacije od ove app....
Screenshot_2021-03-14-10-19-44-332_com.android.chrome.jpg
 
Kada smo već kod Youtube aplikacije, da li se još nekome dešava da kada uradite skip na 10 sekundi, video zaštuca(secka) delić sekunde nakon učitavanja?
Takođe, notifikacije za neke aplikacije "kasne". Tačnije, nekada ih neću primiti dok, na primer, ne otključam ekran ili ga samo aktiviram, ili dok ne stigne notifikacija za neku drugu aplikaciju. Najviše se dešava sa meesanger-om. A pri tome ni jedna od tih aplikacija nema nikakvu postavljenu restrikciju rada u pozadini ili bilo šta slično tome.
Na google dialer-u, vidim da nekada dugme za prekid razgovora ne reaguje na prvu, nego moram par puta da pritisnem.
Par sitnica koje sam primetio, ništa strašno, pa me zanima da li ih je možda još neko zapazio? Naravno, sve ovo može da bude do samih aplikacija, pogotovu ovo sa dialerom.
 
Da li neko od vas momci ima ovako nesto na svom telefonu ? Kao vazduh da je usao ispod stakla?IMG-b5fd53bbe5f502ba69de639e12742eec-V.jpg
 
Nazad
Vrh Dno